-25%

Električni paletni viličar SMITH 1500 kg 200mm

Električni paletni viličar SMITH 1500 kg 200mm

1,279

Na lageru

1,279

 • Povoljan električni paletni viličar 7SMITH & nisko održavanje
 • Veličina vilice:  560 * 1150 mm – za EURO paletu
 • Ergonomska –  vrlo stabilna
 • Nosivost  1500 kg ili 1,5t
 • 12 mjeseci jamstva
 • Visina podizanja: 200mm
 • Jednostavan za uporabu i  jednostavan za podešavanje
 • Električni paletni viličar +  2 baterije (2 * 12V / 75AH)  + punjač (24V / 10A, europski standard)
Šifra: 770050 Kategorija:

Opis

Električni paletni viličar 1500 kg 200mm

Električni paletni viličar SMITH može se koristiti za podizanje teških predmeta i paleta do visine od oko 200 mm i za transport na novo mjesto. Električni paletni viličar je pristupačan, lagan i moćan paletar. Ovaj električni paletar dizajniran je za upotrebu s dvije ruke i najpristupačniji je u ovoj kategoriji električnih paletnih vozila. Električni paletni viličar može podizati razne predmete i palete i vrlo je prilagodljiv. Električni paletni viličar ima dva motora. Jedan je za vožnju, a drugi ako je za dizanje. Pokretački motor ima snagu 24V / 0.75KW, a motor za podizanje snage 24V / 0.8KW. Ovaj električni paletni uređaj dolazi s dvije baterijepunjačem, Baterije su vrlo snažne i omogućuju vam upotrebu električnog paletnog viličara  nekoliko sati bez ponovnog punjenja. Punjenje je vrlo brzo, stoga nećete gubiti vrijeme čekajući. Manevriranje i jednostavnost rada s ovim električnim paletnim vozilom omogućit će vam da ga koristite za podizanje paleta ili teških predmeta visine oko 200 mm od zemlje i postavljanje na novo mjesto. Električni paletni viličar SMITH dizajniran je na način da se lako može upravljati i ne koristi puno prostora. Ima 12-mjesečno jamstvo.

Koja je cijena električnog paletnog viličara SMITH?

Električni paletni viličar SMITH jedan je od najjeftinijih električnih paletnih vozila. Međutim, cijena električnog paletnog vozila ne odražava se na kvalitetu. Iako je pristupačan, električni paletni viličar izrađen je od visokokvalitetnih materijala i implementirao je najnoviju tehnologiju podizanja i vožnje. Cijena električnog paletnog vozila je prikazana gore. Električni paletni viličar ima 12-mjesečno jamstvo i isporučuje se s dvije baterije 2 * 12V / 75AH i punjačem. Nudimo i jeftinu dostavu u Republici Hrvatskoj

 

Prednosti električnog paletnog viličara SMITH:

  • Bočno usmjereni dizajn učinkovito smanjuje veličinu radnog kanala. S malim polumjerom okretanja i boljim pogledom, ovaj paletni viličar je prikladan za uske prostore.
  • Iako je ekonomičan električni paletni viličar, još uvijek je opremljen velikim i visokim pogonom. izvedbena pumpa za podizanje, koja osigurava dobro podizanje.
  • Prekidač brzine kornjače na ručici omogućuje preciznije upravljanje niskim brzinama.
  • Njemački uvezeni vodootporni mikroprekidači izrađeni su za upotrebu u hladnim, vlažnim, prašnjavim i drugim otežanim uvjetima.
  • YONGCI pogonski sustav motora je male veličine, lagan, s malim gubicima i visokom efikasnošću.

