-31%

JET Baterijski alat za povezivanje za 12-16mm PET/PP remen uklj. Bateriju & Punjač

JET baterijski alat za povezivanje 12-16mm cijena

JET Baterijski alat za povezivanje za 12-16mm PET/PP remen uklj. Bateriju & Punjač

695

Na lageru

695

 • Prilagodljiva napetost remena– može se postaviti na do 2100 N
 • Teži samo 2,7 kg s baterijom
 • Sa litijumskom baterijom, kapaciteta 3000 mAh
 • Više od 300 ciklusa vezivanja s jednim punjenjem
 • JET alat za vezivanje baterija za 12-16 mm  PET/PP + baterija i punjač
 • Jamstvo
 • Brza besplatna dostava
Šifra: 110120 Kategorija:

Opis

Poluautomatski JET ručni baterijski alat za povezivanje

JET battery strapping tool 12-16mm price

JET baterijski alat za povezivanje je klasičan ručni alat za povezivanje na baterije. Zahvaljujući ručnom načinu zatezanja, cjenovno je pristupačniji u usporedbi s motornim zatezanjem na tržištu. Štoviše, s fleksibilnim postavkama, širokim rasponom napetosti, savršen je za PP i PET remenje. JET baterijski alat za povezivanje baterija za 12-16 mm široko se koristi u svim industrijama i sektorima. Baterijski alat za povezivanje baterija JET dolazi s najvećom produktivnošću i performansama kako bi zadovoljio zahtjeve kupaca u cijelom svijetu za pakiranjem. JET Battery Strapping Tool za 12-16 mm teži samo 2,7 kg s baterijom, što ga čini jednim od laganih alata za povezivanje baterija. Napetost remena je prilagodljiva i može se postaviti na do 2100 N. Baterijski alat za povezivanje baterije JET dolazi s litijskom baterijom, koja ima kapacitet 3000 mAh, dakle, možete napraviti više od 300 ciklusa vezivanja s jednim punjenjem. Punjač je također uključen, tako da možete započeti proces paketa čim paket stigne. Upravljivost i jednostavnost rada s ovim alatom za povezivanje na baterije omogućit će vam da ga koristite za okomito i horizontalno vezivanje. Ovaj baterijski alat za povezivanje baterija također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvljenja zavarivanja trenjem. Ima jamstvo od 12 mjeseci, a servis je dostupan u Republici Hrvatskoj. Ovaj baterijski alat za povezivanje baterija također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvljenja zavarivanja trenjem. Ima jamstvo od 12 mjeseci, a servis je dostupan u Republici Hrvatskoj.

 

Prednosti JET baterijskih alata za povezivanje

 • Teži samo 2,7 kg s baterijom
 • Ručni način zatezanja za osjetljivo pakiranje
 • Najpovoljniji baterijski alat za povezivanje baterija na tržištu
 • Vrlo robustan, jak alat
 • Može napraviti više od 300 ciklusa vezivanja s jednim punjenjem
 • Vrijeme zatvaranja podesivo– povećajte vrijeme zavarivanja u smjeru kazaljke na satu, a smanjite vrijeme zavarivanja u suprotnom smjeru

 

Značajke JET baterijskog alata za povezivanje:

 • Isplativo – način ručnog zatezanja, pa je pristupačniji
 • Jednostavna operacija jednom rukom
 • Visoka učinkovitost brtvljenja
 • Brtvljenje zavara trenjem
 • Ergonomski dizajn
 • Litijska baterija velikog kapaciteta
 • Robustan poklopac i savršen balans
 • Sila zatezanja podesiva ručno

 

JET baterijski alat za povezivanje za specifikacije od 12-16 mm:

ModelJET baterijski alat za povezivanje
Dimenzije (D*Š*V)370*140*120 mm
Težina2,75 kg (uključujući bateriju)
VlastLitijska baterija (DC14.4V, 3000MaH, 10C)
Raspon napetosti60-2100N ili 6-214kg – podesivo
Vrijeme brtvljenja1-3 sekunde – podesivo
Širina trake12-16 mm
Debljina trake0,6-1 mm
Primjenjive trakePolipropilen (PP) i poliester (PET)
Oblik za brtvljenje remenaBrtvljenje zavara trenjem
Izdržljivost nakon potpunog punjenjaOko 300 ciklusa vezivanja
Punjač baterijaUlazni napon: 100-245V (AC), 50-60HZ,
Izlazni napon/struja: 16.8V(DC)/3A(DC)
Vrijeme punjenja baterijeOko 70 minuta
ZglobniZavarivanje trenjem

 

Koja je cijena poluautomatskog baterijskog alata JET za bandažiranje na baterije?

Baterijski alat za povezivanje JET je najpovoljniji baterijski alat za povezivanje na tržištu. Razlog je sustav ručnog zatezanja, gdje operater treba nekoliko puta povući klackalicu za zatezanje i tom trakom se zateže oko predmeta. Cijena baterijskog alata za povezivanje baterija JET prikazana je na stranici. Alat na baterije možete kupiti online izravno s naše web stranice ili možete zatražiti ponudu putem e-pošte. Unatoč niskoj cijeni, baterijski alat za povezivanje je vrlo moćan, robustan i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Napravljen je da traje i više nego kupci preporučuju ovaj alat svima koji ne trebaju automatski sustav zatezanja.

Kako koristiti JET baterijskog alata za povezivanje baterija za PET/PP remen od 12-16 mm

 1. Složite remenje na mjesto – Namotajte remen prema metodi prikazanoj na slici. Pojas za remenje ne smije biti zaprljan vodom, uljem ili drugim tekućinama.
 2. Držite ručicu za podizanje – Stavite trake u baterijski alat za povezivanje baterije na mjesto. Komprimirani kraj remena za remen mora se preklapati na vrhu, a remen za remen na dnu trebao bi se protezati ispod kotačića za zatezanje kako bi pokrio prednji kraj zupčaste ploče za 5-10 mm. Prilikom umetanja remena, desnom rukom podignite ručku, a lijevom rukom umetnite remen. Gornji i donji krajevi moraju biti složeni paralelno prije nego što se ručka može otpustiti.
 3. Zakretna klackalica za zatezanje – Nakon što je remen za remen postavljen, držite ručku uređaja za povezivanje i zategnite klackalicu. Istodobno, povucite klackalicu za zatezanje unatrag do krajnjeg graničnog mehanizma, a zatim gurnite klackalicu za zatezanje naprijed do prednjeg graničnog mehanizma. Više puta povucite klackalicu za zatezanje. Nakon što je remen zategnut u idealno stanje, otpustite klackalicu za zatezanje. Prilikom zatezanja, neka se baterijski alat za povezivanje kreće paralelno s remenom, a remen za remenje kreće se u suprotnom smjeru.
 4. Gumb za zavarivanje pritisnuti prema dolje – Nakon pritiska na tipku za zatezanje, prst se odmah pomiče, a uređaj će se zalijepiti automatski (vrijeme je unaprijed podešeno od strane sustava, možete povećati ili smanjiti vrijeme zatezanja u smjeru kazaljke na satu ili suprotno). Nakon lijepljenja, suvišni remen se automatski odsiječe.
 5. Podignite ručicu za podizanje kako biste izvadili remen – Nakon spajanja, podignite ručku, okrenite kotač za zatezanje, olabavite remen u skladu s tim, balansirajte udesno i izvadite uređaj za spajanje

 

Baterijski alat za povezivanje JET video

Dodatne informacije

Težina4.9 kg