-9%

Preša za papir TONNA5, 5 tona, 50 kN, bala 40kg

Preša za papir TONNA5, 5 tona, 50kN, bala 40kg

Preša za papir TONNA5, 5 tona, 50 kN, bala 40kg

3,199

Na lageru

3,199

 • Pristupačne cijene & nisko održavanje Preša za papir TONNA5
 • Tlak: 5 tona
 • Motor: 1,5 kW 13 A (jednofazni)
 • Dimenzije bale su 600 x 535 x 460 mm (V x Š x D)
 • Težina baliranja: do 40 kg
 • Izlaz: 6-8 paketa/sati
 • Idealno za mjesta gdje su prostor i visina ograničeni
 • Dimenzije stroja za prešu papira: 1756 x 718 x 630 mm (V x Š x D)
 • Jednostavan za korištenje i jednostavan za instalaciju
 • Brza dostava i jamstvo u Republici Hrvatskoj
Šifra: 440010 Kategorija:

Opis

 

Preša za papir TONNA5, 5 tona, 50kN, bala 40kg

Preša za papir TONNA5 učinkovito je i ekonomično rješenje za recikliranje miješanog i uredskog papira. TONNA5 je idealan za mjesta gdje su prostor i visina ograničeni. Stroj za balirku papira TONNA5 proizvodi vrlo male kompaktne bale koje mogu težiti do 40 kg (ovisno o materijalu). Dimenzije bale su 600 x 535 x 460 mm (V x Š x D) stoga je preša za papir TONNA5 prikladna za male količine otpada. Reciklirajuća preša za papir može proizvesti između 6-8 paketa na sat. Dimenzije stroja za baliranje papira TONNA5 su 1756 x 718 x 630 mm (V x Š x D), a težina vertikalne balirke 200 kg. Uz mogućnost pakiranja više uredskog papirnog materijala u svaku balu, ove velike gustoće bale maksimiziraju učinkovitost baliranja, skladištenja i dostave, štedeći novac za tvrtke koje se bave recikliranjem. To pomaže ostvariti maksimalni prihod od mješovitog i uredskog papira i omogućuje brz povrat ulaganja. Nudimo brzu dostavu i jamstvo u Republici Hrvatskoj

 

Značajke stroja za balirku papira TONNA5

Najmanja preša za papir u TONNA asortimanu• Idealna za lokacije gdje su prostor i visina ograničen• Proizvodi vrlo male kompaktne bale• Prikladna za male količine otpada• Prikladna za garaže, maloprodajne objekte, urede, male ugostiteljske objekte i tvrtke u gradu lokacijama

 

Prednosti stroja za balirku papira TONNA5

 • Naši modeli male serije idealni su za male papirne, kartonske i polietilenske folije
 • Savršeno ako imate vrlo mali prostor za balirke i reciklirane bale i želite osigurati besplatno prikupljanje, umjesto da plaćate kantu i preskačete prikupljanje
 • Ove male balirke se također mogu premještati po gradilištu na paletnom viličaru i mogu se uključiti i igrati sa standardnom utičnicom

 

Preša za papir TONNA5 specifikacije

ModelPreša za papir TONNA5
Visina1.756 m
Širina0,718 m
Dubina0,630 m
Težina140 kg
Prijevoz Ht1,40 m
Napajanje220 – 240 V
Motor(jednofazni) 1,5 kw 13 Amp
Sila pritiskado 5 tona
Razina buke68 decibela
Dimenzije bale
Visina0.600 m
Širina0,535 m
Dubina0,460 m
Težinado 40 kg (ovisno o korištenom materijalu)
Vrijeme ciklusa20 sekundi
Veličina otvora za učitavanje
Visina0,490 m
Širina0,535 m
Dubina0,460 m

 

Zašto nam je potrebna preša za papir?

Preša za papir je stroj za nabijanje papira koji se koristi za komprimiranje i baliranje starog papira poput uredskog papira, ostataka papira, kao i starih novina u kocku. Upotrijebite stroj za balirku za otpadni papir kako biste od starog papira koji je u labavom stanju pretvorili u čvrstu balu. To je vrlo važan korak recikliranja starog papira. Stroj za otpadni papir čini proces recikliranja glatkim i učinkovitim.

 

Kako reciklirati stari papir?

Korak 1: Sakupite otpadni papir. Uobičajeno možemo skupljati otpadni papir iz kanti za smeće, ureda, knjižara, škola itd. Zatim ih možemo dostaviti u profesionalni centar za reciklažu.

Korak 2: Sortirajte i balirajte otpadni papir. U ovom koraku također nam je potrebna preša za otpadni papir koja će nam pomoći završiti proces baliranja. Nakon što reciklažni pogon prihvati otpadni papir iz različitih izvora, razvrstat će papir prema kvaliteti i materijalu, strukturi i površinskoj obradi. Nakon sortiranja, balirkom za otpadni papir baliramo sortirani papir, što ga čini prikladnijim za skladištenje i transport. Zatim će centar za reciklažu balu papira otpremiti u tvornicu papira.

Korak 3: Operite otpadni papir. Nakon što razvrstani otpadni papir stigne u tvornicu za izradu papira, oprat ćemo ga sapunom kako bismo uklonili tinte, plastičnu foliju, spajalice i ljepilo. Zatim ih stavite u veliki držač gdje se pomiješa s vodom da se dobije papirna kaša.

Korak 4: Napravite novi papir. Nakon što otpadni papir postane papirna smjesa, u kašu dodajemo različite materijale kako bi postali novi papiri poput uredskog papira, novinskog papira itd. Kada se novi papiri osuše, spremni su za prodaju ili ponovno korištenje.

 

Prednost balirke za otpadni papir

Preša za otpadni papir ima vrlo važnu ulogu u recikliranju papira. Pustimo što više starog papira na reciklažu. Uvelike poboljšava učinkovitost procesa recikliranja. S druge strane, također nam pomaže u zaštiti okoliša od onečišćenja otpadnim papirom i uštedi resursa. Papiri su svi napravljeni od drveća i s druge strane. Preša za papir nam također pomaže u zaštiti šumskih resursa na zemlji.