Selotejp BOPP 48mm/66m smeđa/prozirna – 72kom/paket

Selotejp po povoljnoj cijeni 48mm 66m smeđa povoljno

Selotejp BOPP 48mm/66m smeđa/prozirna – 72kom/paket

60

Na lageru

60

 • Visokokvalitetna ljepljiva traka otporna na temperature od +70°C do -20°C
 • Debljina: 50µ
 • Svaka kutija sadrži 72 jedinice ljepljive trake
 • Minimalna količina za narudžbu je 2 kartona što je 144 jedinice, ali cijene su niže ovisno o količini.
 • Za pakete do 60 kg
 • Popust na količinu
 • Visokokvalitetna ljepljiva traka s ljepilom osjetljivim na pritisak i BOPP film premazom
 • Sukladna s ROHS direktivama za sigurnost korisnika i ekološke standarde
 • Nudi snažno prianjanje na čelične ploče, s minimalnom snagom ljuštenja od 4,5 N/25 mm
 • Izdržljiva i fleksibilna s vlačnom čvrstoćom od 35 N/cm i istezanjem od najmanje 150%
 • Dostupna u transparentnoj i smeđoj boji
Šifra: N/A Kategorija:

Kolicinski popust

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cijena 60 57 56
Obriši

Opis

Selotejp BOPP 48mm/66m smeđa/prozirna – 72kom/paket

BOPP50 izrađen je od visokokvalitetnog ljepila osjetljivog na pritisak presvučenog visokokvalitetnim BOPP filmom. Bez većine kemikalija i vlage, u skladu s ROHS direktivama, osiguravajući sigurnost korisnika.

Ljepljiva traka je traka premazana ljepilom jednostrano ili obostrano. Koristi se za privremenu ili trajnu kombinaciju dva preklapajuća materijala. To je nešto što svi koristimo u svakodnevnom životu. Može se koristiti u mnoge svrhe. Njegova praktičnost čini ga gotovo nezamjenjivim kada se koristi kod kuće kao i na poslu. U ponudi imamo visokokvalitetne ljepljive trake koje mogu izdržati od + 70°C do – 20°C. Imamo smeđu i prozirnu ljepljivu traku širine 50 mm i 66 metara na kolutu. Ukupna debljina ljepljive trake je 50µ. U jednoj kutiji nalazi se 72 komada ljepljive trake, ali minimalna količina koju Vam možemo dostaviti je dvije kutije ili 144 komada.

Minimalna količina za narudžbu je dva kartona što je 144 jedinice, ali su cijene niže ovisno o količini. Cijena ne uključuje PDV i troškove dostave.

Glavne značajke Selotejpa BOPP 48mm/66m smeđa/prozirna – 72 komAdhesive tape BOPP 48mm/66m brown

 • Jedna kutija sadrži 72 jedinice ljepljive trake BOPP 50mic/48mm/66m smeđe/prozirne
 • Visokokvalitetna ljepljiva traka s ljepilom osjetljivim na pritisak i BOPP film premazom
 • Sukladan s ROHS direktivama za sigurnost korisnika i ekološke standarde
 • Nudi snažno prianjanje na čelične ploče, s minimalnom snagom ljuštenja od 4,5 N/25 mm
 • Izdržljiv i fleksibilan s vlačnom čvrstoćom od 35 N/cm i istezanjem od najmanje 150%
 • Dostupan u prozirnim, smeđim ili prilagođenim bojama koje odgovaraju različitim željama
 • Otporan na temperaturu od -20°C do 70°C, osiguravajući prikladnost za različita okruženja
 • Svestrane primjene uključujući pričvršćivanje, pakiranje, zatvaranje kartona i privremenu fiksaciju predmeta

 

Tehničke karakteristike 50 mic selotejpa BOPP 48mm/66m

SpecifikacijaVrijednost
MaterijalBOPP Film
Vrsta ljepilaAkrilna smola na bazi vode/Akril s otapalom
Prianjanje na čelični lim (ljuštenje)≥ 4.5 N/25mm
Vlačna čvrstoća35 N/cm
Istezanje (držanje)≥ 150%
Debljina0.050 mm (50μm)
Otpornost na plamenS (ASTMD1000)
BojaProzirna, smeđa, prilagođena
Temperaturna vrijednost-20°C to 70°C
Rok trajanja12 mjeseci
PrimjeneUčvršćivanje, pakiranje, pečaćenje kartona, privremena fiksacija itd.

