Pitanja

1. Što je strojevi-za-pakiranje.com?

strojevi-za-pakiranje.com je vodeća tvrtka za pakiranje koja je specijalizirana za baterijske strojeve i alate za vezanje. Internetska maloprodaja omogućuje svima iz bilo kojeg mjesta u Europi i iz cijelog svijeta kupnju različitih alata za pakiranje, strojeva i materijala.

2. Trebam li se prijaviti prije nego što kupim bilo koji alat za pakiranje ili stroj?

Ne morate se prijaviti. Ako želite ili trebate predračun, samo nam pošaljite upit na info@strojevi-za-pakiranje.com, a mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata.

3. Koju vrstu proizvoda prodajete na internetu?

Prodajemo baterijske alate za vezanje, poluautomatske i automatske strojeve za pakiranje (trake), ručne strojeve za pakiranje, električni viličare i električne paletne viljuškare. Također vam možemo ponuditi materijale za pakiranje, kao što su PP, PET, tekstil, kompozitne trake, kopče i još mnogo toga.

4. Jesu li moji podaci sigurni?

Vaše su informacije potpuno sigurne. Prema zakonu dužni smo zaštititi vaše podatke i ne dijeliti ih s trećim stranama. Naša politika tvrtke vrlo je zaštitnička sa svim informacijama koje su nam povjerene. Ne zadržavamo nikakve podatke o kreditnoj kartici, štoviše, te se transakcije događaju na vašoj kartici, platformi bez našeg uplitanja.

5. Mogu li kupiti kao tvrtka?

Naravno. Sve naše ponude i cijene su bez PDV-a, tako da ćete uvijek plaćati cijenu bez poreza, bez obzira želite li platiti putem interneta ili putem banke. Nakon uplate dobit ćete fakturu bez PDV-a.

6. Kako mogu napraviti račun na batterystrapping.com?

Stvaranje računa je jednostavno i omogućava vam plaćanje alata i strojeva za pakiranje preko interneta i bez ponovnog unošenja podataka o naplati.

7. Jesu li moji podaci o plaćanju sigurni?

Ne zadržavamo nikakve podatke o kreditnoj kartici, štoviše, te se transakcije događaju na vašoj kartici, platformi bez našeg uplitanja.

Upit o proizvodu

Za pripremu ponude potrebni su nam sljedeći podaci. Uskoro ćete dobiti ponudu za proizvod na svoju e-poštu.