-19%

FLEX BOX Mašina za formiranje kartonskih kutija

FLEX BOX Mašina za formiranje kartonskih kutija cijena

FLEX BOX Mašina za formiranje kartonskih kutija

2,199

Na lageru

2,199

  • FLEX BOX mašina za formiranje kartonskih kutija presavit će vašu kutiju ili kutiju i ubrzati proces stvaranja kutije i ubrzati liniju pakiranja.

 

  • Presavijte donje poklopce od kartona i može se koristiti kao platforma za pakiranje proizvoda
  • Kapacitet: 6-7 kartona/min
  • Visina radnog stola: 700-800 mm
  • Duljina kutije: 200 – 600 mm
  • Širina kutije: 180 – 480 mm
  • Visina kutije: 120 – 500 mm

Opis

FLEX Box Case Erector + Flex Tape case sealer

FLEX BOX Mašine za formiranje kartonskih kutija

 

FLEX Mašine Za Formiranje Kartonskih Kutija presavit će vašu kutiju ili kutiju i ubrzati proces stvaranja kutije i ubrzati liniju pakiranja. Ima kapacitet za stvaranje do 7 kutija u minuti. FLEX BOX podizač kućišta je podesiv i može se koristiti za različite veličine kućišta L(200-600)׊(150-480)mm×H(120-500)mm. FLEX BOX podizač kućišta preklapa donji poklopac kućišta. Operater stavlja kutiju na stroj i time automatski preklapa stražnji i prednji poklopac kućišta i šalje ga u stroj, zatim stroj vodi kućište i presavija desni i lijevi poklopac. Operater stavlja robu i preklapa gornje poklopce kućišta. Zatim uređaj za guranje šalje kućište u stroj za brtvljenje kartona da zapečati gornji i donji dio kućišta. Ovaj stroj može raditi zajedno sa strojem za brtvljenje kartona FLEX-TAPE. Visina radnog stola je podesiva od 700 mm do 800 mm. Dimenzije FLEX BOX kućišta za podizanje su

D1500× Š950× V (visina radnog stola +170)mm i teži 90kg. Koristi tlak zraka kako bi gurnuo kutiju niz liniju pakiranja.

 

FLEX BOX Mašine Za Formiranje Kartonskih Kutija- Specifikacije:

ModelFLEX-BOX
Izvor zraka6 kgf/m3
Veličina kućištaD(200-600)׊(150-480)mm×V(120-500)mm
Visina radnog stola700-800 mm
Napajanje220V/50Hz
Vlast600W
Kapacitet6-7 kartona/min
Težina stroja90 kg
Tlak zraka0,4 MPa -0,6 MPa
Dimenzija strojaD1500× Š950× V(visina radnog stola +170)mm

FLEX Box Semi automatic Case Erector

 

FLEX Box je mašina za formiranje kartonskih kutija gdje praznu kutiju izvadite iz ugrađenog spremnika i ručno je postavite u stroj. Nakon ugradnje, presavija se i drži s donje strane pomoću dvije pneumatske ventilske mape. Nakon toga možete lako napuniti kutiju bez da se prevrne. Pritiskom na tipku ili nožnu pedalu, kutija se pneumatski gura iz stroja u stroj za brtvljenje kartona spojen na njega koji će odmah zalijepiti kutiju. Stroj ima široku primjenu u industriji kemijskih vlakana, sušenju duhana, ljekarni, izdavaštvu, klimatizaciji, kućanskim aparatima, keramici, vrućem radu i tako dalje.

 

Video FLEX BOX Mašine Za Formiranje Kartonskih Kutija

Kako radi FLEX BOX mašina za formiranje kartonskih kutija

Operater otvara praznu kutiju i preklapa prednji poklopac. Stražnji poklopac se preklapa pod kutom od 45° guranjem ploče.

FLEX Box Semi automatic Case Erector how does it work

Operater je stavio dno kućišta na središnju vodilicu nosača kućišta.

FLEX Box Semi automatic Case Erector how does it work

Operater pomiče kućište prema smjeru strelice do donjeg desnog i lijevog poklopca kako bi dodirnuo sklopnu ploču na dnu.

FLEX Box Semi automatic Case Erector how does it work

Donji cilindar gura vodilicu kućišta pomiče se prema naprijed do središnje vodilice do kućišta stezaljke. Istovremeno, dva cilindra okreću desnu i lijevu preklopnu ploču od okomitog smjera do razine, čime se preklapaju donji desni i lijevi poklopac. Stavite robu u kofer nakon što završite savijanje (vidi grafikon 3-8).

FLEX Box Semi automatic Case Erector how does it work

Kao što grafikon pokazuje, operater preklopi gornje poklopce kućišta i pritisne, a zatim pritisne prekidač uređaja za guranje (ili nožni prekidač). Uređaj za guranje pogona cilindra za guranje kutije pune robe u stroj za brtvljenje kartona za brtvljenje kućišta (vidi grafikon 3-9).

FLEX Box Semi automatic Case Erector how does it work