-13%

Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm

Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm

Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm

3,299

Na lageru

3,299

 • Reže kartone širine do 420 mm i debljine do 18 mm
 • Proizvodi do 6,0 m3/sat void-lill s neograničenim vremenom rada
 • Verzija ES proizvodi fleksibilne matiranje, a verzija ESS proizvodi rezane trake širine 4 mm
 • Može se opremiti jedinicom za smanjenje prašine
 • Dimenzije: Š660 mm x D660 mm x V1060 mm, težina: 120 kg, otisak: 0,5 kvadratnih metara, snaga: 220-240 V
 • Rad s jednim prolazom
 • Prekidač za zaustavljanje u nuždi
 • Prilagođena čelična osovina
 • 30% uštede energije s inverterskim pogonom
 • CE, ISO, EcoFriendly certifikati

Opis

Cardboard shredder machine GREE ES 422mm priceMašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm video

Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422 mm inovativno je rješenje za pretvaranje svakodnevnog starog papira, kartona i valovitog kartona u visoko učinkovito popunjavanje praznina. Ovaj stroj spreman za korištenje ima plug-and-play sustav koji se može odmah koristiti, čime se štede troškovi kabela i vrijeme postavljanja na različitim lokacijama gdje se nalazi. Model ES 422mm proizvod je marke GREE koji je globalno prepoznat kao najbolji u inovacijama i inženjeringu opreme za pakiranje koji je dostupan profesionalcima za pakiranje.

Stroj je opremljen posebnom, po narudžbi dizajniranom čeličnom osovinom zrakoplovne kvalitete s dvostrukim djelovanjem koja reže i pretvara karton u prazninu ili fleksibilni materijal. Stroj jednostavan za korištenje ima jednostavne funkcije pokretanja, zaustavljanja, rikverca i hitne pomoći za sigurnost i učinkovitost na radnom mjestu. Visoka učinkovitost pogona omogućuje posebno održiv rad uređaja, a meki start znači manje trošenje komponenti i tiši rad.

Verzija ES proizvodi fleksibilni otirač. Stroj se može opremiti jedinicom za smanjenje prašine, što ga čini idealnim izborom za one koji su ekološki osviješteni. Stroj je dizajniran za rezanje do 420 mm širine i do 18 mm debljine, proizvodeći do 6,0 kubnih m/sat ispune šupljina s neograničenim vremenom rada.

Dimenzije stroja su Š660 mm x D660 mm x V1060 mm, a težak je 120 kg s površinom od 0,5 četvornih metara. Stroj zahtijeva napajanje od 230 ili 240 volti i može se spojiti pomoću utikača od 13 ampera. Stroj je sposoban za obradu kartona ili papira od najmanje 60 g/m2, a posjeduje CE, ISO i EcoFriendly certifikate.

Stroj ima rad s jednim prolazom i prekidač za hitno zaustavljanje za dodatnu sigurnost. Prilagođena čelična osovina osigurava izdržljivost i dugovječnost stroja, a dolazi sa značajkom uštede energije od 30% s inverterskim pogonom. Stroj je dizajniran da zadovolji globalne standarde za opremu za pakiranje, što ga čini idealnim izborom za tvrtke koje cijene učinkovitost i održivost.

Cardboard shredder machine GREE ES 422mm buy

Rukovanje strojem je vrlo jednostavno. Prvo spojite stroj na napajanje od 230 ili 240 volti pomoću utikača od 13 ampera. Zatim izvucite crveni gumb za zaustavljanje u nuždi i okrenite crni okretni prekidač udesno. Pritisnite ZELENI gumb za pokretanje i radna lampica će zasvijetliti. Umetnite valovitu ploču, maksimalne debljine 18 mm u otvor na prednjoj strani stroja. Može se obraditi bilo koja širina ploče, jer će integralni rezač odrezati sav višak ploče.

Ako u kartonu ima spajalica, prinesite karton stroju tako da su spajalice na lijevoj strani. Obradite ploču kao i obično, pazeći da zadnji komad sa spajalicama ostane lijevo od integralnog rezača. Tako ćete imati samo usku traku daske u kojoj su ostale spojnice. Odbacite ju na siguran način.

Na stražnjoj strani stroja nalazi se preklop od nehrđajućeg čelika s oprugom koji je dizajniran za komprimiranje isjeckane ploče u fleksibilniji materijal za amortizaciju. Nemojte povlačiti poklopac kako biste uklonili isjeckanu ploču, jer će obrađena ploča biti istisnuta van dok se još ploče uvlači s prednje strane. Ako je potreban ravan materijal, uklonite dvije opružne noge u obliku slova L iz rupa na poklopcu kompaktora. Preklop će se sada slobodno kretati i neće predstavljati nikakvo ograničenje za isjeckanu ploču.

Pregrijavanje motora aktivirat će toplinski prekidač. U tom slučaju pričekajte 3 minute i pritisnite gumb za ponovno pokretanje operacije. Ako dođe do zaglavljivanja, okrenite okretni prekidač do kraja ulijevo, što preokreće materijal koji omogućuje motor.

