Razmotač za tekstilnu traku – Ø76mm

Razmotač za tekstilnu traku

Razmotač za tekstilnu traku – Ø76mm

78

Na lageru

78

 • Razmotač za tekstilne trake unutarnjeg promjera Ø76 mm
 • Lagan i izrađen od visokokvalitetnog čelika
 • Drži do 20 kg remena
 • Kompatibilni promjer: Ø76 mm
 • Materijal: Čelik
 • Dimenzije: 350 x 350 x 450 mm
 • Težina: 3,5 kg
 • Prikladno remenje: tekstil, tkani remen (unutarnji promjer 76 mm)
 • Poboljšava učinkovitost i glatkoću procesa pakiranja
 • Čvrsta konstrukcija za nanošenje trake bez petljanja
 • Idealno za skladišta, odjele otpreme i proizvodne pogone
 • Štedi vrijeme, trud i frustracije u procesima pakiranja
 • Povećava sigurnost na radnom mjestu minimizirajući nesreće i ozljede
 • Jednostavno učitavanje i jednostavan dizajn
 • Omogućuje dosljedno i jednolično doziranje za pakiranje profesionalnog izgleda

Cijena:

Opis

Razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm buy

Razmotač za tekstilnu traku za tekstilne trake unutarnjeg promjera Ø76 mm. Lagan, težak samo 3,5 kg i izrađen je od visokokvalitetnog čelika koji može držati 20 kg remena.

Razmotač za tekstilnu traku s unutarnjim promjerom od Ø76 mm dizajniran je kako bi vaše operacije pakiranja učinio glatkijim i učinkovitijim. Ovaj inovativni razmotač posebno je dizajnirana za tekstilne trake promjera 76 mm, što savršeno odgovara vašim potrebama vezanja. Sa svojom čvrstom konstrukcijom i dizajnom prilagođenim korisniku, naš razmotač omogućuje vam jednostavno odvajanje tekstilnih vrpci bez zapetljanja ili zapinjanja.

Razmotač za tekstilnu traku Ø76 mm bitan je alat za bilo koju operaciju pakiranja tekstilne trake, bilo da se radi o skladištu, odjelu za otpremu ili proizvodnom pogonu. Uštedite vrijeme i trud s našim pouzdanim i praktičnim razmotačem za doziranje i osigurajte nesmetan i učinkovit proces pakiranja svaki put. Tekstilne trake se obično koriste u raznim industrijama za vezivanje, učvršćivanje i pakiranje. Ovaj razmotač s dozatorom posebno je dizajniran kako bi postupak rukovanja i doziranja tekstilnih vrpca učinio učinkovitijim i praktičnijim. Razmotač je izrađen od čvrstog čeličnog materijala, što osigurava njegovu izdržljivost i dugotrajnost u zahtjevnom industrijskom okruženju.

Razmotač ima držač ili vreteno na koje se stavlja tekstilna traka. Držač promjera Ø76 mm posebno je dizajniran za prilagodbu tekstilnih traka odgovarajućeg promjera, osiguravajući pravilno pristajanje i glatko doziranje. Korištenje razmotača je jednostavno. Tekstilna traka se stavlja na držač ili vreteno, a razmotač se postavljaju na željeno mjesto za vezivanje. Korisnik tada može lako izvući potrebnu duljinu tekstilne trake, a razmotač za doziranje glatko odmota traku bez petljanja ili zapinjanja, omogućujući učinkovito i jednostavno vezivanje ili učvršćivanje robe.

Razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm nudi nekoliko prednosti. Pomaže u poboljšanju produktivnosti i učinkovitosti u procesu pakiranja, jer eliminira potrebu za ručnim rukovanjem i odpetljavanjem tekstilnih vrpci, štedeći vrijeme i trud. Također pomaže u osiguravanju dosljednog i jednolikog nanošenja tekstilne trake, što rezultira urednim pakiranjem profesionalnog izgleda. Dodatno, razmotač povećava sigurnost na radnom mjestu minimizirajući rizik od nezgoda i ozljeda povezanih sa zamršenim ili nekontroliranim tekstilnim trakama. Ukratko, razmotač za tekstislnu traku – Ø76 mm specijaliziran je alat dizajniran za rukovanje i doziranje tekstilnih traka promjera 76 mm, nudeći učinkovitost, praktičnost i sigurnost u procesu pakiranja. To je bitan alat za tvrtke u raznim industrijama koje se oslanjaju na tekstilne trake za potrebe pakiranja.

 

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm saleSpecifikacije Razmotača za tekstilnu traku – Ø76 mm:

 • Kompatibilan promjer: Ø76 mm (posebno dizajniran za tekstilne trake promjera 76 mm)
 • Materijal: Čelik
 • Dimenzije: 350 x 350 x 450 mm
 • Težina: 3,5 kg
 • Opterećena težina: 20 kg
 • Prikladno remenje: tekstil, tkani remen (s unutarnjim promjerom 76 mm)

 

Značajke Razmotača za tekstilnu traku – Ø76 mm

 • Držač promjera Ø76 mm: Kolica s dozatorom posebno su dizajnirana za prihvat tekstilnih traka promjera 76 mm, osiguravajući pravilno pristajanje i glatko doziranje.
 • Čvrsta konstrukcija: razmotač je izrađen od izdržljivog čelika koji osigurava njegovu izdržljivost i dugovječnost u zahtjevnom industrijskom okruženju.
 • Dizajn prilagođen korisniku: Razmotač je dizanjiran s kompaktnim i ergonomskim oblikom, što olakšava manevriranje i transport unutar skladišta, odjela za otpremu ili proizvodnog pogona.
 • Jednostavno umetanje: razmotač omogućuje jednostavno umetanje tekstilne trake na držač, što ga čini brzim i praktičnim za postavljanje za upotrebu.

