Pakiranje s polipropilenskom PP trakom

Pakiranje s polipropilenskom PP trakom

Plastic PP strap 12 and 16mm for packing pallets price cheap

Pakiranje s polipropilenskom PP trakom

Polipropilen je ekonomičan materijal s laganim i srednje velikim opterećenjem, za spajanje paleta i kombiniranje kutija. Dostupan je u različitim širinama, debljinama i varijacijama polimera (npr. Kopolimeri).

Ova vrsta proizvoda nudi mogućnost većeg izduženja, ali rastezanje u nekim trenucima prestaje, pogotovo kada je traka podložna stalnom opterećenju.

Pakiranje s polipropilenskom PP trakom najučinkovitije je kod korištenja baterijskog alata za vezanje. Zbog toga ćete uštedjeti vrijeme i materijal. Kod pakiranja baterijskim alatom  ne trebate kopče za pakiranje.

Krajnjim korisnicima nije poznato da će PP traka izgubiti 50% primijenjenog napona već za sat vremena, dok će se gubitak napona povećavati samo s porastom sobne temperature. Stoga PP traka treba dovoljnu vlačnu čvrstoću. Kako bi ubrzali pakiranje i radili s dovoljno napetosti, većina industrija koristi automatska rješenja. Na PP traku može se printati, što pruža dodatne marketinške prednosti.

messersi batterystrapping tool for PET and PP strap, cheap

Prednosti: Isplativa, učinkovita, jednostavna za upotrebu i podesiva za recikliranje, velika izduženja, ponovna upotreba.
Slabosti: nisko opterećenje izduživanja, nije prikladno za teške predmete osjetljive na faktore okoliša, veća nosivost ako se koriste u oštrim, tvrdim predmetima
Načini primjene: ručni alat, ručni zatezač i vezač, natezač na baterije i vezač, poluautomatski stroj, automatski stroj

Podijelite ovaj post

Upit o proizvodu

Za pripremu ponude potrebni su nam sljedeći podaci. Uskoro ćete dobiti ponudu za proizvod na svoju e-poštu.