Pneumatski i Ručni alati za vezanje za PET, PP, tekstilnu i kompozitnu traku in Oprema za Pakiranje

Prodajemo samo visokokvalitetni ali povoljni alat za vezanje za PET (polietilen) i PP (polipropilenski) trake za sve vrste veličina od 13 do 19 mm.  Alat za vezanje ima ISO i ostale potrebne certifikate.

Ručni alat za vezanje plastičnih traka PPST – 13 ili PPST – 16 kombinirani je univerzalni alat za vezanje kutija i proizvoda.

Ovaj ekonomični alat za vezanje stanjuje i spaja PP traku s metalnim kopčama širine 12/13 mm ili 15/16 mm. Ručni alat za vezanje tekstilnih i kompozitnih / kabelskih traka za različite tekstilne i kompozitne / kabelske širine trake. Svi alati za ručno i pneumatsko vezanje imaju 12-mjesečno jamstvo.

 • Metalne spojnice za plastično PP vezanje 13mm or 16mm

  1315
 • Kopče za pakiranje za tekstilno/kompozitno vezanje 16mm, 19mm or 25mm

  2444
 • Ručni natezač trake za tekstilne & kompozitne/prugaste trake – 13-50 mm

  48138
 • Razmotač za tekstilnu traku – Ø76mm

  78
 • Alat za vezanje PPST-13/16 za PP traku 12/13mm i 15/16mm

  119
 • Stalak za traku za pakiranje HC2 – Ø200mm

  139
 • Visokokvalitetni razmotač za PET/PP traku – 405/406

  149
 • Kolica za čeličnu traku za vezanje HS5

  159
 • A3 ručni alati za pakovanje čeličnom trakom 13-19mm

  275
 • Pneumatski alat za vezanje AIR19 13-19mm Alat za vezanje plastičnih PET i PP traka

  469
 • Ručni alati za čeličnu traku BO-51 13-20mm

  490
 • Pneumatski zatezač za pakiranje sa spojnicom zatezač i lokot

  1,399
 • AIR Metal 19-32mm – Pneumatski stroj za vezivanje čeličnih traka

  1,7992,200

Razmotači za PP / PET kompozitne/ tekstilne trake

Nudimo visokokvalitetne razmotače za PP / PET trake na kotačima i pristupačne razmotače za tekstilne trake (industrijska kolica za vezanje).  Razmotači za plastične trake imaju kotače, vrlo su stabilni, s unutarnjim promjerom 400 mm. Što znači da se uklapaju u svaku standardnu PET / PP traku s  Ø406mm.

Žičane košare, spojnice, kopče za tekstilno / kompozitno pakiranje i spojnice za  PP trake

Nudimo veliki asortiman žičanih košara, kopči za tekstilnu ili kompozitnu traku. Žice su pocinčane, široke od 13 mm do 25 mm. Uz to, nudimo spojnice, kopče za plastičnu PP traku za pakiranje s priručnikom.

Ručni alat za vezanje za PET, PP, tekstilnu i kompozitnu / traku

Ručni alat za vezanje 3 u 1 PPST – 13 ili PPST -16 je visokokvalitetni ručni alat za vezanje za PP vezanje. Konstrukcija je jednostavna, a trajnost alata za ručno vezanje je velika. Zamjenski dijelovi se lako i po potrebi mijenjaju. Ručni alat za vezanje izuzetno je lagan, teži samo 2,75 kilograma i alat je 3 u 1.

To znači da alat za vezanje nateže traku, kopču za deformaciju i reže traku. Prodajemo tri različita ručna alata za vezanje tekstilnih i kompozitnih / kabelskih traka pogodnih za 13-19 mm, 19-25 mm i 25-50 mm široke trake za tekstil i kompozit / kabel. Odaberite alat za vezanje koji vam je potreban i nastavite s narudžbom ili pošaljite upit.

Žičane košare, spojnice, kopče za tekstilno / kompozitno pakiranje

Košare s visokokvalitetnom žicom, spojnice za tekstilno ili kompozitno pakiranje, pocinčane. Različite širine: 16 mm, 19 mm ili 25 mm. Nudimo popust na osnovu količine.

Brtve, spojnice, kopče za plastične PP trake 13 mm ili 16 mm

Visokokvalitetne spojnice za plastične PP trake 13 mm i 16 mm, pocinčane, 1000 kom / prodajna jedinica ili 1500 kom / prodajna jedinica. Nudimo popust na osnovu količine.

Razmotač za PP / PET traku – Industrijska kolica za pakiranje za polipropilen (PP) i poliester (PET)

 Visokokvalitetni razmotač za PP / PET,

s kotačima,

  vrlo stabilan, ukupne težine oko 28 kg,

 veličina: 65 × 48 × 110cm,

–  unutarnji promjer 400mm PET / PP trake.

