vruće
-19%

Mašina za zatezanje trake TES Plus 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. 2 Baterije & Punjač

Alat za vezanje paleta TES Plus 16-19mm za PET i PP traku

Mašina za zatezanje trake TES Plus 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. 2 Baterije & Punjač

1,299

Na lageru

1,299

  • Pristupačna cijena
  • Vrlo jaka – sila zatezanja do 4000N
  • Za teško vezanje
  • 2x baterije + punjač
  • visokokvalitetna brtva za trenje za zavarivanje
  • Debljina trake: 5 – 1,2 mm
  • Širina trake: od 16 mm do 19 mm

Opis

Mašina za zatezanje trake TES Plus 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. 2 Baterije & Punjač

Baterijska mašina za vezanje trake TES Plus 16-19 mm trajan je, pristupačan, lagan i moćan alat koji možete imati oko sebe. Dizajniran je za upotrebu s jednom rukom, savijač je vrlo prilagodljiv i može se napraviti da stane 16-19 mm širokog poliestera (PET) ili polipropilena (PP) . Napetost trakeje prilagodljiva i može se postaviti od 60 do 4000N (13,5 do 900 lbs) . Ova mašina  također dizajnirana za isporuku visokokvalitetnog brtvenog zavarivanja trenjem koji ima prosječnu čvrstoću brtve do 75%. Ova baterijska mašina za zatezanje trake dolazi s dvije baterije i punjačemtako da možete započeti svoj postupak vezanja čim stigne paket. Dodatna 12-voltna baterija omogućuje neprekidni rad tijekom punjenja, što rezultira nultim mirovanjem. Manevriranje i jednostavnost rada s ovom mašinom za zatezanje omogućit će vam da je koristite za okomito i vodoravno vezanje.

Battery strapping tool TES Plus

Koja je cijena mašine za zatezanje trake?

Baterijska mašina za zatezanje trake TES Plus jedna je od najjeftinijih mašina za vezanje. Međutim, cijena se ne odražava na kvalitetu. Iako je pristupačna, mašina za zatezanje je izrađena od visokokvalitetne tvrde plastike i primjenjuje  najnoviju tehnologiju zavarivanja. Uz to, ima digitalni zaslon i dolazi s dvije baterije.

Gdje koristiti mašinu za zatezanje trake?

Baterijska mašina za zatezanje trake TES Plus 16-19 mm široko se koristi u industriji papira, aluminija, tekstila, čelika, logistike, poljoprivrede, kemijske, metalne industrije. Mašina za zatezanje na baterije TES Plus ima lagano kućište i jednostavna je za korištenje. Mašina za zatezanje ne koristi pričvršćivače, već umjesto toga upotrebljava vruće talinsko trenje. Uređaj za zatezanje je lijep i jak. Pomoću baterijske mašine za zatezanje možete automatizirati operacije i ubrzati aktivnosti pakiranja. TES Plus ima visok stupanj automatizacije, jednostavan rad i lako ga je razumjeti. Tijelo mašine za zatezanje izrađeno je od legure materijala visoke čvrstoće i inženjerske plastike, koja je trajna u upotrebi. Mašina  za zatezanje  je jednostavna za pomicanje i može se koristiti na raznim veličinama paketa.

Mašina za zatezanje trake TES Plus specifikacije:

Upotreba:Baterijska mašina za vezanje trake TES Plus 16-19 mm široko se koristi u industriji papira, aluminija, tekstila, čelika, logistike, poljoprivrede, kemijske, metalne industrije.
Veličina alata za zatezanje:350 x 135 x 170 mm
Težina4,3 kg
Značajke:1. Lagano tijelo i jednostavna za uporabu.
2. Bez učvršćivača, pomoću vruće taline trenja, sučelje je lijepo i snažno.
3. Visok stupanj automatizacije, jednostavan rad i lako razumljiv.
4. Jednostavno kretanje, za različite prostore, mogu se primijeniti različite veličine paketa.
5. Tijelo i komponente izrađeni su od legure materijala visoke čvrstoće i inženjerske plastike koja je trajna u upotrebi.
6. Visoka sigurnosna svojstva.
Širina trake:od 16 to 19 mm
Debljina trake:0.5 – 1.2 mm
Primjenjive trake:PET i PP traka
Spajanje:visokokvalitetna brtva za trenje za zavarivanje
Maksimalna sila zatezanja:60-4000N
Baterija:Dvije baterije po setu (14,8 V-4000mAh 59,2Wh)
Punjač:110 – 240V – 50-60Hz   DC12.6V=4,0Ah
Vrijeme punjenja:90 minuta – 150 and 220 spajanja

 

batterystrapping.com battery strapping tool TES Plus 16-19mm cheap new

Kako radi baterijska mašina za zatezanje?

Ergonomski i robusni dizajn ove ručne baterijske mašine za zatezanje s trenjem daje maksimalnu udobnost korisniku. Jednostavna za rukovanje, rad s jednom rukom omogućava fleksibilnost tijekom uporabe. Jednim pritiskom palca mašina se pokreće,  zatezanje, spajanje i rezanje vrši se pritiskom gumba za pokretanje. Podesivo vrijeme spajanja podesivog zavezivanja omogućava individualno podešavanje za različite vrste i kvalitetu traka, što jamči visoku učinkovitost. Podešavanje napetosti trake lako se može obaviti jednostavnim okretanjem kotača. Odgovarajuća napetost osigurava idealnu sigurnost opterećenja. Zajedno s 14,4V Li-ion baterijom s 90 minuta vremena punjenja. Baterija traje do 220 spajanja. Baterijska mašina za zatezanje izgrađena je tako da izdrži i može izdržati upotrebu u tvornicama ili skladištima. Mašina ima 12-mjesečno jamstvo.

Dodatne informacije

Težina4 kg