 

Gdje se koristi električni paletni viličar

Električni paletni viličar SMITH vrlo je pristupačan električni paletni viličar , njegova vrijednost lako je uočena kada se unese u procese pakiranja ili transporta u bilo kojoj industriji. To olakšava radni tijek i pomaže udvostručiti, čak ponekad i utrostručiti učinkovitost svojih korisnika. Ručnim električnim paletnim vozilom teško dizanje uklanja se iz radnog prostora. To smanjuje svaku nezgodu u tvornici ili skladištu. Budući da je izvor energije električna energija, električni paletar je vrlo čist i ne proizvodi otrovne plinove, pa se može koristiti u zatvorenom. Ne trebate brinuti zbog trzaja preko žica i potrebe za upravljanjem kabela. Električni paletni viličar koristi bateriju i isporučuje se s dvije baterije kako je ranije rečeno. To omogućuje nesmetan tijek rada. Punjenje je vrlo brzo.

Električni paletni viličari SMITH naširoko se koriste u industriji papira, aluminija, tekstila, čelika, logistike, poljoprivrednoj, kemijskoj, metalnoj industriji. Električni paletni viličar SMITH ima vrlo robusno tijelo i jednostavan je za uporabu. Električni paletni viličar kreće se brzo, međutim, njime se može lako upravljati i upravljati. Električni paletar je lijep i jak. S električnim paletnim vozilom moći ćete automatizirati operacije i ubrzati podizanje i prijevoz. Električni paletni viličar SMITH ima visok stupanj automatizacije, jednostavan je rad i lako ga je razumjeti. Kućište električnog paletnog viličara izrađeno je od legure materijala visoke čvrstoće i inženjerske plastike, koja je trajna u upotrebi. Električni paletni viličar je lagan za kretanje i može se koristiti za različite pakete.

Model SMITH električni paletni viličarJedinica15
Pun kapacitetkg1500
Duljina vilicamm1150
Ukupna širina vilicamm560
Jedna širina vilicemm160
Spuštena visina vilicemm85
Maks. visina podizanjamm200
Ukupna duljinamm1624
Ukupna širinamm560
Ukupna visinamm1174
Veličina prednjeg kotača, broj80×60, 4
Veličina pogonskog kotača, broj210×70,1
Polumjer okretanjamm1440
Opterećenje središnje udaljenostimm600
Motor za dizanje24V/0.8KW
Pogonski motor24V/0.75KW
Napon baterije2*12V/75AH
Vrijeme rada potpuno napunjene baterijeh3.5
Težina električnog paletakg170


Electric pallet truck cheap
Kako se koristi električni paletni viličar?

Ergonomski i robustan dizajn ovog električnog paletnog vozila služi za postizanje maksimalne udobnosti za vrijeme rada. Jednostavan je za rukovanje i njegovo rukovanje s dvije ruke omogućava fleksibilnost tijekom uporabe. Jednim prekidačem ključa pokreće se električni paletni viličar. Na ručici su dva prekidača. Jedan pomiče vilice prema gore i dolje, a drugi se pomiče električnim paletnim vozilom. Ako uzimate paletu, jednostavno vozite električni viljuškar ispod palete i malo je podignete. Zatim upotrijebite drugu sklopku i vozite električni paletni viličar na željeno mjesto. Kada se nalazite na željenom mjestu pritisnite prekidač za podizanje i podignite paletu na željenu visinu i pomaknite električni paletni automobil naprijed tako da se paleta nalazi na pravom mjestu. Zatim spustite vilice tako da paleta dodiruje zemlju i odmaknete viljuškar. Isti postupak se može koristiti za podizanje drugih predmeta. Ako predmeti nisu u obliku koji se mogu podići, stavite predmet na paletu i pričvrstite ga, pa će biti stabilna. Električni paletni viličar SMITH ima vrlo jak motor za podizanje i pokretanje. Može podići teret težak 1500 kg, visok 200 mm. Brzina vožnje je oko 4 km na sat. Električni paletni viličar težak je oko 170 kg i ima dvije baterije kapaciteta 12 V / 75AH. Električni paletni viličar SMITH izgrađen je tako da izdrži i izdrži upotrebu u tvornicama ili skladištima. Električni paletar ima jednogodišnju garanciju i servisira se u Sloveniji.

Video kako ga koristiti električni paletni viličar:

Dodatne informacije

Težina190 kg