Što je pneumatski alat i zašto ga odabrati?

Pneumatski alat za vezanje koji se ponekad naziva i  zračni alat za vezanje važan je alat za širok izbor radionica, tvornica i industrijskih postrojenja. Pneumatski alat radi pomoću  komprimiranog zraka koji se dobiva iz  kompresora . Kompresor u pravilu radi po principu smanjenja volumena zraka ili ubrzanja zraka. Najčešće se koriste klipni kompresori.

Pneumatski alat izvrstan je izbor za obavljanje zadataka koji zahtijevaju preciznost, a ujedno je i najbolji alat za vezanje za manje i teže dostupne prostore i mjesta kojima se ne može pristupiti većim uređajima. Stoga se razne industrije sve više koriste pneumatskim alatima. Alat za pneumatsko vezanje u pravilu je  ergonomski i praktičan, u pogledu upotrebljivosti i  udobnosti on je jako koristan ručni alat .

Cijena pneumatskog alata za vezanje

Pneumatski alati za vezanje su dostupni alati i nisu toliko skupi u usporedbi s drugim alatima i strojevima za vezanje. Dobar pneumatski ručni alat dostupan je za manje od tisuću eura. Cijena je u  velikoj korelaciji s kvalitetom  zračnog alata za vezanje, a ovisi i o samoj snazi  pneumatskog alata.

Pneumatski alat za vezanje AIR-A za PET i PP traku

AIR-A pneumatski alat za vezanje 13-19 mm  izuzetno je kvalitetan i dostupan po  povoljnim cijenama  uz  12-mjesečno jamstvo. Pogodan za PET i PP traku. Pneumatski alat za vezanje koristi se u svim industrijama i nezamjenjiv je alat za pakiranje. To štedi vrijeme i  povećava  se učinkovitost pakiranja. Pneumatski alat za vezanje je moderan, lagan, pouzdan i ergonomski opremljen. Pomoću pneumatskog alata za vezanje možete pričvrstiti PET i PP trake; različite debljine i širine.

Kako se koristi pneumatski alat za vezanje?

–  Zavežite paket plastičnom trakom i stavite jedan kraj PET ili PP trake iznad drugog.

–  Umetnite gornji i donji dio trake za pakiranje u pneumatski stroj za vezanje.

–  Zatim prstom pritisnite tipku za  stezanje dok se traka za pakiranje ne zategne do kraja.

–  Zatim palcem desne ruke pritisnite gumb za spajanje dok se traka za pakiranje ne spoji i odreže.

–  Pritisnite ručicu i zategnite je desnom rukom.

–  Pritisnite tipku za premotavanje malim prstom desne ruke sve dok se traka ne oslobodi iz kotačića za podizanje.

–  Čvrsto pritisnite ručicu i zategnuti gumb i uklonite alat s trake za pakiranje.

Kako prilagoditi vrijeme spajanja pneumatskog alata za spajanje

Vrijeme spajanja može se prilagoditi  dimenzijama trake za vezanje,  količini tlaka zraka i stanju pneumatskog alata za spajanje. Za taj dio se koristi mali odvijač za podešavanje malog vijka ispod gumba za spajanje. Vrijeme će se povećati ako se okreće u smjeru kazaljke na satu i smanjiti ako se okreće u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.

Zategnite zapornu maticu nakon podešavanja. Takvo spajanje može osigurati glatke spojeve bez zadebljanja.

Pneumatski alat za vezanje u odnosu na električni alat za vezanje

Pneumatski alat je lakši i jači u usporedbi s električnim , što znači da obavlja potpuno isti posao kao i električni alat,  koristeći  lakši  i  praktičniji  alat. Pneumatski alati  ekonomičniji su  i sigurniji za upotrebu; Stoga se koriste u automobilskoj industriji, građevinskoj industriji i metalnoj industriji. Troškovi potrošnje energije znatno su niži kada se koristi pneumatski alat nego kod upotrebe električnog.

Da bi proizveo određenu količinu kinetičke energije, kompresor troši znatno manje električne energije nego što troši električni alat. Pneumatski alat ima duži vijek trajanja. Čak i dugotrajna i svakodnevna upotreba ne šteti alatu. Kako pneumatski alat ne radi s motorom, on se ne pregrijava i ne može se preopteretiti.

Stoga  održavanje nije potrebno. Pneumatski alat je siguran i ne predstavlja opasnost od električnog udara ili eksplozije. Također su pogodni za upotrebu u vlažnom ili mokrom okruženju. No, kako bi pneumatski alat za vezanje radio, potreban je  pristup komprimiranom zraku , stoga nije toliko pokretljiv i praktičan kao električni alat za vezanje.