Električni viličar

Nudimo samo visokokvalitetne, ali cjenovno dostupne električne viličare koji se mogu koristiti u skladištima, tvornicama, veleprodajnim objektima i trgovinama. Električni viličari imaju različite nosivosti i visine dizanja. Električni viličar je vrlo čvrst i snažne konstrukcije, pa su električni viličari  vrlo stabilni i sigurni za upotrebu. Električni viličari  imaju ISO i ostale potrebne certifikate. Cijena električnog viličara varira od tisuću eura do nekoliko tisuća eura.

Cijena električnog viličara ovisi o nekoliko čimbenika, jedan od njih je nosivost kojom električni viličari  mogu podići, drugi razlozi su visina dizanja, broj baterija (akumulatora), kapacitet baterija, kotača, konstrukcija, a posljednji odlučujući faktor su vožnja i snaga podizanja. Svi električni viličari imaju jamstvo u trajanju od 12 mjeseci, iako ste za usluge servisa odgovorni za prijevoz.

Rezervni dijelovi su dostupni, ali mogu se isporučivati ​​isključivo u zemlje Hrvatske. Omogućujemo jeftinu dostavu u Hrvatskoj. Također nudimo i najpovoljnije cijene dostupne bilo gdje na tržištu Europske unije.

 • SMITH Ručni električni viličar-Walkie-Li-ion baterija-1500kg, 1.5t, 200mm

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,279€.
 • SMITH Electric pallet jack Lithium 2000kg XT2

  Original price was: 1,600€.Current price is: 1,329€.
 • Električni paletni viličar SMITH 1500 kg 200mm

  Original price was: 1,700€.Current price is: 1,279€.
 • SMITH Semi-electric stacker 1000kg 350cm 3500mm

  Original price was: 2,400€.Current price is: 1,699€.
 • SMITH Self-lifting electric stacker 500kg 1500mm

  Original price was: 2,800€.Current price is: 2,199€.
 • Ručni električni viličar 7SMITH 2,5m 250cm 1500 kg

  Original price was: 3,400€.Current price is: 2,799€.
 • Električni viličar sa stajaćom platformom S-Ride sa postoljem 2,6m 260cm 1500 kg

  Original price was: 3,900€.Current price is: 3,099€.
 • Ručni električni viličar 7SMITH 3,5m 350cm 1500 kg

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,099€.
 • SMITH Visoko podizni električni viličar S-Ride 3.6m 360cm 1500kg

  Original price was: 4,200€.Current price is: 3,399€.
 • SMITH Heavy-duty Electric stacker 2000kg, 2 tons, 4500mm, 4,5m

  Original price was: 6,600€.Current price is: 5,999€.
 • Smith Čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm

  Original price was: 16,400€.Current price is: 12,979€.
 • Čeoni viličar FX3 3500kg, 300cm

  Original price was: 23,000€.Current price is: 19,790€.
 • SMITH Električni čeoni viličar E25A 2500 kg 300 cm

  Original price was: 24,880€.Current price is: 19,799€.

Električni viljuškari

U niže navedenim odjeljcima odgovorit ćemo na vaša pitanja zašto vam je potreban električni viličar, raspon cijena električnog viličara, koji će vam trebati, kako će električni viličar pomoći da povećate vašu produktivnost i koje su prednosti električnog viličara.

Zašto vam treba električni viličar?

Novi električni viličari  izvrsna su investicija za one koji se bave proizvodnjom, transportom, logistikom i za one koji izvode teška dizanja u svojim objektima. Kupovinom novih električnih viličara nalazi se mnoštvo prednosti, ali najvažnija od njih je da će vaš rad biti učinkovitiji, brži i zaposlenici zadovoljniji jer neće trebati dizati ništa teško.

Osim toga, mnogo je sigurnije premještati stvari električnim viličarom, jer su šanse za ozljede vrlo male. Nova generacija električnih viličara izrađena je od materijala koji su izuzetno izdržljivi i otporni na sve vanjske čimbenike, što električnom viličaru daje još duži vijek trajanja, vrlo su ergonomski, što olakšava rukovanje. Još jedna prednost novog i poboljšanog električnog viličara je njegova izvanredna snaga, preciznost i čvrstina. Električni viličari imaju vrlo jake motore za vožnju i podizanje. To omogućuje podizanje i prijevoz čak i proizvoda koji su teški i nestabilni.

Cijena električnog viličara

Cijena električnog viličara ovisi o više faktora, međutim, možete očekivati ​​povrat ulaganja u roku nekoliko mjeseci ako uzmete u obzir vrijeme ušteđeno na njemu, povećanu brzinu podizanja i pomicanja paleta i manje ozljeda zaposlenika.

