Cord traka 13 – 32mm – 54 komada – paleta

cord-traka

Cord traka 13 – 32mm – 54 komada – paleta

2,199

Na lageru

2,199

 • Nudimo razne vrste cord trake: 13 mm, 16 mm, 19 mm, 25 mm i 32 mm
 • Snaga: od 485kg do 2360kg
 • Isplativo: Kupnja remena za kabele na veliko je isplativa opcija za kupce jer rezultira nižim jediničnim troškovima
 • Jeftini troškovi dostave trake za kabel po jedinici: Troškovi dostave po jedinici znatno su niži nego pri kupnji malih količina
 • Najbolje rješenje za teške terete i siguran transport
 • Kompozitni remen je isplativ u usporedbi s čeličnim remenom
 • Višekratna upotreba za više pošiljaka, smanjujući troškove tijekom vremena
 • Sigurniji za korištenje u usporedbi s čeličnom trakom
 • Cord traka je lagana i jednostavna za rukovanje, smanjujući troškove rada
 • Otporna na vremenske uvjete, pogodan za vanjsko skladištenje i transport
 • Nije korozivna, štiti teret od oštećenja
 • U skladu s međunarodnim sigurnosnim standardima
Šifra: N/A Kategorija:
Obriši

Opis

cord strap priceCord traka 13 – 32 mm – 54 komada – paleta

Naša visokokvalitetna cord traka dostupna je u pet različitih veličina kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za otpremom i teretom. Svaki kolut kompozitnog remena pažljivo je dizajniran kako bi osigurao maksimalnu sigurnost i sigurnost za vaš teret tijekom prijevoza, što ga čini pouzdanim izborom za mala i velika poduzeća.

Naša cord traka dolazi u rasponu širina, od 13 mm do 32 mm, i nudi različite razine čvrstoće, u rasponu od 485 kg do 2360 kg. S tako širokim rasponom dostupnih opcija, možete biti sigurni da ćete moći pronaći ono što savršeno odgovara vašim specifičnim potrebama.

Svaki kolut cord trake također se pažljivo mjeri kako biste dobili najviše za svoj novac, s duljinama od 250 m do 1100 m po kolutu. Osim toga, svaka je rola pažljivo pakirana, s dvije role u kartonu, što olakšava transport i skladištenje. Svaka paleta cord trake sadrži 54 jedinice, što ju čini idealnom opcijom za tvrtke koje žele kupovati na veliko.

 

Vrste cord trake:

TRAKA 13mm

Širina: 13mm
Snaga: 485kg
Dužina: 1100m/rola
Težina: 9.65kg/rola
Pakiranje: 2role/paket

TRAKA 16mm

Širina: 16mm
Snaga: 680kg
Dužina: 850m/rola
Težina: 9.3kg/rola
Pakiranje: 2role/paket

TRAKA 19mm

Širina: 19mm
Snaga: 800kg
Dužina: 500m/rola
Težina: 8kg/rola
Pakiranje: 2role/paket

TRAKA 25mm

Širina: 25mm
Snaga: 1280kg
Dužina: 500m/roll
Težina: 10.1kg/rola
Pakiranje: 2role/paket

TRAKA 32mm

Širina: 32mm
Snaga: 2360kg
Dužina: 250m/roll
Težina: 9.3kg/rola
Pakiranje: 2role/paket

 

Sedam razloga zašto je kupnja na veliko odlična opcija za vašu tvrtku:

 1. Isplativo: Kupnja na veliko je isplativa opcija za vašu tvrtku jer rezultira nižim troškovima po jedinici. Kada kupujete veće količine, iskorištavate prednosti ekonomije razmjera i imate niže jedinične troškove.
 2. Ušteda vremena: Kupnja na veliko štedi vaše vrijeme smanjenjem broja procesa koji su vam potrebni za kupnju. Također minimizira vrijeme utrošeno na upravljanje zalihama.
 3. Pogodnost: kada kupujete na veliko, imate dovoljnu zalihu proizvoda pri ruci, smanjujući učestalost ponovnog naručivanja i osiguravajući da nikada nećete ostati bez zaliha.
 4. Smanjuje ambalažni otpad: Kupnja na veliko također može smanjiti količinu ambalažnog otpada koji nastaje jer je potrebno manje pojedinačnih pakiranja.
 5. Bolje za okoliš: Kupnja na veliko također može imati koristi za okoliš. Potrebno je manje paketa, čime se smanjuje količina energije potrebna za njihovu proizvodnju i transport.
 6. Poboljšana korisnička usluga: s masovnim kupnjama možete se osloniti na dosljednu i pravovremenu opskrbu jer vam se paleta šalje izravno. Također pojednostavljuje proces otpreme i štedi vas logističkih glavobolja.
 7. Jeftini troškovi dostave trake za kabel po jedinici: Kada kupujete trake za kabel na veliko, troškovi dostave po jedinici trake za kabel znatno su niži nego kada kupujete samo nekoliko jedinica.

