Set za pakiranje PP/PET trakom

Setovi za pakiranje sadrže širok raspon kvalitetnih, ali povoljnih setova za PET i PP trake . U setu za pakiranje dobivate:

  • baterijski alat za vezanje
  • baterije (u istim setovima 2x baterija) + punjač
  • PET ili PP traku (sve vrste veličina, 12 mm, 15 mm, 16 mm, 19 mm)
  • razmotač za PP ili PET traku

Baterijski setovi za pakiranje u setu imaju 12-mjesečno jamstvo i servisiraju se u Sloveniji. Baterijski alati i setovi za pakiranje imaju  besplatnu dostavu u Republici Hrvatskoj. Nudimo vam najbolje cijene na tržištu Republike Hrvatske.

Set za pakiranje PP/PET trakom – sve što vam je potrebno za početak pakiranja

Kompleti za pakovanje su unaprijed pripremljeni setovi koji uključuju sve što vam je potrebno za početak pakiranja. Set za pakiranje uključuje baterijski alat za vezanje, bateriju  ili dvije baterije za alat za vezanje, punjač za baterije, plastične PET ili PP traku  (možete izabrati različite širine) i razmotač za PP  ili  PET traku . Kad vam se isporuči set za pakiranje, možete odmah početi sa pakiranjem.

Cijena seta za pakiranje PP/PET trakom

Cijena seta za pakiranje je manja od cijene ako kupite sve komponente zasebno. Uz to, prilikom kupnje kompleta za pakovanje dobivate i besplatnu dostavu koja inače, osim baterijskog alata za vezanje, nije uključena. Povrat investicije može se vidjeti u roku od nekoliko mjeseci ako uzmete u obzir vrijeme koje se uštedjelo tijekom pakiranja, povećanu proizvodnju ambalaže i izravnu uštedu na troškovima kopči. (za pakiranje s baterijskim alatom za vezanje vam nisu potrebne kopče).

Cijene alata za vezanje  variraju od tisuću četiristo eura do nekoliko tisuća eura. To ovisi o uključenom alatu za vezanje – automatiziranom (automatsko zatezanje, trenje zavarivanje i rezanje) ili poluautomatskom te o vrsti plastične trake(PET ili PP traka).

Što je uključeno u set za pakiranje PP/PET trakom?

Baterijski alat za vezanje, baterija i punjač

U novom alatu za vezanje nalaze se baterija ili dvije i punjač za baterije. Postoji mnogo različitih baterijskih alata za vezanje, stoga morate odabrati koji je alat za vezanje najprikladniji za vaše potrebe. Da biste odabrali najbolji set za pakiranje, prvo trebate odlučiti koliko široku traku trebate i na temelju toga možete odabrati koji alat za vezanje treba biti uključen u set.

Imamo baterijske alate za vezanje  koji pokrivaju sve dimenzije plastičnih vrpci – od 10 mm pa sve do 19 mm. Tada morate odlučiti želite li potpuno automatizirano rješenje za pakiranje, što znači da će alat za vezanje imati automatsku napetost, a on će zavariti i rezati traku. Drugo je pitanje koliko vam treba  jak alat za vezanje.

To također ovisi o širini trake. Imamo alate za vezanje s maksimalnom zateznom silom do 4000 N.

PET ili PP plastična traka

Svaki komplet za pakovanje sadrži jednu zavojnicu od PET ili PP plastične trake. Unaprijed smo pripremili komplete za vezanje s različitim širinama i vrstama trake. Odaberite garniture koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. PET traka nudi maksimalnu snagu i najbolje održava čvrstoću veze i vlačnu čvrstoću svih ostalih plastičnih traka. Najčešće se koristi za velika opterećenja kojima je potrebna čvrsta i napeta veza za siguran transport proizvoda ili skladištenja.

Niska cijena PET trake u usporedbi sa čeličnom, i sličan kapacitet toliko su uvjerili mnoge proizvođače i transportne tvrtke da više vole koristiti PET trake umjesto čelične. Poliesterska traka može se spojiti ručno, pomoću alata za vezanje ili ručnog alata. PET traku je lako reciklirati. PP traka ili polipropilen ekonomičan je materijal s laganim i srednje velikim opterećenjem, za vezanje paleta i kutija. Dostupan je u različitim širinama, debljinama i varijacijama polimera (npr. Kopolimeri).

PP ili PET stalak za pakiranje

Kolica za pakiranje za PP i PET traku omogućavaju vam da se baterijska oprema za vezanje pomiče po cijelom mjestu. Kada koristite kolica za pakiranje, ubrzavate postupak pakiranja i povećavate produktivnost, jer se PET ili PP traka može brzo odvojiti sa stalka. Stalak za pakiranje omogućuje vam spremanje trake na njemu i po potrebi odmah započnete s pakiranjem.

Zašto vam potreban set za pakiranje PP/PET trakom?

Baterijski setovi za pakiranje savršeno su rješenje za pakiranje za nove proizvođače ili radionice  koje već nemaju nijednu komponentu za pakiranje koja je uključena u set. Također, za tvrtke koje žele modernizirati svoj postupak pakiranja i nemaju vremena za svaku komponentu pakiranja zasebno. Kupnjom kompleta za pakovanje uštedjet ćete nešto novca, jer ako zbrojite sve komponente koje su uključene u set za pakiranje, skuplje je kupiti ih zasebno.

Uz to, nudimo besplatnu dostavu za svaki baterijski set za pakiranje i jednogodišnje jamstvo.