Alati za pakovanje

Alati za pakovanje koriste se za zatezanje plastične, tekstilne ili čelične trake oko proizvoda ili palete tako da se teret može lako i sigurno transportirati ili pohraniti. Alati za vezivanje traka koriste se, na primjer, u pilanama, gradilištima, trgovinama građevinskog materijala, logističkim tvrtkama i tvornicama.

Alati za vezivanje traka koriste se za pričvršćivanje teških tereta remenima i brtvama ako ne koristite alate za vezivanje baterija ili alate za vezivanje koji koriste besprijekornu tehnologiju. Prodajemo alate za baterijsko vezivanje, pneumatske alate za vezivanje, ručne alate za vezivanje, a pripremili smo i setove za vezivanje kako biste mogli započeti s procesom pakiranja čim alat za vezivanje stigne.

Nudimo širok raspon kvalitetnih ali pristupačnih alata za vezivanje PET, PP, tekstilnih i čeličnih remena. Na našoj web stranici možete pronaći sljedeće alate za vezivanje:

  • Alat za vezivanje baterije
  • Pneumatski alati za pakiranje traka
  • Ručni alati za vezivanje
  • Set za vezivanje

Alati za vezivanje traka imaju jamstvo i servisirani su u Europi. Alati za vezivanje baterija, pneumatski alati za vezivanje traka i setovi za vezivanje baterija bit će besplatno dostavljeni na vašu adresu u Republici Hrvatskoj.

Battery strapping setsAlati za pakiranje traka

Alati za pakiranje traka su uređaji koji spajaju trake za pakiranje. Alati za vezivanje traka dostupni su u raznim formatima. Glavna svrha korištenja alata za vezivanje je pričvršćivanje tereta zajedno ili na paletu. Koriste se u mnogim industrijama, u skladištima, robi, drvnoj industriji, kemijskoj industriji i proizvodnim tvrtkama. Nudimo alate za vezivanje u sljedećim formatima:

  • Alati za pakovanje baterija
  • Setovi za vezivanje
  • Pneumatski alati za pakiranje
  • Ručni alati za vezivanje

Besplatna dostava alata za vezivanje baterija, kompleta za vezivanje i pneumatskih alata za vezivanje. Dostupni Spart dijelovi i pouzdan servis.

Što je oprema za vezivanje i obvezivanje?

Oprema za pakiranje trakama i trakama općenito se koristi za pričvršćivanje dvaju predmeta ili grupe proizvoda zajedno. Najčešći materijal za pakiranje je polipropilenski ili poliesterski remen. Vezivanje je izvrsna metoda objedinjavanja i može se koristiti za vrlo teška opterećenja poput blokova motora.

Kako koristiti alate za pakovanje?

Odaberite alat za vezivanje koji najbolje odgovara vašem opterećenju, a zatim počnite postavljati trake na predmet. Omotajte remen oko tereta i koristite alate za zatezanje, brtvljenje i rezanje kako biste ga učvrstili na mjestu. Ako koristite automatske alate za vezivanje baterija, cijeli proces zatezanja, brtvljenja i rezanja obavit će uređaj za vezivanje baterije. Sve se može napraviti jednom rukom i bez napora.

Battery strapping tools categoryAlat za plastične trake na baterije

Ručni alati za vezivanje traka na baterije jednostavni su za korištenje, lagani, koriste najnoviju tehnologiju litij-ionskih baterija i imaju ergonomski dizajn. Postoje tri vrste alata za vezivanje baterija ovisno o tome koliko je proces automatiziran: ručne, poluautomatske ili automatske funkcije. koji je savršen za vašu aplikaciju. S automatskim alatom za vezivanje zatezanje, brtvljenje i rezanje vršit će se pritiskom na jedan gumb. Ako koristite poluautomatsko zatezanje baterijskog remena, brtvljenje je automatsko, ali za rezanje ćete morati pritisnuti dodatni gumb ili pritisnuti polugu prema gore. A ako koristite ručni alat za rezanje, poluga će se morati ručno gurnuti, gdje će biti potrebna ljudska sila.

Setovi za vezivanje

Setovi za vezivanje su unaprijed pripremljeni paketi koji sadrže alat za vezivanje, kolica ili kolica za vezivanje, plastični remen i brtve ako su potrebni za proces pakiranja. Prednost kupnje seta za vezivanje je u tome što s postupkom pakiranja možete početi čim alati stignu, a to je i jeftinije nego da kupujete sve artikle zasebno. Kompleti baterija i pneumatskih remena također imaju besplatnu dostavu unutar EU.

Pneumatski alati za vezivanje traka

Pneumatski alati za vezivanje traka jednostavni su za korištenje, s njima možete završiti cijeli proces pakiranja pritiskom na 2 gumba. Međutim, potreban im je izvor zraka koji može izvesti proces vezivanja. Jeftiniji su od alata za vezivanje baterija, ali nedostatak je što nisu mobilni jer je potreban izvor zraka. Pneumatski alati za vezivanje traka su lagani strojevi, s kompaktnim robusnim dizajnom. Nudimo širok asortiman pneumatskih alata za ručno vezivanje, zatezača i brtvila za vezivanje bez kopče (presijecanjem) ili s kopčom. Nudimo pneumatske alate za vezivanje plastičnih PET i PP traka, kao i čeličnih traka. Među prednostima pneumatskih alata za vezivanje spadaju uglavnom brzina te postojano i učinkovito zatezanje remena.

Alati za ručno vezivanje

Alati za ručno vezivanje

Ručni alati za vezivanje traka najjeftiniji su alati za vezivanje, međutim, proces pakiranja obično traje mnogo više vremena u usporedbi s pakiranjem s alatom za vezivanje baterija ili pneumatskim alatom za vezivanje. Kada koristite alat za ručno vezivanje, uvijek će vam trebati brtva ili kanta koju morate ručno postaviti između remena. Za zatezanje, brtvljenje i rezanje potrebna je ručna sila, stoga proces pakiranja nije tako gladak i brz. Nudimo široku paletu ručnih alata za ručno vezivanje plastičnih i tekstilnih remena, zatezača i brtvila za vezivanje čeličnim ili inox trakama za vezivanje, također možete pronaći kante za tekstilno vezivanje, brtve za plastične trake, kolica za remenje i remenje kolica na kotačima.

Svi naši alati za pakiranje- alati za baterijsko pakiranje, pneumatski alati za vezivanje, priručni alati za pričvršćivanje i setovi za remenje imaju 12-mjesečno jamstvo i servisirani su u Europi. Alati za vezivanje baterija, pneumatski alati za vezivanje i setovi za vezivanje baterija bit će besplatno dostavljeni na vašu adresu u EU, u Republici Hrvatskoj. Rezervni dijelovi su dostupni i nudimo brz i pouzdan servis i održavanje.