Električni alat za vezanje trakom

Nudimo širok raspon kvalitetnih, ali pristupačnih, baterijskih alata za vezanje koji se koriste za polietilenske (PET) i (polipropilenske) PP trake. Može se koristiti za sve veličine od 10 mm do 19 mm. Baterijski vezači PP/PET traka također imaju ISO i ostale potrebne certifikate. Cijena baterijskih vezača PP/PET traka varira od tisuću eura do nekoliko dodatnih tisuća eura. Cijena baterijskih vezača PP/PET traka ovisi o nekoliko čimbenika, od kojih je jedan kolika je jačina alata za vezanje, a drugi razlog je dali je alat za vezivanje automatski ili ne, potpuno automatizirani alati za vezanje su skuplji od poluautomatskih alata za vezanje, a posljednji odlučujući faktor je koliko široke vrpce alat za vezanje može zavariti.

Svi alati za vezanje akumulatora imaju 12-mjesečno jamstvo.

Besplatna dostava unutar Hrvatske. Nudimo i najpovoljnije cijene dostupne bilo gdje na tržištu EU. Prodajemo samo unutar Europske unije.

Električni alat za vezanje trakom

U niže navedenim odjeljcima odgovorit ćemo na vaša pitanja zašto vam treba električni alat za vezanje, cjenovni raspon alata koji će vam možda trebati, kako će vam alat za vezanje pomoći u povećanju vaše produktivnosti i koje su prednosti električnog alata za vezanje.

Zašto vam treba električni alat za vezanje trakom?

Novi električni alati za vezanje trakom su izvrsno ulaganje za one koji se bave proizvodnjom, transportom, logistikom i za one koji obavljaju bilo kakvo pakiranje s trakama.  Veliki je niz prednosti vezanih uz kupnju novog priključka za baterije, ali najvažnija od svih je da ih korisnik može prilagoditi bilo kojim postavkama koje zadovoljavaju potrebe svojih metoda pakiranja. Uz sve to, nova generacija električnih alata za vezanje  izrađena je s materijalima koji su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vanjske čimbenike, što alatu daje još duži vijek trajanja, vrlo su ergonomski, što olakšava rukovanje. Još jedna prednost novog i poboljšanog električnog alata za pakiranje je njegova izvanredna snaga.  Odlikuje se snagom pakiranja do 4000 N. To omogućuje pakiranje čak i proizvoda koji su teški i nestabilni.

Cijena električnog alata za vezanje trakom

Cijena električnog alata za vezanje ovisi o više faktora, međutim, možete očekivati ​​povrat ulaganja u roku nekoliko mjeseci ako uzmete u obzir uštede vremena korištenja, povećanje proizvodnje ambalaže i izravne uštede na troškovima isječaka. Cijene električnog alata za vezanje variraju od tisuću eura do nekoliko dodatnih tisuća eura. Cijena ovisi o tome je li stroj potpuno automatiziran (automatsko zatezanje, trenje zavarivanje i rezanje) ili polu-automatiziran.  Također, drugi ključni čimbenik je  i koliko je stroj snažan i širina trake  koja se koristi.

Kako radi električni alat za vezanje trakom?

Električni alati za vezanje akumulatora prikladni su za plastične PP ili PET trake. Postupak vezanja započinje pritiskom gumba za uključivanje, alat se pokreće i počinje zatezanje trake do željene razine.  Električni alati za vezanje dolaze u dvije vrste, tu je poluautomatski alat za vezanje  i automatski alat za vezanje. Većina baterijskih alata za vezanje traka koje prodajemo su automatski, to znači da alat za vezanje automatski izvodi zatezanje, trenje zavarivanje i rezanje plastične PP ili PET trake.  Električni alati za vezanje izuzetno su ekonomični i povećavaju vrijeme pakiranja za više od 4 puta. Strojevi za pakiranje  koje prodajemo mogu zategnuti, tretirati, zavariti i rezati 200 ili više traka sa samo jednim punjenjem.

Koje su prednosti električnog alata za vezanje trakom?

Prednosti električnih alata za vezanje trakom su neizmjerne. Pružaju ambalažu vrhunske kvalitete, vrlo su ekonomični, snažni, pristupačni, ergonomski i vrlo jednostavni za korištenje. Ovo je samo nekoliko karakterističnih odlika koje opisuju novu generaciju električnih alata za vezanje. Oni će učinkovito sniziti troškove pakiranja i ujedno će uštedjeti vrijeme koje bi se inače udvostručilo ručnim pakiranjem. Novu bateriju moći ćete koristiti još mnogo godina, jer zadržava snagu i performanse tijekom rada. Za sve dodatne informacije ili savjete o kupnji, slobodno nas kontaktirajte. Pomoći ćemo vam da pronađete najprikladnije rješenje za vaše potrebe.

Servis električnih alata za vezanje trakom

Naše visoko obučeno servisno osoblje opremljeno je svim potrebnim alatima i rezervnim dijelovima potrebnim za servisiranje i popravak, stoga obično možemo popraviti baterijski alat za vezanje u trajanju od jednog ili dva tjedna. Ako stroj padne ili nešto drugo nije u redu, možete nas kontaktirati i mi ćemo vam poslati mjesto na koje trebate dostaviti oštećeni alat za vezanje.

Plastični baterijski alati za vezanje koji se koriste u teškim uvjetima

U našem asortimanu električnih alata za vezanje također možete pronaći plastični alat za vezanje na baterije koji je izrađen posebno za velike trake. Ovi alati za vezanje imaju veliku snagu napetosti. Posebno su dizajnirani za pakiranje tereta koji je vrlo težak i vrlo nestabilan.  Opremljeni su ogromnom snagom zatezanja do 4000 N i mogu automatski izvesti zatezanje, trenje, zavarivanje i rezanje plastičnih PP ili PET traka širine do 19 mm. Iako je baterijski alat za vezanje relativno siguran, korisne su sigurnosne mjere opreza. Alat moraju koristiti pravilno obučene osobe. Kada baterijski alat za vezanje koristi neobrazovano osoblje ili se bezbrižno koristi, kvaliteta pruženih pruga može biti ugrožena, što dovodi do loma trake, oštećenja paketa i čak ozljeda. Na vama je, korisniku, provjera spojeva napravljenih od vašeg alata.

Nikada ne smijete premještati robu s lošim spojevima i nikada ne upotrebljavati trake kao sredstvo za povlačenje ili podizanje robe jer one nisu  dizajnirane za ovakvu upotrebu i stoga nisu prikladne za takve postupke. Tijekom ciklusa vezanja osigurajte da stojite u sigurnom položaju i koristite ispravnu kvalitetu trake, širinu, debljinu i otpornost na pucanje koji odgovaraju određenom paketu.