Najbolje prakse za pakiranje i industrijsko vezanje

Najbolje prakse za pakiranje i industrijsko vezanje

Najbolja praksa za pakiranje

Za svakog distributera zadovoljstvo kupaca uvijek mora biti prvi prioritet. To se smatra činjenicom da ono što kupac zatraži, također i dobije. Ako se ovo ne dogodi, to je često posljedica lošeg načina pakiranja ili nepravilnog skladištenja. Stoga je praćenje i održavanje standarda za pakiranje važan element u postizanju zadovoljstva kupaca. Uzimajući u obzir dobre prakse, smanjit ćete troškove, spriječiti razne ozljede i druge nedostatke.

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Kako povećati proizvodnju prilikom pakiranja / vezanja?

Kad tvrtke u svakom slučaju automatiziraju djelatnost pakiranja / vezanja, ubrzavaju pakiranje i skraćuju vrijeme potrebno za pakiranje. Obično, polu / automatsko pakiranje može biti brže za najmanje 300%. Uz to, automatsko pakiranje je obično sigurnije i prijatnije za zaposlenike. Ako pakirate kutije, najbolji način da se pakiranje ubrza je korištenjem HIPO poluautomatskog stroja za pakiranje koji kutije automatski povezuje PP trakom. Za vezanje paleta predlažemo COMBO poluautomatski stroj za vezanje ili baterijske alate koji se također mogu koristiti za kutije / pakete.

Pakiranje osnovnih proizvoda

Ako osnovni proizvodi nisu pakirani u kutije, ne smiju se pakirati na uobičajeni način. U slučaju da proizvod ima spremnik s otvorom na kojem se nalazi sadržaj pakiranja, taj otvor mora biti na odgovarajući način zaštićen zaštitnom plastikom. To je potrebno jer se kartonska ambalaža tijekom prijevoza raspada, a nastaju čestice prašine koje mogu naštetiti proizvodima. Zaštita od izloženosti je ključna kako bi se osiguralo da proizvod u cjelini dođe do kupca kako bi se osiguralo njegovo zadovoljstvo. Proizvodi poput odjeće trebaju se pakirati u plastične vrećice, gdje je svaka jedinica zapakirana u vlastitu vrećicu.

COMBO Pallet Semi-automatic Strapping Machine price new PP strap 9-19mm

Unutarnje pakiranje

Kada govorimo o unutarnjem pakiranju (skladištenje proizvoda unutar glavnog tijela), pametno je koristiti čvrsti karton koji omogućava bolje rukovanje pakiranim proizvodima u skladištu. Prikladnost pakiranja također ovisi o specifikaciji proizvoda, pa prije pakiranja valja razmotriti kako težina, veličina i ostale značajke proizvoda mogu utjecati na kvalitetu pakiranja.

Ambalažni materijali i dodatna zaštita

Svaki distributer odgovoran je za slanje robe netaknute do odredišta. Zbog toga mu je važno posvetiti posebnu pozornost pakiranju i skladištenju proizvoda. U slučaju staklenih proizvoda, distributer mora osigurati da se te kutije odvoje pomoću razdjelnika između kutija i da na taj način ne budu oštećene ili iskrivljene tijekom prijevoza. Ako su predmeti krhki, potrebno ih je pojedinačno pakirati u kutije itd. Za dodatnu zaštitu možete osigurati da prazan prostor u kutijama napunite papirom, kartonom ili drugim punilom koje ne smije biti agresivni materijali.

Pravilno pakiranje koje slijedi standarde omogućava vam da budete vjerodostojniji u očima svojih kupaca, a istovremeno je šteta na troškovnim proizvodima znatno niža.

 

Podijelite ovaj post


Upit o proizvodu

Za pripremu ponude potrebni su nam sljedeći podaci. Uskoro ćete dobiti ponudu za proizvod na svoju e-poštu.