Cijene električnih viličara kreću se od tisuću eura do nekoliko dodatnih tisuća eura. Cijena ovisi o tome ima li električni viličar jednu ili dvije baterije, kapacitet baterije, visinu podizanja, nosivost itd. Također, drugi ključni faktor je i koliko su snažni motori (pokretački i podižući) koji se nalaze u viličaru.

Kako radi električni viličar?

Električni viličar pogodan je za pomicanje paleta ili teških predmeta s jednog mjesta na drugo. Uz to možete podići palete ili teške predmete i premjestiti ih na kamion ili policu ili spustiti sa kamiona ili police. Postupak započinje okretanjem ključa. Time će se električni viljuškar pokrenuti. Svjetla će biti prikazana, a indikator baterije prikazat će kapacitet baterije. Električnim viličarom upravlja ručica CURTIS. Prekidač ključa i mjerač električne energije ugrađeni su u ručicu. Ručicom pomičete električni viljuškar naprijed ili natrag te također kontrolirate visinu vilica.

Kada se prekidač pomakne prema gore, vilice će se podići, a kad se prekidač na ručici pomakne prema dolje, vilice će se spustiti. Ručkom se kontrolira put kretanja. Pri pomicanju ručke kotači će se također pomicati i mijenjati smjer električnog viličara. Električni viličari dolaze u dvije vrste, tu je električni viličar koji može podizati palete do 3,5 metra visine, a tu je i električni viljuškar, koji može podići palete samo na oko 200 mm i pogodniji je za pomicanje palete, nego za dizanje.

Kako s električnim viličarom možete pomicati i podizati palete i druge predmete, poželjno ih je kupiti. Međutim, budući da električni viljuškar ima mnogo više značajki, i dijelovi su im skuplji. Električni viljuškari izuzetno su ekonomični i smanjuju vrijeme transporta i podizanja za više od 4 puta. Električni viličar pokreću visokokvalitetni akumulator automobila koji ima dug životni vijek, a istovremeno omogućuje ponovno punjenje. Prednost upotrebe auto akumulatora je i u tome što je jeftiniji od baterija namijenjenih viljuškarima i možete ih kupiti svugdje. Međutim, performanse i moć su iste.

Koje su prednosti električnog viličara?

Prednosti električnih viličara su nemjerljive. Oni eliminiraju teško ručno podizanje i ubrzavaju manipulaciju s paletama i drugim predmetima, vrlo su ekonomični, snažni, pristupačni, ergonomski i vrlo jednostavni za korištenje. Ovo su samo nekoliko karakterističnih značajki koje opisuju novu generaciju električnih viličara. Oni će učinkovito sniziti troškove prijevoza i ujedno će uštedjeti vrijeme koje bi se inače udvostručilo ako se rukuje s ručnim premještanjem ili podizanjem robe.

Novi električni viličar moći ćete koristiti još puno godina, jer zadržava snagu i performanse tijekom rada. Za sve dodatne informacije ili savjete o kupnji, slobodno nas kontaktirajte. Pomoći ćemo vam da pronađete najprikladnije rješenje za vaše potrebe.

Servis električnog viličara

Naše visoko obučeno servisno osoblje opremljeno je svim potrebnim alatima i rezervnim dijelovima potrebnim za servisiranje i popravak, pa obično možemo popraviti električni viličar u trajanju od jednog ili dva tjedna. Ako nešto nije u redu s električnim viličarom, možete nas kontaktirati i mi ćemo vam poslati mjesto na koji ćete otpremiti oštećeni električni viličar.

Električni viličari za dizanje teških tereta

U našoj ponudi električnih viličara možete pronaći i električne viličare napravljene posebno za dizanje teških tereta. Ovi električni viličari imaju veliku snagu napetosti. Posebno su dizajnirani za teške i nestabilne terete. Opremljeni su ogromnom snagom i vrlo su stabilni. Iako je upotreba električnog viličara relativno sigurna, korisne su potrebne određene sigurnosne mjere. Električni viličar moraju koristiti pravilno obučene osobe.

Ako električni viličar koristi neobučeno osoblje ili se koristi nepažljivo, to može oštetiti paletu ili vozilo. Nikada ne smijete premještati ili dizati robu s lošim spojevima i nikada ne koristiti trake kao sredstvo za povlačenje ili podizanje robe jer one nisu bile dizajnirane za ovu upotrebu i stoga nisu prikladne za takve operacije.

Osigurajte da stojite u sigurnom položaju tijekom ciklusa podizanja. Za upotrebu električnog viličara nije potrebna stručna obuka.