-11%

Baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 12-16mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. Bateriju & Punjač

Baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 12-16mm alat za povezivanje za PET i PP traku w/ Baterija & Punjač cijena

Baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 12-16mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. Bateriju & Punjač

1,920

Na lageru

1,920

 • Potpuno automatski baterijski alat za pakiranje
 • Ergonomski – savršeno uravnoteženau svim smjerovima
 • napetost vezanja može se podesiti od  10N do  2500N (2-560 lbs)
 • Izuzetno lagan i siguran za upotrebu baterijski alat
 • baterija traje do  400 spajanja
 • Digitalni zaslon s uvijek vidljivim parametrima i jednostavnim za podešavanje
 • Za široke trake od 12-16 mm od poliestera (PET) i polipropilena (PP)
 • Alat za pakiranje + baterija + punjač

Opis

Baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 12-16mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake uklj. Baterija & Punjač

Ručni baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 može se koristiti za poliesterske (PET) ili polipropilenske (PP)  trake široke 12-16 mm. Ručni baterijski alat može se koristiti jednom rukom i njime je lako rukovati. Napetost trake podesiva je od 10N do 2500N (2-560 lbs) . Ručni baterijski alat za pakovanje MB620 za PP i PET traku dolazi s baterijom punjačem,  tako da možete započeti svoj postupak pakovanja čim stigne paket. Moderni ručni baterijski alat za pakovanje MB620 može se koristiti u svim vrstama industrije i pogodan je za obradu PP i PET plastičnih traka. Ručni baterijski alat za pakovanje koristi najnoviju tehnologiju vezanja, Dizajn jednog motora bez četkica pruža izuzetno dug radni vijek. Nove hvataljke za traku pridonose visokoj sposobnosti zatezanjatoleranciji kvalitete trake. Rad s jednom rukom vrši automatsko zatezanje, spajanje i zavarivanje. Ručni baterijski alat ima unaprijed programirani dodirni panel s digitalnim signalom koji instiktivno odgovara različitim potrebama rada. Poseban uređaj za povlačenje alata osigurava glatko i lako uklanjanje alata. Jedinstveni dizajn stražnjeg valjka sprječava ogrebotine ili oštećenja na veznim predmetima. Ovaj baterijski alat za pakovanje također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvenog trenja. Korisnik može sam podešavati širinu trake, a alat je opremljen samostojećim nosačem. Servis je u Sloveniji i ima 12-mjesečno jamstvo. 

SMART & EASY – baterijski alat za pakovanje

Baterijski alat za pakovanje Messersi 12-16 mm široko se koristi u svim vrstama industrije i skladišta. Vezanje baterijskim alatom jedan je od najjednostavnijih i najsigurnijih načina  zavezivanja palete. Jednostavan je za korištenje i podešavanje. Izvrsno je izbalansiran i može izvoditi i vertikalna i horizontalna spajanja.

Motor bez četkica pokreće najnovija Li-Ion baterija. Pomoću ovog baterijskog alata za pakovanje moći ćete automatizirati operacije i ubrzati aktivnosti pakiranja. Veličina alata za pakovanje je 330 x 150 x 130 mm (D x Š x V) i težak je 3,4 kg. Baterijski alat za pakovanje za plastične trake je automatski, ergonomski i može se koristiti u okomitom i vodoravnom položaju. Dizajniran je za trake širine 12-16 mm0,65 – 1,0 mm. Baterija (14,8 V / 2,0 A Li-Po sa sigurnosnim zahtjevima UN 38,3) i punjač uključeni su u paketu s MB620 PET / PP alatom za pakiranje. Kad se potpuno napuni, Li-Ion baterija može podržati do maksimalno 400 ciklusa,  ovisno o postavljenoj napetosti i vremenu brtvljenja. Li-ionska baterija traje do 2000 punjenja ako se pravilno održavaju navike punjenja i pražnjenja. Podešavanje vremena spajanja je od 0,3 – 2,7 sekundi.

Baterijski alat za pakovanje specifikacije:

Upotreba:Baterijski alat za pakovanje Messersi MB620 12-16mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake w/ Baterija & Punjač
Veličina alata za vezanje:330x150x130 mm
Težina:3,4 kg (uklj. Baterija)
Značajke:
 1. Potpuno automatski baterijski alat za pakovanje
 2. Siguran i prijateljski za rukovanje.
 3. Pouzdan i pristupačan.
 4. Može se koristiti u okomitom ili vodoravnom položaju.
 5. Brzo punjenje
 6. Jednostavan za uporabu i lagan (3,7 kg, uključujući bateriju).
 7. Može se koristiti s PP ili PET trakama.
 8. Eliminira uporabu metalnih kopči
Širina trake:od 12-16 mm
Debljina trake:0.65 – 1.0 mm
Primjenjive trake:PET i PP traka
Spajanje:visokokvalitetni brtveni zavarivanje trenjem, vibracijsko zavarivanje (grijanje trenjem)
Maksimalna sila zatezanja:Maksimalno zatezanje: od 10N – 2500N (9-900 lbs)
Baterija:Baterija 14,8 V / 2,0 A Li-Po udovoljava zahtjevima UN28.3
Punjač:220V
Vrijeme punjenja:15-30 minuta – do 400 spajanja

 

battery banding machine for PET and PP strapKako se koristi baterijski alat za pakovanje:

 • Oko proizvoda stavite traku i spojite ju s dva ruba.
 • Korisnik će tada umetnuti rubove između osnovice i zateznog valjka zatezača.
 • Ovisno o načinu postavljanja alata za pakiranje, možete birati između automatskih, poluautomatskih ili „mekanih“ modova za osjetljive proizvode.
 • U poluautomatskoj verziji korisnik mora pritisnuti gumb kako bi stegnuo traku dok ne postigne željenu napetost.
 • Potpuno automatsko stezanje, spajanje i rezanje sa samo jednim gumbom .
 • Signal svjetla i zvučnog signala upućuje na to da korisnik može izvući alat za pakovanje.

Ergonomski i robusni dizajn ovog ručnog alata za pakovanje s trenjem i zavarivanjem osigurava maksimalnu udobnost korisniku. Opremljen je posebnim alatom koji osigurava lako uklanjanje naboja, a ujedno je i njegov jedinstveni dizajn stražnjeg valjka zamišljen da spreči ogrebotine ili oštećenja na vezanim predmetima.

Zahvaljujući samo podesivom remenu, vrlo je lako zamijeniti vodilice i dijelove koji se troše. Jednim pritiskom palca pokreće se alat, a spajanje, rezanje i zatezanje se vrši pritiskom gumba za pokretanje. Podesivo vrijeme spajanja omogućuje individualno podešavanje za različite vrste i kvalitetu traka, što jamči visoku učinkovitost.

Podešavanje napetosti trake lako se može obaviti jednostavnim okretanjem kotača. Odgovarajuća napetost osigurava idealnu sigurnost opterećenja. Zajedno s 14,4V Li-ion baterijom s 15 do 30 minuta vremena punjenja. Baterija traje do 400 spajanja. Servis je u Sloveniji. Baterijski alat za pakovanje ima  jednogodišnje jamstvo.

Dodatne informacije

Težina3 kg