Strojevi za vezivanje

Strojevi za vezivanje koriste se u procesu pakiranja za pričvršćivanje kutija i paleta pomoću remena. Strojevi za vezivanje dizajnirani su kako bi pojednostavili vaš proces pakiranja, štedeći vam vrijeme i stres tijekom vršnih razdoblja. Ako na svom radnom mjestu imate zauzetu proizvodnu liniju, korištenje industrijskog stroja za vezivanje može osigurati da su vaši proizvodi čvrsto pričvršćeni. Sa strojem za vezivanje procesi zatezanja, rezanja i brtvljenja mogu se automatizirati. Strojevi za vezivanje znatno ubrzavaju proces vezivanja automatskim zatezanjem i fiksiranjem remena.

Remen je izvrsno rješenje za osiguranje robe za transport i skladištenje. Može se koristiti za pričvršćivanje gotovo svega, od krhkih proizvoda do glomaznih tereta. Proizvodi za vezivanje mogu se pakirati u karton ili pakirati. Ovaj se proces uglavnom koristi za vezivanje paleta i spajanje robe zajedno. Mašine za vezanje traka će povećati vašu produktivnost i ubrzati proces pakiranja. Osim toga, strojevi za vezivanje su prilagođeni zaposlenicima i sigurni za korištenje.

Nudimo širok raspon visokokvalitetnih i povoljnih strojeva za vezivanje. Na našoj web stranici možete pronaći sljedeće vrste strojeva za vezivanje:

  • Poluautomatski stroj za vezanje
  • Automatski stroj za vezivanje
  • Stroj za vezivanje paleta

Strojevi za vezivanje imaju jamstvo, ISO certifikate, CE i servisirani su u Europi. Nudimo brzu dostavu u Republici Hrvatskoj na vašu adresu u Europi.

Strojevi za vezivanje

Strojevi za vezivanje ubrzavaju proces vezivanja i smanjuju umor operatera smanjenjem količine fizičkog rada potrebnog za ručno povezivanje i brtvljenje snopova. Koriste se u aplikacijama za dostavu srednjeg do velikog volumena, kao što su utovarne stanice i centri za ispunjenje.

Nudimo punu liniju automatskih, poluautomatskih i prilagođenih strojeva za vezivanje za gotovo svaku industriju, primjenu i proračun. Naš asortiman modela sadrži strojeve dizajnirane za vezivanje gotovo bilo koje veličine ili vrste paketa u raznim konfiguracijama.

Nudimo stolne, valjkaste, bočne brtve, transportirane i potpuno automatske strojeve od standardnih do prilagođenih veličina za uobičajene do složene primjene. Snaga naše mašinerije leži u njenoj svestranosti. Ne trebate poseban stroj za vezivanje paleta ili stroj za plastično vezivanje – naša oprema može podnijeti gotovo sve vrste tereta.

Kako radi stroj za vezivanje

HIPO polu-automatski stroj za vezivanje traka 5-15mm (3/16" to 9/16") mašina za vezivanje plastičnih PP traka

Strojevi za vezivanje uglavnom se koriste s polipropilenskim (PP), polietilenskim (PET) ili papirnim trakama. Stroj za vezivanje osigurava brzo pakiranje i vezivanje. Papirna traka, plastična PP ili PET traka se umeće u stroj za vezivanje i koristi se za omotavanje oko paketa. Poluautomatski stroj omogućuje brzo i jednostavno vezivanje paketa.

