Strojevi za pakiranje

Polu-automatski i automatski strojevi za pakiranje

To su visokokvalitetni, ali pristupačni  poluautomatski i automatski strojevi za pakiranje. Imamo strojeve za pakiranje s pakiranjem sa Polipropilen (PP)  trakom za sve veličine traka od 5 mm do 15 mm. Automatski i poluautomatski stroj za pakiranje  imaju  ISO  i ostale potrebne  certifikate. Cijena poluautomatskog i automatskog stroja za pakiranje  varira od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura.  Cijena poluautomatskog stroja za pakiranje ovisi o nekoliko čimbenika.

Poluautomatski strojevi za pakiranje će  povećati  vašu  produktivnost i ubrzati proces pakiranja, uz to, prijatan je za radnike i siguran za upotrebu. Poluautomatski i automatski strojevi za pakiranje izrađeni su od visokokvalitetnih materijala. Oni čine liniju za pakiranje produktivnijom i mogu ubrzati vrijeme pakiranja za više od pet puta. Automatski i poluautomatski strojevi izrađeni su od kvalitetnih materijala i mogu trajati godinama i godinama. Ulaganjem u njih uštedjet ćete na trošku pakiranja.

Uštedjet ćete na troškovima rada , jer ćete smanjiti vrijeme koje zaposlenici moraju potrošiti na pakiranje , a uštedjet ćete i na ambalažnom materijalu kao što su kopče za pakiranje, trake. Nudimo jeftinu dostavu u Hrvatskoj. Najbolja cijena na tržištu Europe.

Poluautomatski strojevi za pakiranje

Poluautomatski strojevi za pakiranje se najčešće koriste s  polipropilenskom trakom. Poluautomatski stroj omogućuje brzo pakiranje i vezanje plastičnom trakom od polipropilena. Ispod stroja je umetnuta plastična PP traka koja je omotana oko paketa na stroju. Poluautomatski stroj omogućuje brzo i jednostavno vezanje paketa. Strojevi za pakiranje su  stabilni  i pružaju pouzdano i  učinkovito pakiranje . Nije potrebno posebno osposobljavanje radnika za upravljanje poluautomatskim strojem.

Naš najprodavaniji poluautomatski stroj za pakiranje (model HIPO) može se koristiti za lijepljenje PP traka različitih širina (od 5 mm do 15 mm). Stroj je vrlo  robustan i ne zahtijeva puno za održavanje. I upotreba poluautomatskog stroja za pakiranje i zamjena trake su vrlo jednostavni. Poluautomatski HIPO strojevi za vezanje PP traka  vrlo su tihi  zbog modernog  istosmjernog  motora, elektroničke regulacije napona, a prikladni su i  za tanje PP trake.

Pored toga, poluautomatski strojevi sigurni su za rukovanje i ne trebate posebno obučavanje radnika za njihovo korištenje. Važna prednost naših poluautomatskih strojeva je također i  automatsko podešavanje napetosti trake kako bi se spriječilo oštećenje mekših paketa i bolja zaštita većih proizvoda. Stroj je prilično uzak, tako da se može lako kretati kroz uske prostore i dovoljno je robustan da se može koristiti u bilo kojim uvjetima. Sigurnost na radu, jednostavna upotreba, učinkovitost i ušteda vremena, te kvaliteta, su izvrsnosti koje pridajemo našim poluautomatskim strojevima za pakiranje.

Cijena poluautomatskog stroja za pakiranje

Cijena za  poluautomatskog stroja za pakiranje ovisi o nizu čimbenika, međutim, povrat  investicije može se očekivati u roku od mjeseca, kada se uzme u obzir ušteda vremena za vrijeme pakiranja, povećana  produktivnost pakiranja i direktne uštede na troškovima isječaka, spojeva.

Uz to, zaposlenici će biti zadovoljniji jer ćete im posao učiniti lakšim i  sigurnijim. Cijene poluautomatskih strojeva za pakiranje variraju od osam stotina do više od tisuću eura ili u nekim slučajevima nekoliko tisuća eura. Cijena poluautomatskih strojeva za pakiranje ovisi o kvaliteti, stabilnost, pokretljivost (da li stroj ima kotače?) i širini trake.

Kako se koristi poluautomatski stroj za pakiranje

Uključite prekidač za uključivanje i isključivanje poluautomatskog stroja za pakiranje

Zatim morate prilagoditi uvlačenje i zatezanje trake.

Da biste prilagodili umetanje, morate pritisnuti “gumb za umetanje”, što duže pritisnete      gumb, traka će biti dulja.

 – Ako poluautomatski stroj za pakiranje nije u startnoj poziciji, pritisnite gumb HOME tako da se stroj vrati u početni položaj.

 – Poluautomatski strojevi za pakiranje imaju visoki sigurnosni standard, ako se otvori poklopac poluautomatskog stroja, stroj će se automatski prestati raditi.

   – Kad u stroju imate plastičnu traku, plastičnu traku morate izvući s koluta i provjeriti je li glava trake okrenuta prema dolje (ako ne, tada trebate promijeniti stranu namotane trake), skinite traku s navoja dna remenice A i odozgo remenice B.

 – Zatim provucite traku kroz kotač C i privijte ga prema utoru D koji se najprije nalazi na donjoj ploči, a zatim ga vodite prema vodilici do razmaka između valjaka. Pritisnite gumb FEED i trake će se automatski isprazniti.