 

Prednosti Razmotača za tekstilnu traku – Ø76 mm

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm

Razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm nudi nekoliko prednosti za tvrtke i korisnike, uključujući:

 • Poboljšana produktivnost: Razmotač eliminira potrebu za ručnim rukovanjem i odpetljavanjem tekstilnih vrpci, štedeći vrijeme i trud u procesu pakiranja. Omogućuje učinkovito i glatko doziranje tekstilnih traka, što dovodi do povećane produktivnosti i pojednostavljenih operacija.
 • Poboljšana sigurnost na radnom mjestu: razmotač pomaže smanjiti rizik od nezgoda i ozljeda povezanih sa zamršenim ili nekontroliranim tekstilnim trakama. Omogućujući glatko i kontrolirano doziranje, smanjuje se vjerojatnost nezgoda ili nesreća tijekom procesa pakiranja, pridonoseći sigurnijem radnom okruženju.
 • Praktičnost i jednostavnost korištenja: Razmotač za tekstilnu traku dizajniran je sa značajkama koje su jednostavne za korištenje kao što je jednostavno umetanje tekstilne trake, a također ima kutiju s alatom za alate za vezivanje i kopče. To ga čini praktičnim i lakim za postavljanje i korištenje, štedeći vrijeme i trud u procesu pakiranja.
 • Profesionalno pakiranje: Razmotač omogućuje dosljedno i ravnomjerno doziranje tekstilnih traka, što rezultira urednim pakiranjem profesionalnog izgleda. To pomaže poboljšati cjelokupnu prezentaciju zapakirane robe, stvarajući pozitivan dojam za kupce i primatelje.
 • Izdržljivost i dugovječnost: razmotač je izrađen od čvrstih materijala koji osiguravaju njegovu izdržljivost i dugovječnost u zahtjevnom industrijskom okruženju. To ga čini pouzdanim i isplativim alatom za dugotrajnu upotrebu.

Ukratko, razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm nudi poboljšanu produktivnost, precizno doziranje, poboljšanu sigurnost na radnom mjestu, praktičnost i profesionalno pakiranje. To je vrijedan alat za tvrtke koje koriste tekstilne trake za vezivanje i učvršćivanje, pružajući učinkovitost, praktičnost i pouzdanost u procesu pakiranja.

 

Gdje se može koristiti razmotač za tekstilnu traku?

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm strapping

Razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm može se koristiti u raznim industrijama i aplikacijama gdje se tekstilne trake obično koriste za vezivanje, učvršćivanje i pakiranje. Neki mogući slučajevi upotrebe ovog proizvoda uključuju:

 • Tekstilna industrija: Razmotač se može koristiti u pogonima za proizvodnju i preradu tekstila za učinkovito odvajanje tekstilnih traka za vezivanje tkanina, odjeće ili drugih tekstilnih proizvoda.
 • Otprema i logistika: Razmotač se može koristiti u otpremi i logističkim operacijama za sigurno skupljanje i pakiranje artikala za transport, osiguravajući da su pravilno pričvršćeni tijekom transporta kako bi se spriječilo oštećenje ili pomicanje.
 • Skladištenje i distribucija: Razmotač se može koristiti u skladištima i distribucijskim centrima za pojednostavljenje procesa pakiranja osiguravanjem kontroliranog i preciznog doziranja tekstilnih traka za spajanje artikala prije nego što se isporuče kupcima.
 • E-trgovina i maloprodaja: Razmotač se može koristiti u e-trgovini i maloprodaji za grupiranje i osiguranje predmeta kao što su kutije, paketi ili proizvodi za otpremu, osiguravajući da su sigurno pakirani i predstavljeni na profesionalan način.
 • Proizvodnja: Razmotač se može koristiti u proizvodnim i proizvodnim postavkama za spajanje i učvršćivanje komponenti ili dijelova tijekom procesa sastavljanja ili proizvodnje, osiguravajući da se sigurno drže zajedno do daljnje obrade ili pakiranja.
 • Pakiranje i sastavljanje: Razmotač se može koristiti u operacijama pakiranja i sastavljanja gdje se tekstilne trake koriste za spajanje i učvršćivanje proizvoda, komponenti ili dijelova, pružajući učinkovito i kontrolirano doziranje za dosljedno i profesionalno pakiranje.
 • DIY i kućna uporaba: Razmotačem se također mogu koristiti pojedinci za DIY projekte ili kućnu upotrebu, gdje se tekstilne trake koriste za spajanje, pričvršćivanje ili organiziranje predmeta, pružajući praktičnost i jednostavnost korištenja.

Dispenser Cart for Textile band - Ø76mm price

Ovo je samo nekoliko primjera mogućih slučajeva upotrebe razmotača za tekstilnu traku – Ø76 mm. Njegova svestranost i praktičnost čine ga vrijednim alatom u raznim industrijama i primjenama gdje se tekstilne trake koriste za vezivanje i učvršćivanje.

 

Zatražite ponudu ili kupite razmotač za tekstilnu traku

Jeste li spremni pojednostaviti svoj proces pakiranja i poboljšati produktivnost? razmotač za tekstilnu traku – Ø76 mm za svoje poslovanje već danas i uživajte u prednostima učinkovitog, preciznog i kontroliranog raspršivanja tekstilnih traka. Kliknite “Kupite sada” i poboljšajte svoj proces pakiranja s lakoćom i profesionalnošću ili kliknite gumb PRIMITE PONUDU i primit ćete ponudu na svoju e-poštu.

Dodatne informacije

Težina 8 kg