vruće
-20%

Baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm PET/PP

Baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm PET/PP

Baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm PET/PP

1,199

Na lageru

1,199

 • Povoljan  i malo održavanje
 • Ergonomski – teži samo 3,4 kg
 • Maksimalna sila zatezanja je 2800N
 • Kapacitet baterije je 6000mAh (litijska baterija)
 • Za do 800 spajanja s jednim punjenjem
 • Za  PET  i  PP  trake  9-16mm
 • Jednostavan za uporabu i  jednostavan za podešavanje
 • Baterijski alat za vezanje + baterija + punjač
Šifra: 110010 Kategorija:

Opis

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm PET/PP priceBaterijski alat za vezanje NEO 9-16mm PET/PP traka uklj. Baterija & Punjač

Baterijski ručni alat za vezanje NEO pogodan je za pakiranje čelika, drva, cigle, vlakana zbog svog kompaktnog dizajna i male težine što omogućava prenosivost. Koristi se u industriji papira, aluminijskoj industriji, industriji čelika, drva, drvenoj ambalaži, kemijskim vlaknima, pamuku, duhanu, kemikalijama, metalnoj industriji i tako dalje. Baterijski ručni alat za vezanje NEO može se koristiti za PET i PP trake širine 9-16 mm. Baterijski ručni alat za vezanje je pristupačan, lagan i moćan alat koji možete imati oko sebe. Ovaj alat za vezivanje je dizajniran za upotrebu s jednom rukom i jedan je od najlakših u ovoj kategoriji baterijskih alat za vezanje. Traka je vrlo prilagodljiva i može se koristiti za vezanje od 9-16 mm širokog poliestera  (PET) ili polipropilena (PP), Napetost trake je prilagodljiva i može se postaviti na oko  2800 N (630 lbs) . Baterijski ručni alat za vezanje  NEO dolazi s jednom litijskom baterijom, koje imaju kapacitet 6000mAh, dakle, možete napraviti više od 800 ciklusa vezanja s jednim punjenjem. Punjač je također uključen, tako da možete početi proces pakiranja odmah nakon što paket stigne . Manevriranje i jednostavnost rada s ovim baterijskim alatom za vezanje omogućit će vam da ga koristite za okomito i vodoravno vezanje. Ovaj baterijski alat za vezanje također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvenog trenja .Ima 12-mjesečno jamstvo, a usluga je dostupna u Republici Hrvatskoj. 

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm PET/PP low priceKoja je cijena baterijskog alata za vezanje  NEO?

Iako je baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm izrađen od visokokvalitetnih materijala, može se koristiti za PET i PP trake širine 9-16 mm i ima vrlo moćnu litij bateriju (6000mAh) , cijena je i dalje vrlo pristupačna. Možemo reći da je to najjeftiniji alat za vezanje s ovim karakteristikama na tržištu . Međutim, cijena baterijskog alata za vezanje ne odražava se na kvalitetu. Iako je pristupačan, alat za vezanje izrađen je od visokokvalitetne tvrde plastike i primijenio je najnoviju tehnologiju zavarivanja . Maksimalna sila zatezanja je 2800N i može biti podesiva. S jednim punjenjem baterije alat za vezanje NEO može proizvesti više od 800 ciklusa vezanja .

Prednosti baterijskog alata za vezanje NEO

 • Samsungov kapacitet 6000mAh, baterija od 14,4 V (do 2000 punjenja)
 • Približno 800-1000 ciklusa vezanja u jednom punjenju (30 minuta)
 • Rare-Eart motor bez četkica, visoka učinkovitost, povećanje temperature svjetlosti, kontinuirani rad do 15.000 sati
 • Visokokvalitetna PCB (ploča s ispisnim pločama), otporna na prašinu, vlagu, protu-statička

Battery Strapping Tool NEO 9-16mm cheap PET/PPKarakteristike baterijskog alata za vezanje NEO9-16mm:

 1. Jednostavan za upotrebu, lagan, kompaktan dizajn, prenosivost – prenosiv, lagan
 2. Bez učvršćivača, trenje zavarivanje, visoka učinkovitost spajanja – Učinkovito
 3. Visok stupanj automatizacije – Jednostavno rukovanje
 4. Prikladno za različite veličine i oblike – Podesivo
 5. Okvir i dijelovi stroja prihvaćaju legirani materijal visoke čvrstoće i inženjersku plastiku – Izdržljiv
 6. Visoke sigurnosne karakteristike – Sigurno

Baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm specifikacije:

Model strojaBaterijski alat za vezanje NEO 9-16mm PET/PP
Težina3.4KG
Dimenzije stroja350*140*120MM
Maksimalna sila zatezanja2800N
Način spajanjazavarivanje trenjem
Primjenjive trakePP/PET trake
Širina trake9-16MM
Debljina trake0.5-1.2MM
Kapacitet baterijeLitijska baterija (DC14.4V 、 6000MAH)
Punjačulazni napon (AC100-245V 、 50-60HZ)
izlazni napon (DC16.8V-3.0A)
Životni vijek baterijeDo 2000 puta
priborSet često korištenih alata i oprema za zupčanike
Servis nakon prodaje
Cijela mašina je pod jamstvom 1 godinu, osim potrošnih dijelova (noževi, brtve, zatezni kotač), a zatezni motor i upravljačka ploča pod jamstvom su 3 godine.

 

Kako baterijski alat za vezanje radi u industrijskom pakiranju?

Ergonomski i robusni dizajn ovog zavarivača, ručnog baterijskog alata za vezanje, pomaže u pružanju maksimalne udobnosti za vrijeme rada. Jednostavan je za rukovanje i rad s jednom rukom omogućava fleksibilnost tijekom upotrebe. Jednim pritiskom palca alat se pokreće, s natezanjem i spajanjem pritiskom na gumb. Stavite PET ili PP traku s predviđenom širinom oko pakiranja, a zatim prekrijte trake s vodećim krajem na dnu, a traku držite u lijevoj ruci, nakon što ste provjerili da je traka čista i bez ulja, stisnite ručicu za otpuštanje i umetnite traku  u alat dok pazite da se preklapaju i poravnavaju prema vodilicama. Podesivo vezanje i podesivo vrijeme spajanja omogućuje individualno slobodno vladanje u podešavanju alata za različite vrste traka na raspolaganju. Za poluautomatsko vezanje trake pritisnite gumb da započne zatezanje, kad se dostigne željena zategnutost, ponovo se pritisne gumb kako bi se započelo spajanje kad se to učini, alat zatim ohladi traku i odsječe ju. 800 spajanja, zahvaljujući Samsungovoj litij bateriji velikog kapaciteta (6000mAh). Baterijski alat za vezanje izgrađen je tako da izdrži i može izdržati upotrebu u tvornicama ili skladištima. Baterijski alat za vezanje  ima jednogodišnje jamstvo i servisira se u Sloveniji.

Baterijski alat za vezanje NEO 9-16mm video:

Dodatne informacije

Težina3 kg