Polipropilenski poluautomatski stroj za pakiranje

Poluautomatski stroj za pakiranje koristi polipropilen ili kraće PP traku. Širina trake može varirati. Većina poluautomatskih strojeva pokriva širinu od 5 mm pa sve do 15 mm. Na nekim se modelima može koristiti i šira traka.

Poluautomatski strojevi za omatanje paleta

To su poluautomatski strojevi za palete kojima nanosite stretch foliju (plastični foliju) oko palete kako biste je zaštitili tijekom transporta, stabilizirali teret i sačuvali ga na skladištu. Svi poluautomatski omotači paleta produžuju plastični foliju, fleksibilan materijal koji omogućava stabilno omotavanje palete bez opasnosti od prevrtanja ili izazova u kretanju ili isporuci. Za odabir najprihvatljivijih strojeva među karakterističnim vrstama poluautomatskih strojeva, važno je obratiti se našim stručnjacima za najbolji savjet. Radi lakšeg postupka, klijent nam pruža informacije o vrsti operacija koje treba izvršiti sa strojem. Također je potrebna isplativost i vrsta predmeta za koji se koristi stroj za omotavanje.

Bilo bi zamislivo procijeniti idealan dizajn stroja. Upotreba folije poluautomatskih strojeva za omatanje paleta mora se odvijati pod nadzorom i korisnika i administratora. Budući da je stroj poluautomatski, zadatak pada na korisnika da postavi paletu i osigura ju potrebnom folijom.  Nakon toga stroj se brine za daljnji unaprijed programirani ciklus omotavanja. Nakon što stroj dovrši svoj dio, korisnik ponovo odreže foliju sa paketa i izvadi ga iz stroja kako bi završio pakiranje ili u ovom slučaju ciklus omotavanja.

Automatska kartonirka

Automatska kartonirka je izvrsna za brzinu i učinkovitost! Automatska kartonirka automatizira postupak lijepljenja trake na vrh i dno kutije. Povećava se produktivnost pakiranja, broj pakiranih kutija u minuti obično se povećava nekoliko puta.

Automatski stroj za zatvaranje kutija ljepljivom trakom jednostavan je za uporabu i može ga upravljati osoba bez prethodnog stručnog usavršavanja. Pogodno za ljepljive trake  širine od 48 mm do 72 mm i za kutije ili pakete duljine najmanje 150 mm, širine između 120 i 480 mm i visine između 120 i 480 mm.

Što se tiče pružanja linijskog odgovora na postavljanje i lijepljenje  kartona, ovaj stroj može sve učiniti za vas. S velikim radnim okvirom i potpornom strukturom od 4 stupa, oni su dugotrajna investicija za vašu proizvodnu liniju. Stroj je razvijen za spajanje kartona i samo u svrhu spajanja kartona.

HIPO PRO Stroj za pakiranje sa velikim brzinama

Prodajemo tri različita stroja za pakiranje sa velikim brzinama, pogodne za PP trake širine 5-6 mm, 8-9 mm i 10-11 mm. Odaberite koji stroj trebate i nastavite s narudžbom ili pošaljite upit. Ako HIPO PRO automatskog stroja za pakiranje nema na zalihi, obavijestit ćemo vas o vremenu isporuke. HIPO PRO je stroj za brzo pakiranje koji ima za cilj povećati profitabilnost i smanjiti vrijeme stajanja stroja.

Kad god započnete, vezica se povlači oko snopa u toj točki fiksiranoj na točno naprezanje, zatim se plastična traka zagrijava, učvršćuje i stisne kako bi se postigla najidealniji spoj, sve u otprilike 1,2 sekunde. HIPO PRO je brzi stroj za pakiranje s vrlo niskom glavom za održavanje s beznačajnim pokretnim dijelovima koji smanjuju mehaničke propuste koji nastaju uslijed kvara ili habanja.

Svi dijelovi karoserije mogu se bez napora odvojiti da biste došli do glave za pričvršćivanje, električne kutije i područja bazena s trakom. HIPO PRO se može izmijeniti kako bi se najbolje prilagodili vašem stanju pakiranja. Opremljen je za smanjivanje stanke stroja uzrokovanih promjenama trake a time je i proširen radni učinak.

Kako bi se smanjio trošak, njegove trake koriste manje prešani materijal za razliku od standardnih kovrča, na ovaj način, što dodatno štedi kao i materijalni trošak. Kompaktan dizajn s vanjskim dispenzerom, standardne veličine luka 650 × 500 mm (ostale dimenzije na zahtjev i uz nadoplatu), do 50 omatanja u minuti, za PP remen, 5-12 mm. Raspon napetosti može se podesiti između 0-45 kg.

Popravak poluautomatskih strojeva za pakiranje

Imajte na umu da ne pružamo popravak na licu mjesta za poluautomatski stroj za pakiranje. Također, pružamo rezervne dijelove za vaš stroj za pakiranje. Uz to, pružamo detaljni priručnik i kartu rezervnih dijelova.

Skladištenje i transport poluautomatskih strojeva za pakiranje

Za prijevoz na duže relacije ili za dugoročno skladištenje poluautomatskog stroja za pakiranje, mora se koristiti drveni ili kartonski paket, mora se učvrstiti na čvrstu podlogu, a sredstvo za apsorpciju vlage mora se staviti u kutiju, a protiv hrđe prska se unutar stroja. Ne stavljajte teške predmete na vrh kutije. Ne transportirajte i ne skladištite poluautomatski stroj za pakiranje naopačke.

Upravo ste dodali ovaj proizvod u košaricu: