Preša za foliju HSM V-Pres 60

Preša za foliju HSM V-Pres 60

Preša za foliju HSM V-Pres 60

1,799

Na lageru

1,799

 • Djelovanje poluge omogućuje HSM V-Press 60 da proizvodi dobro komprimirane bale koje se mogu složiti – kompresija 5:1 i više
 • Lako raditi s minimalnom snagom
 • Ne treba struju, servis ili održavanje
 • Uštedite na troškovima otpada
 • Prikupite i sabijte na mjestu gdje je materijal
 • Mobilni i praktičan
 • Minimalna količina snage. Kompaktne bale do 40 kg
Šifra: 440110 Kategorija:

Opis

Preša za foliju HSM V-Press 60

Preša za foliju HSM V-Press 60 komprimira plastičnu foliju i lagani ambalažni materijal na mjestu gdje je materijal. Zbog svoje veličine, isplativosti i kapaciteta, HSM-ove vertikalne preše za baliranje serije V-Press nevjerojatno su prikladne za industriju, proizvođače i trgovinu. S ovom kompaktnom prešom za baliranje možete smanjiti volumen ambalažnog materijala na licu mjesta do 95%.

 • Upotrijebljeni materijal za pakiranje ubacuje se u HSM V-Press 60 odmah nakon raspakiranja i ne treba ga transportirati u privremeno skladište
 • Djelovanje poluge omogućuje HSM V-Press 60 da proizvodi dobro komprimirane bale koje se mogu složiti – kompresija 5:1 i više
 • Lako raditi s minimalnom snagom
 • Ne treba struju, servis ili održavanje
 • Proizvedene bale mogu se potiskivati ​​u hidrauličkim HSM prešama za baliranje odnosno komprimirati u gušće i veće bale.

Ručna preša za foliju HSM V-Press 60. Uštedite na troškovima otpada. Prikupite i sabijte na mjestu gdje je materijal. Mobilni i praktičan. Bez struje, bez hidraulike, bez održavanja. Minimalna količina snage. Kompaktne bale do 40 kg. HSM V-Press 60, kompaktno rješenje za gospodarenje otpadom. Bale se mogu ponovno prešati na hidrauličnoj preši. HSM V-Press 60, kompaktno rješenje za gospodarenje otpadom.

Normalna, prozirna ili obojena folija za pakiranje obično je izrađena od polietilena (PE) i najčešće se reciklira plastični materijal. Oporavljeni otpadni materijal kao što su folije, vrećice, vreće i omot za palete, svi se mogu balirati i prodati tvrtkama za recikliranje. Ako niste sigurni koju vrstu plastičnog otpada stvara vaše poslovanje, možemo vam pomoći da je identificirate i preporučimo najbolje rješenje za vaše potrebe. HSM nudi balirke za upotrebu s plastikom u mnogo različitih scenarija, od malih količina, s ciljem stvaranja urednog, učinkovitog radnog prostora glavni je cilj do zahtjevnih situacija velikog volumena u kojima balirka koja se lako može nositi s protokom velikog broja bala po sat je potreban.

 

Preša za foliju HSM V-Press 60 specifikacija

Preša za foliju HSM V-Press 60
Visina1280 mm
Širina810 mm
Dubina735 mm
Prešani materijalFilm, materijal za pakiranje
Broj bala po satu3
Visina bale max.800 mm
Širina bale600 mm
Dubina lopte800 mm
Uvjeti isporukePotpuno sastavljen i spreman za korištenje
Širina otvora za dovod740 mm
Visina otvora za punjenje1015 mm
FlasteriNit
Broj remena3
Težina bale max., ovisno o materijalu40 kg
Težina95 kg
RAL bojaRAL 7035 svijetlo siva, RAL 7011 željezno siva
Način operacijeručno

 

Kako radi stroj preša za foliju HSM V-Press 60

Najprije provjerite priručnik preše za foliju HSM V-Press 60 i upute za uporabu. Umetnite tri komada užeta za remenje dužine 3 metra. Stavljanje filma ili papira u stroj za film i papir. Otpustite polugu. Ponovno napunite stroj za balirku otpadnim materijalom i ponovite postupak. Kada ste gotovi, povežite balu špagom i uklonite balu. Kompaktne bale mogu težiti do 40 kg.

 

Preša za foliju HSM V-Press 60 video