-21%

Kolica za čeličnu traku za vezanje HS5

Kolica za čeličnu traku za vezanje HS5

Kolica za čeličnu traku za vezanje HS5

159

Na lageru

159

 • Kolica za čeličnu traku za vezivanje HS5
 • Učinkovito rukujte čeličnim trakama s lakoćom i povećajte produktivnost
 • Čvrsta konstrukcija osigurava izdržljivost u zahtjevnim industrijskim okruženjima
 • Ergonomska ručka i kotači za udobno rukovanje i povećanu mobilnost
 • Jednostavno punjenje i odvajanje čeličnih traka u obliku vrpce za praktičnost
 • Omogućuje organizirano skladištenje, držeći materijale za vezivanje lako dostupnima
 • Kontrolirano doziranje smanjuje rizik od nezgoda i ozljeda
 • Prikladno za spajanje, učvršćivanje i ojačavanje raznih proizvoda
 • Idealno za proizvodnju, skladištenje, otpremu i građevinsku industriju
 • Dimenzije dozatora za čeličnu traku: 1020 mm x 680 mm x 310 mm
 • Težina: 15 kg
 • Može izdržati do 50 kg tereta

Opis

Kolica za čeličnu traku za vezivanje HS5

Dispenser Cart for Steel strap HS5 price

Učinkovito i sigurno riješite svoje potrebe za čeličnim trakama s našim kolicima za doziranje čeličnih traka HS5. Dizajnirana za pojednostavljenje procesa pakiranja i slanja, ova čvrsta i pouzdana kolica nude praktičnost i jednostavnost.

Sa svojim dimenzijama od 1020 mm u duljinu, 680 mm u širinu i 310 mm u visinu, kolica za doziranje čeličnih traka HS5 pružaju dovoljno prostora za smještaj vaših materijala za čelične trake. Nudi težinu od 15 kg, osiguravajući jednostavno manevriranje i transport unutar vašeg radnog prostora.

Uz robusnu konstrukciju, ova kolica za doziranje mogu bez napora podnijeti utovarenu težinu do 50 kg. Posebno je dizajniran za čelično vezivanje u obliku vrpce, što ga čini idealnim izborom za različite primjene. Bilo da spajate teške proizvode, osiguravate pakete za otpremu ili pojačavate sanduke i palete, kolica za doziranje s čeličnom trakom HS5 nude snagu i pouzdanost koja vam je potrebna.

Korisnički prilagođeni dizajn kolica omogućuje jednostavno utovar i odlaganje čeličnih traka, omogućujući nesmetan i učinkovit rad. Njihova ergonomska ručka osigurava udobno rukovanje, smanjujući umor tijekom dulje upotrebe. Kotači kolica omogućuju glatko kretanje po različitim površinama, osiguravajući optimalnu mobilnost i fleksibilnost.

Napravljena da izdrži zahtjeve industrijskog okruženja, kolica za doziranje čelične trake HS5 su dugotrajno rješenje za vaše potrebe vezanja. Njihova visokokvalitetna konstrukcija jamči iznimne performanse, što ih čini vrijednim dodatkom svakom skladištu, proizvodnom pogonu ili centru za otpremu.

Pojednostavite svoj proces vezivanja čeličnim trakama i povećajte produktivnost s kolicima za doziranje čeličnih traka HS5. Doživite učinkovito rukovanje, pouzdane performanse i izuzetnu izdržljivost—sve u jednom kompaktnom i svestranom rješenju. Uložite u HS5 dozator s čeličnom trakom već danas i podignite svoje operacije pakiranja i slanja na nove visine.

 

Prednosti kolica za čeličnu traku za vezivanje

Dispenser Cart for Steel strap HS5 new

 • Učinkovito rukovanje: kolica za doziranje omogućuju brz i jednostavan pristup čeličnim trakama, omogućujući učinkovito rukovanje i smanjujući vrijeme utrošeno na ručne procese.
 • Poboljšana sigurnost: S kolicima za doziranje, čelične trake mogu se skladištiti i odvajati na kontrolirani način, smanjujući rizik od nesreća i ozljeda uzrokovanih labavim ili zapetljanim remenima.
 • Poboljšana mobilnost: Kotači kolica pružaju izvrsnu mobilnost, omogućujući vam da bez napora transportirate materijale za čelične trake između različitih radnih stanica ili područja unutar vašeg objekta.
 • Organizirana pohrana: kolica s dozatorom nude namjenski prostor za pohranu čeličnih traka, održavajući ih urednim, organiziranim i lako dostupnim kada je potrebno. Ovo eliminira gnjavažu traženja materijala za vezivanje i poboljšava ukupnu učinkovitost radnog prostora.
 • Povećana produktivnost: posjedovanjem namjenskih kolica za čelične trake, radnici mogu lako pristupiti materijalima koji su im potrebni, smanjujući zastoje i povećavajući produktivnost. Time se pojednostavljuju procesi pakiranja i otpreme, omogućujući brže vrijeme obrade i učinkovitije ispunjavanje zahtjeva kupaca.