 

Mašina za reciklažu kartona GREE ES 422mm video

 

Specifikacije mašine za reciklažu kartona GREE ES 422 mm

SpecifikacijeVrijednost
Kapacitet motora1,5KW/2 HP/3Phase
Napon/frekvencija220-240V/50-60 Hz
Širina usisa425 mm
Visina ulaza18 mm
Brzina hranjenja0.21 m/sec  || 13m/min
Učinak proizvodnje6 m3/h
Širina rezanja – podstava420 mm, 2-3 sloja
Debljina kartonaDo 20mm
Širina utovaraBeskonačno
Vrijeme izvođenjaNeograničeno
Dimenzije (Š x D x V)660 x 660 x 980 mm
Težina pakiranja140 kg
Emisija buke s opterećenjem68 dB(A)
Emisija buke bez opterećenja60 dB(A)

 

Top 6 značajki mašine za reciklažu kartona (GREE ES 422):

Cardboard shredder machine GREE ES 422mm features

 1. Učinkovito usitnjavanje: GREE ES 422 može obraditi karton i papir debljine do 18 mm, proizvodeći do 6,0 cu. m./sat popunjavanja praznina s neograničenim vremenom rada.
 2. Osovina s dvostrukim djelovanjem: Ovaj stroj za uništavanje ima posebno dizajniranu čeličnu osovinu zrakoplovne i svemirske kvalitete s dvostrukim djelovanjem za obrezivanje i pretvaranje kartona u prazninu ili fleksibilni materijal.
 3. Jednostavan rad: Stroj ima jednostavno pokretanje, zaustavljanje, vožnju unatrag i funkcije za hitne slučajeve kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost na poslu.
 4. Jedinica za smanjenje prašine: Može se opremiti jedinicom za smanjenje prašine kako bi se smanjila prašina i ostaci tijekom rada.
 5. Plug-and-play sustav: GREE ES 422 je plug-and-play sustav, što znači da se može koristiti odmah bez potrebe za kompliciranim postupcima postavljanja.
 6. Održivi rad: Visoka učinkovitost pogona omogućuje posebno održiv rad uređaja, a meki start znači manje trošenje komponenti i tiši rad. Dodatno, stroj može obrađivati karton ili papir s minimalnom težinom od 60 g/m2, što ga čini ekološkim.

Evo osam prednosti mašine za reciklažu kartona GREE ES 422mm:

 1. Isplativo: korištenjem otpadnog kartona za izradu materijala za pakiranje, sjeckalica kartona može pomoći u smanjenju troškova kupnje materijala za pakiranje.
 2. Ekološki prihvatljiv: karton za usitnjavanje pomaže recikliranju i ponovnom korištenju materijala, smanjujući utjecaj otpada na okoliš.
 3. Ušteda prostora: usitnjavanjem i pretvaranjem kartona u materijal za pakiranje, možete smanjiti količinu prostora potrebnog za skladištenje materijala za pakiranje.
 4. Učinkovit: Sjeckalica za karton može brzo i jednostavno izraditi materijal za pakiranje, što ga čini učinkovitim načinom za ispunjavanje potreba za pakiranjem.
 5. Prilagodljivost: Sjeckalica za karton omogućuje izradu materijala za pakiranje prilagođene veličine kako bi se zadovoljile specifične potrebe, smanjujući potrebu za viškom materijala.
 6. Raznovrstan: Sjeckalica za karton može obraditi niz materijala osim kartona, uključujući papir i valoviti karton.
 7. Sigurno: Većina strojeva za uništavanje kartona dolazi sa sigurnosnim značajkama kao što su zaustavljanje u nuždi i funkcije za obrnuto radi zaštite korisnika.
 8. Praktično: mnoge mašine za uništavanje kartona dizajnirane su da budu kompaktne i jednostavne za korištenje, što ih čini praktičnim dodatkom svakom radnom prostoru.

 

Kako koristiti mašinu za reciklažu kartona (GREE ES 422):

Cardboard shredder machine GREE ES 422mm on sale

 1. Spojite drobilicu na 230 ili 240 volti pomoću utikača od 13 ampera.
 2. Izvucite CRVENI gumb za hitno zaustavljanje.
 3. Okrenite crni okretni prekidač udesno i pritisnite zelenu tipku za pokretanje, a radna lampica će zasvijetliti.
 4. Umetnite valovitu ploču, maksimalne debljine od 20 mm, u otvor na prednjoj strani stroja. Može se obraditi bilo koja širina ploče, jer će integralni rezač odrezati sav višak ploče. To se pak može ponovno unositi u stroj dok se sva ploča ne potroši.
 5. Ako u kartonu ima spajalica, prinesite karton stroju tako da spajalice budu s lijeve strane. Obradite ploču kao i obično, ali pazite da zadnji komad sa spajalicama ostane lijevo od integralnog rezača. To će vam ostaviti usku traku daske u kojoj su ostale spojnice. Ovo sigurno odbacite.
 6. Na stražnjoj strani stroja nalazi se poklopac od nehrđajućeg čelika s oprugom. Ovaj preklop za zbijanje dizajniran je za komprimiranje usitnjene ploče u fleksibilniji materijal za amortizaciju. Nemojte povlačiti poklopac kako biste uklonili isjeckanu ploču, jer će obrađena ploča biti istisnuta van dok se još ploče uvlači s prednje strane.
 7. Ako je potreban ravan materijal, uklonite dvije opružne noge u obliku slova L iz rupa na poklopcu kompaktora. Preklop će se sada slobodno kretati i neće predstavljati nikakvo ograničenje za isjeckanu ploču.
 8. Pregrijavanje motora aktivirat će toplinski prekidač. U tom slučaju pričekajte 3 minute i pritisnite gumb za ponovno pokretanje operacije.
 9. Ako dođe do zastoja, okrenite okretni prekidač do kraja ulijevo, što okreće motor, omogućujući uklanjanje materijala.
 10. Okretanje okretnog prekidača u srednji položaj isključuje stroj.
 11. NE ostavljajte stroj da radi bez nadzora.
 12. Vrijeme izlaganja i debljina ploče ovise o gustoći proizvoda.