Strojevi za vezivanje su stabilni i pružaju pouzdano i učinkovito vezivanje. Posebna obuka za radnike koji rukuju poluautomatskim strojem nije potrebna. Naši strojevi za vezivanje su robusni i ne zahtijevaju puno održavanja. I korištenje poluautomatskog stroja za vezivanje i zamjena remena vrlo su jednostavne. Poluautomatske mašine za vezanje traka su vrlo tihi zbog modernog DC motora, elektroničke kontrole napona, a također su < jaka>prikladna za tanje PP trake. Osim toga, poluautomatske mašine za vezanje traka su sigurne za rukovanje i nije vam potrebna posebna obuka za radnike da ih koriste. Važna prednost naših poluautomatskih strojeva za vezivanje također je automatsko podešavanje napetosti remena kako bi se spriječilo oštećenje mekših pakiranja i bolje zaštitilo veće proizvode. Strojevi za vezivanje su prilično uski, tako da se lako mogu premještati kroz bliske prostore i dovoljno su robusni da se mogu koristiti u svim uvjetima. Sigurnost na radu, jednostavnost korištenja, učinkovitost i pakiranje za uštedu vremena, te kvaliteta su stoga izvrsnosti, koje povezujemo s našim poluautomatskim strojevima za vezivanje. jaki>prilično uski, tako da se lako mogu premještati kroz bliske prostore i dovoljno su robusni da se mogu koristiti u svim uvjetima. Sigurnost na radu, jednostavnost korištenja, učinkovitost i pakiranje za uštedu vremena, te kvaliteta su stoga izvrsnosti, koje povezujemo s našim poluautomatskim strojevima za vezivanje. jaki>prilično uski, tako da se lako mogu premještati kroz bliske prostore i dovoljno su robusni da se mogu koristiti u svim uvjetima. Sigurnost na radu, jednostavnost korištenja, učinkovitost i pakiranje za uštedu vremena, te kvaliteta su stoga izvrsnosti, koje povezujemo s našim poluautomatskim strojevima za vezivanje.

Poluautomatske mašine za zatezanje traka i toplinsko brtvljenje plastičnih remena u aplikacijama za dostavu srednje i velike količine, kao što su utovarne stanice i centri za ispunjenje. Poluautomatski strojevi zahtijevaju od operatera da navuče traku oko paketa, dok stroj automatski zateže i toplinski zatvara trake. Ubrzavaju proces vezivanja i smanjuju zamor operatera eliminirajući potrebu da radnici ručno zatežu i brtvljuju remene.

Cijena stroja za vezivanje

Semi automatic plastic strapping machine for PP strap

Cijena stroja za vezivanje ovisi o više čimbenika, međutim, povrat investicije se može očekivati unutar mjeseca, kada uzmete u obzir vrijeme ušteđeno tijekom pakiranja, povećanu produktivnost pakiranja i izravne uštede na cijeni kopči, brtvila. Osim toga, zaposlenici će biti zadovoljniji jer ćete im olakšati i sigurnije posao.

Cijene strojeva za vezivanje variraju od osamsto do više od tisuću eura ili u nekim slučajevima nekoliko tisuća eura. Cijenastroja za vezivanje ovisi o kvaliteti, stabilnosti, snazi, mobilnosti, > i širina remena.

Koju vrstu stroja za vezivanje trebate koristiti

Kao i kod gotovo svake odluke koju donesete u vezi sa svojim poslovanjem, vaš proizvod mora biti u središtu. Skladište koje se bavi velikim količinama trebat će drugačiji stroj od onih koji rijetko pakiraju proizvode. Uspostavljanje učinkovitog procesa vezivanja paleta može biti ključno za osiguravanje ispunjenja zahtjeva kupaca i da vaše radno mjesto ostane uredno i organizirano.

Automatski stroj za vezivanje

Upotreba automatskog stroja za vezivanje idealna je za proizvodnju velikih razmjera. Nakon što su pravilno postavljeni, sve što trebate učiniti je staviti svoju pošiljku ili kutiju na namjenski prostor, pritisnuti gumb i gotovi ste za nekoliko sekundi. Kao što je gore navedeno, to uključuje zatezanje i rezanje, tako da možete jednostavno podići svoj paket i postaviti sljedeći u redu. Alternativno, automatski strojevi za vezivanje mogu se postaviti u liniju za pakiranje gdje je cijeli proces vezivanja automatiziran.

Poluautomatski stroj za vezivanje

Ako želite brzo spojiti svoje proizvode, ali trebate ekonomičnije rješenje za svoje poslovanje. Tada je poluautomatski stroj za vezivanje izvediva alternativa. Zahtijeva malo više interakcije s korisnikom nego automatske opcije, i dalje povećava učinkovitost vezivanja. Glavna razlika je u tome što nakon što je kutija ili paket postavljen na opremu, operater jednostavno mora provući traku i uključiti stroj. Nakon dovršetka, poluautomatski stroj za vezivanje učinkovito funkcionira isto kao i automatski stroj za vezivanje.

