-29%

Baterijski alat za vezanje TES 12-16mm za PET traku uklj. 2 Baterije i Punjač

Električni zatezač TES PP PET 12-16mm povoljno

Baterijski alat za vezanje TES 12-16mm za PET traku uklj. 2 Baterije i Punjač

995

Na lageru

995

  • Povoljan i nisko održavanje
  • Ergonomska – mala težina
  • Za do 220 traka s jednim punjenjem
  • 12 mjeseci jamstva
  • Za PET trak 12-16mm
  • Jednostavan za uporabu i jednostavan za podešavanje
  • Baterijski alat za vezanje + 2 baterije + punjač

Opis

Baterijski alat za vezanje TES 12-16mm za PET traku uklj. 2 Baterije i Punjač

Battery strapping banding tool TES PP PET 12-16mm cheap

Baterijski alat za vezanje traka TES može se koristiti za PET trake širine 12-16 mm. Alat za vezanje je pristupačan, lagan i moćan alat koji možete imati oko sebe. Ovaj alat za vezanje je dizajniran za upotrebu s jednom rukom i jedan je od najlakših u ovoj kategoriji alata za vezanje na baterije. Savijač je vrlo prilagodljiv i u njega može stati 12-16 mm širokog  poliestera (PET). Napetost trake je prilagodljiva i može se postaviti na oko 2800 N (630 lbs). Ovaj alat za vezanje dolazi s dvije baterijepunjačem tako da možete započeti svoj postupak vezanja čim stigne paket. Dodatna 12-voltna baterija omogućuje neprekidni rad tijekom punjenja, što rezultira nultim mirovanjem. Manevriranje i jednostavnost rada s ovim baterijskim alatom za vezanje omogućit će vam da ga koristite za okomito i vodoravno vezanje. Ovaj alat za vezanje također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvenog trenja. Ima 12-mjesečno jamstvo.

Koja je cijena baterijskog alata za vezanje?

Alat za vezanje na baterije TES 12-16mm je jedan je od najjeftinijih baterijskih alata za vezanje. Međutim, cijena se ne odražava na kvalitetu. Iako je pristupačan, alat za vezanje je izrađen od visokokvalitetne tvrde plastike i primijenio je najnoviju tehnologiju zavarivanja. Snaga zatezanja se može podesiti i pomoću alata za vezanje dobivate dvije baterije.

Gdje koristiti baterijski alat za vezanje?

Baterijski alat za vezanje TES 12-16 mm vrlo je pristupačan alat, njegova vrijednost lako se odražava kada se uvede u postupke pakiranja u bilo kojoj industriji. To olakšava radni tijek i pomaže udvostručiti, čak ponekad i utrostručiti učinkovitost svojih korisnika. Pomoću alata za vezanje žice su eliminirane iz tijeka rada. To smanjuje svaku nezgodu u tvornici ili skladištu. Ne trebate brinuti zbog trzaja preko žica i potrebe za upravljanjem kabela. Alat za vezanje na baterije TES 12-16mm koristi bateriju, kao što mu i samo ime nagovještava, dolazi s dvije baterije kao što je prethodno navedeno. To omogućuje nesmetan tijek rada. Nema potrebe za zaustavljanjem tijeka rada radi punjenja baterije, dok se jedna od baterija koristi, a druga se može istovremeno puniti.

Baterijski alat za vezanje TES 12-16 mm široko se koristi u industriji papira, aluminija, tekstila, čelika, logistike, poljoprivrede, kemijske, metalne industrije. Baterijski alat za vezanje TES ima lagano kućište i jednostavan je za korištenje. Stroj za vezanje ne koristi pričvršćivače, već koristi vruće zavarivanje trenjem. Uređaj za vezanje je lijep i jak. Pomoću alata za vezanje na bateriju moći ćete automatizirati operacije i ubrzati pakiranje. Baterijski alat za vezanje TES ima visok stupanj automatizacije, jednostavan rad i lako ga je razumjeti. Tijelo stroja za vezanje izrađeno je od legure materijala visoke čvrstoće i inženjerske plastike, koja je trajna u upotrebi. Stroj za vezanje je jednostavan za pomicanje i može se koristiti na raznim veličinama paketa.

Baterijski alat za vezanje TES 12-16mm specifikacije:

Upotreba:Baterijski alat za vezanje TES 12-16mm široko se koristi u industriji papira, aluminija, tekstila, čelika, logistike, poljoprivrede, kemijske, metalne industrije.
Veličina alata za vezanje:340 x 130 x 120 mm
Težina:3,16 kg
Značajke:
1. Lagano tijelo i jednostavan za uporabu.
2. Bez učvršćivača, pomoću vruće taline trenja, sučelje je lijepo i snažno.
3. Visok stupanj automatizacije, jednostavan rad i lako razumljiv.
4. Jednostavno kretanje, za različite prostore, mogu se primijeniti različite veličine paketa.
5. Tijelo i komponente izrađeni su od legure materijala visoke čvrstoće i inženjerske plastike koja je trajna u upotrebi.
6. Visoka sigurnosna svojstva.
Širina trake:od 12 do 16 mm
Debljina trake:0.7 mm
Primjenjive trakePET
Spajanjevisokokvalitetna brtva za trenje za zavarivanje
Maksimalna sila zatezanja:2800N
Baterija:Dvije baterije po setu (litijska baterija 4.0Aih 12VCD)
Punjač:100V -245 CAC-50-60HZ DC12.6V=4.0A
Vrijeme punjenja:90 minuta – 150 i 220 spajanja

Kako radi baterijski alat za vezanje?

Ergonomski i robusni dizajn ovog ručnog baterijskog alata za vezanje pomaže u pružanju maksimalne udobnosti rukovatelja tijekom uporabe. Jednostavan je za rukovanje i njegov rad s  jednom rukom omogućava fleksibilnost tijekom uporabe. Jednim pritiskom palca alat se pokreće, s natezanjem i brtvljenjem pritiskom na gumb. Stavite PET traku s predviđenom širinom oko pakiranja, a zatim prekrijte trake s vodećim krajem na dnu, a traku držite u lijevoj ruci, nakon što ste provjerili da je traka čista i bez ulja, stisnite ručicu za otpuštanje i umetnite traku u alat dok se pazite da se preklapaju i poravnaju prema vodilicama. Podesivo zavezivanje i podesivo vrijeme brtvljenja omogućuje individualno slobodno vladanje u podešavanju alata za različite vrste traka na raspolaganju. Za poluautomatsko vezanje pritisnite gumb za napetost da započne zatezanje, kad se dostigne željena zategnutost, ponovo se pritisne gumb kako bi se započelo zavarivanje kad se to učini, alat zatim ohladi traku i isječe ju. U automatskoj verziji podešavanje napetosti trake lako se može obaviti jednostavnim okretanjem kotača. To je sve što je potrebno, a pritiskom na gumb stroj zateže, spaja i reže trake. Odgovarajuća napetost osigurava idealnu sigurnost opterećenja. Zajedno s a 4000mAh Li-ion baterijom sa 90-ak minuta vremena za punjenje. Baterija traje do 220 spajanja. No, budući da dobijate dvije baterije s alatom za vezanje, baterijski alat za vezanje možete cijelo vrijeme koristiti. Baterijski alat za vezanje izgrađen je tako da izdrži i može izdržati uporabu u tvornicama ili skladištima. Baterijski alat za vezanje ima jednogodišnje jamstvo i servisira se u Sloveniji.

 

Dodatne informacije

Težina3 kg