Preše za karton

Kartonska balirka koristi se za baliranje kartona, pamučne pređe, plastike, drveta i drugih materijala čiji volumen treba svesti na minimum. Preše za karton dizajnirani kao vertikalna balirka, preša je bazirana na hidrauličnom prijenosu preše za karton. Cardboard baller ima električnu kontrolu i ručni uvez. Nudimo reciklažna balirka s silom pritiska od 10 tona KN do 60 tona KN, učinkovitost je 4 ~ 8 komada na sat.

Preša za karton i kompaktori kartona značajno će smanjiti troškove recikliranja materijala jer se volumen materijala može smanjiti do 90%. Posjedovanje preše za karton za reciklažu ključno je za sve tvrtke koje proizvode bilo koju vrstu otpadnog materijala. Kartonske preše za karton imajujamstvo, ISO, CE, i ostale potrebne certifikatei u skladu su sa svim EU standardima i propisima. Cijena preše za karton >razlikuje se od nekoliko tisuća eura. Preše za karton i okomita balirka drastično će smanjiti troškove skladištenja otpadnog materijala. Nudimo jeftinu dostavu kompaktora za karton u sve zemlje EU-a, te Republiku Hrvatsku i najbolju cijenu reciklažnih balirki na tržištu EU.

Preše za karton i balirka za kartone

kako Kompaktori za karton pomoći će vam da smanjite troškove otpadnog materijala i uštedite prostor, a koje su prednosti balepressa. Preše za kartone poboljšavaju učinkovitost recikliranja kartona i rukovanja otpadom te su važan alat za tvrtke i organizacije svih veličina. Saznajte o prednostima, razmatranjima i uputama za kupnju preše za karton

Balirka za kartone cijena

Recycling baler tonna10 price Cijena Balarica za kartone ovisi o raznim čimbenicima, međutim, vi možete očekivati povrat ulaganja u roku od nekoliko mjeseci ako uzmete u obzir novac ušteđen na otpadnim materijalima. Cijene kompaktori kartona vrijede od nekoliko tisuća eura do deset tisuća eura. Cijena ovisi o snazi reciklažna balirka, broj izlaza po satu i veličina pritisnite razmak na mašini za vezanje traka.

Kako reciklažna balirka radi?

recycling baler pricePreše za karton dolaze u svim oblicima i veličinama, ali način na koji rade je u osnovi isti. Karton se ravnomjerno puni u praznu komoru dok se ne napuni, glavna vrata se zatvore, a hidraulički ram sabija karton u jednoličnu veličinu bale. Nakon što dosegne željenu veličinu i težinu, bala se ručno veže žicom ili najlonskom vrpcom i izbacuje iz preše.

Instalacija Bilica za kartone

Sve što trebate učiniti je spojiti preše za karton na dovod komprimiranog zraka i možete početi koristiti vertikalna balirka desno daleko.

Smanjite otpad

Ispunite preše za karton i reciklažna balirka s kartonom ili plastikom i zatvorite vrata. Kvaka na vratima djeluje kao sigurnost, aktivira se tek kada je sigurno puna. Kada je sav otpadni materijal u

Bale Out of preše za karton i kompaktori kartona

Kada je proces cijeđenja gotov, zavežite traku omčom-čvorom, otvorite donja vrata i otpustite balirku. Sada ste spremni za početak nove preše za karton!

Materijal za baliranje

Preše za karton se mogu slagati i pohranjivati sve dok ne budete imali dovoljno da ih prikupi vaš lokalni reciklaž i preše za karton. Izrađujemo dugačke, okomite bale koje mogu slobodno stajati uspravno i koje se mogu transportirati pomoću slagača ili viličara.

<

Waste baker 44 tons TONNA45 newKoje vrste balirki postoje?

Za svaki proizvod, poput strojeva za vezivanje, industriju i uporabu postoji balirka za karton. Dolaze u vertikalnoj i vodoravnoj konfiguraciji, a veličine su od 600 mm do naše velike horizontalne preše za karton od 1500 mm

Neke preše za karton dolaze s kotačima i mogu se provući kroz vrata normalne veličine i priključiti na jednofaznu ili trofaznu utičnicu. Drugi, poput, izrađeni su u dizajnu niskog profila za rad u područjima koja imaju ograničenja visine.

Koje su prednosti reciklirajuća balirka?

Postoje mnoge prednosti recikliranja kartona, plastike i drugih materijala. Evo samo nekoliko:

  • Smanjite nered, opasnost od požara i štetočina u svom radnom području.
  • Smanjite količinu materijala koji se dodaje u tok otpada i odlagališta. Neke zemlje to nalažu novim zakonima 2018.
  • Zaradite dodatni prihod od recikliranja za svoju tvrtku.

Koja je cijena preše za karton za strojeve za vezivanje?

Reciklažne preše za karton variraju koliko i vrste kartonskih balirki koje su dostupne. Dodatne opcije, kao što su transporteri, povećavaju troškove vašem stroju.

Nove preše za karton koštat će više od rabljenih, ali često dolaze s opsežnijim jamstvom i trajat će godinama, nudeći povrat vaše investicije.

Važno je izvagati kupovnu cijenu preše za karton i reciklažna balirka u odnosu na uštede koje će se akumulirati jer njegove upotrebe. Vaša balirka mora trajati duže od jamstvenog vijeka i biti relativno bez održavanja tijekom svog životnog ciklusa.

Koji je prosječni životni vijek preše za karton i reciklažna balirka?

Vijek trajanja strojeva vezivanje i kartonske preše za karton ovisi o tome kako se koristila i održavala tijekom godina. A reciklažna balirka koja je ispravno napunjena i koja je dobila potrebno periodično održavanje trebala bi izdržati test vremena . Kartonske preše za karton mogu se koristiti više od 20 godina, a mnoge i preko 30 godina, kao i preše za karton traka koje traju također oko 30 godina zbog njihove čvrstine i materijala.