Strojevi za vezivanje paleta

Strojevi za vezivanje paleta namijenjeni su za vezivanje robe utovarene na palete. Stroj za vezivanje paleta se dovodi do palete i postavlja trake na odgovarajuća mjesta. Stroj za vezivanje paleta naknadno će zategnuti trake oko robe.

Strojevi za vezivanje paleta profesionalci su za špedicije i velika skladišta: vodilica se uvlači ispod palete, pomoću koje se traka ručno postavlja oko palete i robe, a zatim se strojem za vezivanje paleta zateže, reže i zavari. Osiguravanje teških euro paleta traje samo nekoliko trenutaka i štedi skladišno osoblje na zamornom i dugotrajnom ručnom radu.

Alati za vezivanje baterija

Za proizvodne linije male količine ili ako želite više kontrole nad svojim remenom, naš stroj za vezivanje paleta može vam pomoći. Ove lagane mašine za vezanje traka se mogu kretati okomito i vodoravno, a laki su za rukovanje. Sve što trebate učiniti je ručno omotati remen oko predmeta, a zatim upotrijebiti stroj za zatezanje. Iako je ‘ručno’, dodatna kontrola nad vašim sposobnostima pakiranja može ponuditi sigurnost vašim proizvodima dok sjede u skladištu ili kada su u pokretu.

Kako postaviti stroj za vezivanje

Prvo uključite stroj za oblaganje. Zatim morate podesiti hranjenje remena i napetost remena. Da biste podesili hranjenje, trebate pritisnuti “gumb za uvlačenje”, što duže držite tipku i remen će biti duži. Ako poluautomatski stroj za vezivanje nije u početnom položaju, pritisnite tipku HOME kako bi se stroj vratio u početni položaj. Poluautomatski stroj za trakiranje ima visok sigurnosni standard, ako se otvori gornji dio poluautomatskog stroja za trakiranje, stroj će automatski prestati raditi.

Kako koristiti poluatomatsku mašinu za vezivanje PP traka?

Kada u stroju imate plastični remen, morate izvući plastični remen iz namota za remen i provjeriti je li glava remena dolje (ako nije, onda morate promijeniti stranu koluta remena), izvući trake iz dna remenice A i od vrha remenice B. Zatim provucite remen kroz kotač C i provucite ga prema gore do utora za remen D koji je najprije na donjoj ploči, a zatim ga provucite prema gore zajedno s vodećim valjkom do udaljenosti između valjci. Pritisnite tipku FEED, tada će se trake automatski ispustiti.

Remeni za stroj za vezivanje

Nek mašine za vezanje traka koriste polipropilenski ili kraći PP remen, drugi koriste polipropilen ili PET remen, a imamo i strojeve za vezivanje koji koriste papirnatu traku ili OPP traku. Širina trake može varirati. Većina strojeva za vezivanje pokriva širinu od 5 mm do 15 mm. Na nekim modelima mogu se koristiti i širi remeni. Naš najprodavaniji poluautomatski stroj za vezivanje (HIPO model) može se koristiti za lijepljenje PP traka različitih širina (od 5 mm do 15 mm).

Održavanje stroja za vezivanje

Imajte na umu da ne pružamo popravke na licu mjesta za poluautomatski stroj za vezivanje. Međutim, nudimo rezervne dijelove za vaš stroj za vezivanje. Osim toga, nudimo detaljan priručnik i kartu rezervnih dijelova.

Skladištenje i transport stroja za vezivanje

Za transport na duge udaljenosti ili dugotrajno skladištenje stroja za trakiranje mora se koristiti drveni ili kartonski paket kutija, mora se pričvrstiti na čvrstu podložnu ploču, a u kutiju se mora staviti sredstvo za upijanje vlage, sredstvo protiv hrđe. prskati unutar stroja. Nemojte slagati teške predmete na vrh kutije. Nemojte transportirati i čuvati stroj za vezivanje naopako.