Pet razloga zašto bi vaša tvrtka trebala koristiti cord trake:

 1. Poboljšana sigurnost: remen za kabel je posebno dizajniran za učvršćivanje tereta i sprječavanje njegovog pomicanja ili pomicanja tijekom prijevoza. Izrađen je od izdržljivih materijala visoke čvrstoće, što ga čini pouzdanom opcijom za učvršćivanje teških ili glomaznih tereta.
 2. Svestranost: remen za uže pogodan je za pričvršćivanje širokog raspona vrsta tereta, od kutija i paleta do strojeva i opreme. Također je dostupan u različitim širinama i jačinama, što kupcima omogućuje odabir prave vrste remena za njihove specifične potrebe.
 3. Jednostavna uporaba: remen za kabel jednostavan je za korištenje i može ga brzo postaviti jedna osoba, smanjujući vrijeme i trud potreban za pričvršćivanje tereta. Također je dizajniran za ponovno zatezanje, što omogućuje podešavanje tijekom transporta ako je potrebno.
 4. Isplativo: vezivanje užetom pristupačna je opcija za pričvršćivanje tereta u usporedbi s drugim metodama, kao što je čelično vezivanje ili žičano uže. To je također opcija za višekratnu upotrebu, što može rezultirati daljnjim uštedama tijekom vremena.
 5. Sukladnost: cord traka široko je prepoznata i odobrena za uporabu u transportnoj industriji. Zadovoljava ili premašuje regulatorne standarde, osiguravajući da ju korisnici mogu koristiti s povjerenjem i bezbrižno. Korištenje cord trake također pomaže u osiguravanju usklađenosti sa sigurnosnim propisima, smanjujući rizik od oštećenja tereta ili ozljeda.

cordstrap pallet buyUsporedba cord trake s čeličnim trakama i plastičnim trakama te situacije u kojima su cord trake prikladnije za upotrebu:

 1. Čvrstoća: Čelična traka je najjača od tri materijala i prikladna je za pričvršćivanje teških i glomaznih tereta koji zahtijevaju maksimalnu čvrstoću. S druge strane, vrpca ima manju čvrstoću u usporedbi s čeličnom vrpcom, ali još uvijek nudi dovoljnu čvrstoću za većinu vrsta tereta. Plastični remen je najslabiji od tri materijala i prikladan je samo za mala opterećenja.
 2. Fleksibilnost: trake za užad su fleksibilnije u usporedbi s čeličnim trakama, što ih čini idealnim za pričvršćivanje tereta koji se može pomaknuti tijekom prijevoza ili zahtijeva određeni stupanj pomicanja. Čelične trake nisu tako fleksibilne, što ih čini prikladnijima za terete koji su kruti i ne zahtijevaju nikakvo pomicanje. Plastične trake su fleksibilne, ali nisu tako čvrste kao trake od užeta ili čelične trake.
 3. Mogućnost ponovne upotrebe: cord traka može se ponovno koristiti, što korisnicima omogućuje uštedu troškova tijekom vremena korištenjem istih traka za višestruke pošiljke. Čelična traka također se može ponovno koristiti, ali zahtijeva posebne alate za uklanjanje i ponovno postavljanje. Plastični remen nije za višekratnu upotrebu i mora se baciti nakon upotrebe.
 4. Sigurnost: Kabelske trake i plastične trake sigurnije su za korištenje u usporedbi s čeličnim trakama jer je manja vjerojatnost da će uzrokovati štetu ili ozljedu tijekom uporabe. Čelična traka može biti opasna ako pukne ili se ne postavi pravilno, što dovodi do ozljeda ili oštećenja tereta.
 5. Trošak: trake od užeta i plastične trake su isplativije u usporedbi s čeličnim trakama, koje mogu biti skupe zbog svoje velike čvrstoće i izdržljivosti.

Na temelju gore navedenih čimbenika, cord traka je prikladnija za upotrebu u situacijama kada su fleksibilnost, mogućnost ponovne upotrebe i isplativost važni. Cord traka je također prikladna za pričvršćivanje većine vrsta tereta i ima dovoljno snage da podnese većinu tereta. Čelične trake su prikladnije za teške i glomazne terete koji zahtijevaju maksimalnu čvrstoću, ali možda nisu toliko fleksibilni ili isplativi. Plastične trake prikladne su samo za mala opterećenja i nisu tako čvrste ili izdržljive kao cord trake ili čelične trake.

 

Kupite cord traku ili iskoristite ponudu

Uvjereni smo da će naši visokokvalitetni, svestrani i isplativi proizvodi za cord trake zadovoljiti vaše zahtjeve i osigurati siguran prijevoz vašeg tereta. Možete odabrati pravu cord traku i naručiti online za dostavu pravo do vaših vrata. Naša internetska trgovina jednostavna je za korištenje i možete biti sigurni da će vaša narudžba biti obrađena brzo i učinkovito.

Alternativno, ako vam je potrebna ponuda ili imate bilo kakve specifične zahtjeve, ili vam je potrebna pomoć u odabiru pravih proizvoda za remen za kabel za vaše potrebe, potičemo vas da zatražite ponudu od nas. Naš tim stručnjaka radit će s vama kako bi razumjeli vaše jedinstvene zahtjeve i pružili prilagođeno rješenje koje zadovoljava vaše potrebe i proračun.

U tvrtki ROBOMATIS posvećeni smo pružanju najviše razine korisničke usluge i podrške. Stojimo iza naših proizvoda i uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kupnjom. Nemojte se ustručavati kontaktirati nas ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatnu pomoć.

cordstrap price.

Dodatne informacije

CORD TRAKA:

13mm – 1100m/485kg, 16mm – 850m/680kg, 19mm – 500m/800kg, 25mm – 500m/1280kg, 32mm – 250m/2360kg