Strojevi za reciklažu kartona

Strojevi za reciklažu kartona najbolji su način za učinkovito recikliranje starih kutija, kartona i ispisa u vrijedan materijal za pakiranje za vašu tvrtku. Sve što ovaj proces zahtijeva je sjeckalica kartona. Nudimo razne rezače kartona dostupnih od provjerenih marki HSM i GREE. Ova linija je više nego idealna za skladišta, proizvođače, odjele za otpremu, distribucijske centre ili velike tvrtke.

Investicija it cardboard shredder se nakon vremena isplati. Pogledajte usitnjavače kartona koje imamo danas i počnite štedjeti vrijeme i novac. HSM Shredderi za karton dizajnirani su za izradu perforiranog kartonskog materijala za pakiranje. Za robusniji uređaj za uništavanje kartona koji može usitnjavati karton, provjerite marku GREE koja nudi vrhunske industrijske strojevi za reciklažu kartona i drobilice kartona za teške uvjete rada.

Nudimo širok raspon kvalitetnih ali povoljnih sjeckalica kartona za papir i karton. Na našoj web stranici možete pronaći:

 • Teški usitnjači
 • Strojevi za reciklažu kartona
 • Uništavači papira

Strojevi za reciklažu kartona imaju jamstvo i servisirani su u Europi. Rezači papira, kartona i industrijski rezači, strojevi za reciklažu kartona za teške uvjete rada mogu se isporučiti unutaru Republici Hrvatskoj.

 • Šreder za papir GREE XS 420mm

  Original price was: 1,499€.Current price is: 1,249€.
 • Mašina za reciklažu kartona HSM ProfiPack C400

  1,579
 • Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm

  Original price was: 3,800€.Current price is: 3,299€.
 • Mašina za uništavanje kartona HSM ProfiPack P425

  3,799

Strojevi za reciklažu kartona

cardboard shredder machineŽelite li od svog kartonskog otpada napraviti ekološki materijal za pakiranje? Sjeckalica ili perforator kartona održivo je rješenje za prenamjenu i recikliranje otpada od valovitog kartona u ambalažu ili materijal za popunjavanje praznina. Ovi strojevi plaćaju sami sebe i pomažu u smanjenju troškova ambalažnog materijala i odvoza otpada.

Smanjenje troškova transporta, komprimiranje materijala za punjenje u postojeće spremnike za prešani otpad ili preše za baliranje, ili usitnjavanje materijala za hranjenje transportnom trakom dobri su razlozi za uvođenje drobilice kartona strojem za reciklažu kartona

Ako tražite rješenje za pretvaranje starih kutija, kartona i ispisa u nove materijale za pakiranje, imamo vaše rješenje. Nudimo razne drobilice kartona iz HSM-a i GREE-a kako bi vaše potrebe za usitnjavanjem kartona bile jednostavne. Ovo je izvrstan način za recikliranje i uštedu novca.

reuse used cardboard boxesKoliko košta sjeckalica za kartone?

Prosječna cijena pouzdanog rezača kartona za industrijsku uporabu je između 2000-5000 EUR. Cijena varira između različitih marki i modela i temelji se na značajkama, razinama sigurnosti i specifikacijama. Samostalne strojevi za reciklažu kartona obično su skuplji od stolnih sjeckalica za karton.

Cijena strojeva za reciklažu kartona za usitnjavanje papira ili kartona može biti jako jeftina ili jako skupa. Sve je o vašim željama i potrebama. Za povremeno usitnjavanje kod kuće možete nabaviti stvarno jeftin drobilicu. Ili možete uložiti u snažan stroj za usitnjavanje velikih količina povjerljivih dokumenata u uredu ili kartona za ponovnu upotrebu pakiranja.

Kako radi sjeckalica kartona?

cardboard-shredder mobile machine

Iako sjeckalica za karton nije isto što i sjeckalica papira, djeluje na sličan način. Mjenjač strojeva za reciklažu kartona, motor i blok za rezanje rade zajedno za rezanje kartonskog materijala. Karton se pretvara u sitne komade, dugačke trake ili perforirane listove, ovisno o vrsti korištenog drobilica.

Za usitnjavanje, drobilica kartona, to jeste stroj za reciklažu kartona koristi dvije pogonske osovine s neovisnim pogonskim jedinicama: spori ulagač i brži uređaj za usitnjavanje koji smanjuje kartonske kutije na željenu veličinu. Segmenti izrađeni od specijalnog čelika otpornog na trganje organizirani su oko rotora drobilice tako da su naizmjenično nagnuti prema van i prema unutra. Kako se strojevi za reciklažu kartona, njena osovina okreće, ona stvara vrtložno kretanje koje osigurava potreban učinak usitnjavanja. Veliki rotori mogu bez problema rukovati velikim kartonskim kutijama; mogu čak usitniti polistiren i kutije za voće. Nadalje, rotori dodavača i drobilica opremljeni su posebnim sustavom struganja koji sprječava omotavanje materijala oko osovine i osigurava stabilan dovod.

Cardboard shredder HSM ProfiPack P425 salePrednosti sjeckalica za karton

 • Naš asortiman drobilica pretvara vaš kartonski otpad u učinkovit materijal za popunjavanje praznina
 • Uštedite novac i smanjite utjecaj na okoliš
 • Sjajna i isplativa alternativa mjehurićima, prazninama od papira i drugim materijalima

Uštedite prostor i novac uz drobilicu kartona, stroja za reciklažu kartona

Lagane, jednostavne za korištenje i, što je najvažnije, u potpunosti se mogu reciklirati – kartonske kutije postaju sve popularnije kao materijal za pakiranje. Međutim, recikliranje iskorištenih kartonskih kutija može biti problematično, ne samo zato što presavijene kartonske kutije postaju sve veće i zahtijevaju puno prostora. Stoga je za proizvođače ambalaže i pružatelje usluga korisno koristiti posebno postrojenje za usitnjavanje kartonskih kutija strojevima za reciklažu kartona kako bi se mogle ponovno koristiti u procesu pakiranja. GREE i HSM kompaktor kartonskih kutija idealan je za usitnjavanje kartona i papira. Zahvaljujući lančanom pogonu stroja za reciklažu kartona koji nije potreban za održavanje, segmentima otpornim na habanje i sustavu struganja koji je posebno dizajniran za ovo područje primjene, ima visoku dostupnost i iznimno je pouzdan.

Koliko dugo traje sjeckalica za kartone?

Balirke za karton 44 tons TONNA45 new

Velika potražnja, posebice za kartonskim rješenjima, stvara logistički izazov: nekoliko tona kartona treba usitniti svaki mjesec. U prošlosti je spljošteni otpadni karton izlazio izravno iz proizvodnih strojeva bez usitnjavanja u drobilici kartona i stavljao se u spremnik za papir.

Rezač kartona može bez problema trajati godinama, ali samo ako ga pravilno koristite i redovito održavate. Preporučamo da se uvijek pridržavate uputa i smjernica proizvođača za vaš usitnjavač kartona. To, na primjer, znači da ne prelazite maksimalni kapacitet listova po prolazu i ne usitnjavate materijale s kojima drobilica ne može podnijeti.