-4%

Ručni Alat za Vezanje Trakom MB820 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake. Baterija & Punjač

Ručni Alat za vezanje trakom MB820 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake w/Baterija & Punjač cijena

Ručni Alat za Vezanje Trakom MB820 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake. Baterija & Punjač

2,095

Na lageru

2,095

 • Potpuno automatski baterijski alat za vezanje
 • Potpuno napunjena Li-Ion baterija podržava do maksimalno  400 ciklusa
 • Ergonomski – savršeno uravnotežen u svim smjerovima
 • napetost vezanja može se podesiti od  40N do 4000N (9-900 lbs) .
 • Izuzetno lagan i siguran za upotrebu baterijski alat
 • Digitalni zaslon s uvijek vidljivim parametrima i jednostavnim za podešavanje
 • Za široke trake od poliestera (PET) i polipropilena (PP) od 16-19 mm
 • 12-mjesečno jamstvo, brza besplatna poštarina i
 • Alat za vezanje + baterija + punjač

Opis

Ručni Alat za vezanje trakom MB820 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake. Baterija & Punjač

Ručni baterijski alat za vezanje  MB820 može se koristiti za poliesterske (PET) ili polipropilenske (PP) trake od 16 do 19 mm. Ručni baterijski alat može se koristiti jednom rukom i njime je lako rukovati. Napetost trake podesiva je od 40 N do 4000 N (9-900 lbs) . Baterijski alat za vezanje PP/PET trake MB820 dolazi s baterijom i punjačem  tako da možete započeti svoj postupak vezanja čim stigne paket. Suvremeni ručni baterijski alat za vezanje MB820 može se koristiti u svim vrstama industrije i pogodan je za obradu PP i PET plastičnih traka. Ručni alat za vezanje koristi najnoviju tehnologiju vezanja, Dizajn jednog motora bez četkica pruža izuzetno dug radni vijek . Nove hvataljke za traku pridonose visokoj sposobnosti zatezanja i toleranciji kvalitete trake. Njegov pojedinačni rad obavlja automatsko zatezanje, spajanje i učinkovito rezanje . Ručni alat na bateriju ima unaprijed programirani dodirni panel s digitalnim signalom koji instiktivno odgovara različitim potrebama rada. Poseban uređaj za povlačenje alata osigurava glatko i lako uklanjanje alata. Jedinstveni dizajn stražnjeg valjka sprječava ogrebotine ili oštećenja na vezanim predmetima. Ovaj baterijski alat za vezanje također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvenog trenja. Korisnik može samo podešavati širinu trake, a on sam je opremljen samostojećim nosačem. Servis je u Sloveniji i ima 12-mjesečno jamstvo. 

Traka za pakiranje baterija 16-19 mm (5/8 "do 3/4") za PET i 16-19 mm (5/8 "do 3/4") P zavezivanje

SMART & EASY – baterijski alat za vezanje

Baterijski alat za vezanje MB820 16-19 mm široko se koristi u svim vrstama industrije i skladišta. To je jedan od najlakših i najsigurnijih načina zavezivanja palete. Jednostavan je za korištenje i podešavanje. Izvrsno je uravnotežen, a može obaviti i vertikalno i horizontalno vezanje.

Motor bez četkica pokreće najnovija Li-Ion baterija. Pomoću ovog baterijskog alata za vezanje moći ćete automatizirati operacije i ubrzati aktivnosti pakiranja. Veličina alata za vezanje je 330 x 150 x 130 mm (D x Š x V) i težak je 3,4 kg   .

Baterijski alat za vezanje za plastične trake je automatski, ergonomski i može se koristiti u okomitom i vodoravnom položaju. Dizajniran je za trake širine 16-19 mm i 0,7 – 1,27 mm. Baterija (14,8 V /2,0 A Li-Po s UN38.3 sigurnosnim zahtjevima) i punjač uključeni su u paketu s MB820 PET / PP baterijskim alatom za vezanje. Kad se potpuno napuni, Li-Ion baterija može podržati do maksimalno 400 spajanja, ovisno o postavljenoj napetosti i vremenu brtvljenja. Li-ionska baterija traje do 2000 napunjenosti ako se pravilno održavaju navike punjenja i pražnjenja.

Baterijski alat za vezanje specifikacije:

Upotreba:Ručni Alat za vezanje trakom MB820 16-19mm Baterijski alat za vezanje PET/PP trake w /Baterija & Punjač
Veličina alata za vezanje:330x150x130 mm
Težina:3,4 kg (uklj. Baterija)
Značajke:
 1. Potpuno automatski baterijski alat za vezanje.
 2. Siguran i prijateljski za rukovanje.
 3. Pouzdan i pristupačan.
 4. Može se koristiti u okomitom ili vodoravnom položaju.
 5. Brzo punjenje
 6. Jednostavan za uporabu i lagan (3,7 kg, uključujući bateriju).
 7. Može se koristiti s PP ili PET trakama.
 8. Eliminira uporabu metalnih kopči
Širina trake:od 16-19 mm
Debljina trake:0.7 – 1.27 mm
Primjenjive trake:PET i PP traka
Spajanje:visokokvalitetni brtveni zavarivanje trenjem, vibracijsko zavarivanje (grijanje trenjem)
Maksimalna sila zatezanja:Maksimalno zatezanje: od 40N – 4000N (9-900 lbs)
Baterija:Baterija 14,8 V / 2,0 A Li-Po udovoljava zahtjevima UN28.3
Punjač:220V
Vrijeme punjenja:15-30 minuta – do 400 spajanja

 

battery packing strapping machine 16-19mm (5/8" to 3/4") for PET and 16-19mm (5/8" to 3/4")P strapping high qualityKako se koristi baterijski alat za vezanje

 • Oko proizvoda stavite traku i spojite je s dva ruba.
 • Korisnik će tada umetnuti rubove između osnovice i zateznog valjka zatezača.
 • Ovisno o načinu postavljanja alata za vezanje, možete birati između automatskih, poluautomatskih ili „mekanih“ modova za osjetljive proizvode. U poluautomatskoj verziji korisnik mora pritisnuti gumb kako bi stegnuo traku dok ne postigne željenu napetost.
 • Potpuno automatsko ”stezanje, zavarivanje i rezanje sa samo jednim gumbom .
 • Signal svjetla i zvučnog signala upućuje na to da operator može izvući alat za vezanje.

Ergonomski i robusni dizajn ovog ručnog alata za vezanje trenjem i zavarivanjem omogućava maksimalnu udobnost rukovatelja. Opremljen je posebnim alatom koji osigurava lako uklanjanje naboja, a ujedno je i njegov jedinstveni dizajn stražnjeg valjka zamišljen da spreči ogrebotine ili oštećenja na vezanim predmetima.

Zahvaljujući samo podesivom remenu, vrlo je lako zamijeniti vodilice i dijelove koji se troše. Jednim pritiskom palca alat se pokreće, a zatezanje, spajanje i rezanje vrši se pritiskom gumba za pokretanje. Podesivo vrijeme spajanja omogućuje individualno podešavanje za različite vrste i kvalitetu traka, što jamči visoku učinkovitost.

Podešavanje napetosti trake lako se može obaviti jednostavnim okretanjem kotača. Odgovarajuća napetost osigurava idealnu sigurnost opterećenja. Zajedno s 14,4V Li-ion baterijom s 15 do 30 minuta vremena punjenja. Baterija traje do 400 spajanja. Servis je u Sloveniji. Baterijski alat za vezanje ima jednogodišnje jamstvo.

Dodatne informacije

Težina3 kg