 

 

Lista tehničkih specifikacija kolica za čeličnu traku za vezivanje:

Kolica za čeličnu traku za vezivanjeHS5
Veličina alata1020mm x 680mm x 310mm
Težina15 kg
Opterećena težina50 kg
Prikladna trakaČelična traka za vezivanje
MaterijalČelik
KonstrukcijaČvrsta i izdržljiva
RučkaErgonomski dizajn
KotačiZa povećanje mobilnosti
PrimjenaIndustrijsko pakiranje
KompatibilnostMaterijali za vezivanje od čelika
Sigurnosne značajkeKontrolirano doziranje
UpotrebaSpajanje, osiguranje, ojačanje
PrednostiUčinkovito rukovanje, poboljšana sigurnost, poboljšana mobilnost, organizirano skladištenje, povećana produktivnost

 

Primjena kolica za čeličnu traku za vezivanje HS5

Dispenser Cart for Steel strap HS5 buy

Kolica za čeličnu traku HS5 mogu se koristiti u raznim industrijama i primjenama gdje je potrebna čelična traka. Evo nekoliko primjera gdje se proizvod može koristiti:

 1. Proizvodnja i skladištenje: kolica za doziranje idealna su za industrijsku proizvodnju i skladišne objekte koji zahtijevaju učinkovito spajanje, osiguravanje i ojačavanje proizvoda i materijala. Može se koristiti za operacije pakiranja, paletiziranja i osiguravanja cjelovitosti pošiljaka.
 2. Dostava i logistika: Kolica su prikladna za otpremu i logističke centre gdje paketi i pošiljke moraju biti sigurno vezani za prijevoz. Pojednostavljuje proces pristupa i odvajanja čeličnih traka, poboljšavajući učinkovitost i skraćujući vrijeme rukovanja.
 3. Izgradnja: Na gradilištima i građevinskim projektima, kolica za doziranje su vrijedna za spajanje građevinskog materijala, ojačanje struktura i osiguranje teških komponenti. Pomaže u racionalizaciji operacija i održavanju sigurnosti tijekom procesa izgradnje.
 4. Proizvodna oprema i strojevi: kolica se mogu koristiti u proizvodnim pogonima za osiguranje i ojačavanje velike opreme ili strojeva tijekom proizvodnje ili transporta. Pomaže u sprječavanju oštećenja, osiguravajući da oprema sigurno stigne na odredište.
 5. Industrijsko održavanje i popravci: Timovi za održavanje i popravak mogu imati koristi od kolica kada rukuju čeličnim trakama za popravke, održavanje i izmjene industrijske opreme i struktura. Olakšava lak pristup i kontrolirano doziranje materijala za vezivanje.

Ovo je samo nekoliko primjera, a kolica za doziranje čelične trake HS5 mogu se koristiti u raznim drugim industrijama i primjenama gdje je potrebna čelična traka za spajanje, osiguranje ili pojačanje proizvoda, materijala ili struktura.

 

Kupi kolica za čeičnu traku ili iskoristi ponudu

Kolica za čeličnu traku HS5 dizajnirana su za poboljšanje učinkovitosti i praktičnosti vašeg procesa vezivanja čeličnih traka. Ovo vrhunsko rješenje sada je dostupno za online kupnju. Jednostavno kliknite gumb “Dodaj u košaricu” kako biste ga kupili online ili gumb “Primite ponudu” kako biste nam poslali upit i primili ponudu na svoju e-poštu. Iskusite prednosti aerodinamičnog čeličnog vezivanja, poboljšane produktivnosti i organiziranog skladištenja. Ne propustite ovu priliku da optimizirate svoje procese. Uložite u HS5 dozator s čeličnom trakom već danas i podignite svoje pakiranje i otpremu na višu razinu.