 

Selotejp za pakiranje

Ljepljiva traka bitan je alat za pakiranje jer pruža siguran i pouzdan način za pečaćenje kutija i paketa. Koristi se za držanje preklopa kutije zajedno, sprječavajući njihovo otvaranje tijekom transporta i rukovanja. Traka stvara jaku vezu između površina, čuvajući sadržaj paketa sigurnim i netaknutim.

Da biste koristili ljepljivu traku za pakiranje, obično počinjete presavijanjem i poravnavanjem preklopa kutije ili paketa. Zatim zalijepite traku duž šavova, prelazeći je preko rubova gdje se spajaju preklopi. Čvrstim pritiskom trake na površinu osiguravate snažno prianjanje koje paket drži zatvorenim i zaštićenim.

Izbor ljepljive trake ovisi o specifičnim zahtjevima pakiranja. Prozirna traka za pakiranje obično se koristi za pečaćenje, pružajući transparentan i profesionalan izgled. Smeđa traka za pakiranje često se preferira za pošiljke i upotrebu u skladištu, jer nudi izdržljivost i vidljivost. Za teške predmete ili predmete nepravilnog oblika filament traka sa svojim ojačanim vlaknima pruža dodatnu čvrstoću. Općenito, ljepljiva traka ima vitalnu ulogu u pakiranju osiguravajući sigurno pečaćenje, sprječavajući oštećenja i osiguravajući da sadržaj paketa sigurno stigne do odredišta.

 

Koje vrste selotejpa postoje?

AKRILAT – ima ljepilo na bazi vode. Ovo ljepilo se koristi standardno (za uobičajenu uporabu) i postiže 100% učinak lijepljenja odmah po nanošenju. Korištenje ove vrste trake nije prikladno pri niskim temperaturama.

HOT MELT – ima ljepilo na bazi sintetičke gume, univerzalno je i nakon nanošenja postiže 100% učinak lijepljenja. Također je pogodan za korištenje u širokom temperaturnom rasponu i zahtjevnije lijepljenje.

SOLVENT – ljepilo od prirodne gume, ima veliki kapacitet. Pogodan je za zahtjevna ljepila jer svojom kvalitetom spada u najvišu ocjenu.

 

Smeđa ili prozirna ljepljiva traka

 1. Prozirna ljepljiva traka za pakiranje: Ovo je standardna prozirna traka koja se koristi za brtvljenje kutija i paketa. Izrađena je od jakog ljepila koje čvrsto drži kutije zajedno.
 2. Smeđa ljepljiva traka za pakiranje: poznata i kao “buff traka” ili “paketna traka”, ova je traka slična prozirnoj traci za pakiranje, ali je smeđe boje. Često se koristi za pečaćenje kutija i paketa u skladištima ili za pošiljke.

 

Mogućnosti korištenja ljepljive trake

Primarna namjena ljepljive trake je pakiranje. Materijali od kojih se danas izrađuje su celofan, akril, staklena vlakna, silikon, folija, guma i papir. Količina pojedine tvari ovisi o tome koliko čvrsta traka treba biti. Ljepljive trake dostupne su u različitim veličinama, uključujući standardizirane koje omogućuju pakiranje. Kod kuće često koristimo ljepljivu traku. Primjer upotrebe je kada se traka zalijepi na donji dio nogu stolica kako ne bi oštetile pod dok ih povlačite prema dolje. Djeca ga također koriste u dizajnu zanatskih projekata. Međutim, ljepljiva traka se uglavnom nalazi u industrijskom pakiranju. Velike tvrtke koriste ljepljivu traku za zatvaranje paketa i slanje robe potrošačima. Široko se koristi u skladištima, proizvodnji, kao i u supermarketima.

 

Rad sa ljepljivom trakom

Ljepljive trake rade na temelju ljepila osjetljivih na pritisak. To su lagana mješavina polimera, koji pri niskom tlaku drže površinu uz pomoć Van der Waalsove sile. To su privlačne i reflektirajuće sile koje se javljaju između atoma, molekula i površine zgrade. Ljepljiva traka se sastoji od nekoliko slojeva. To su premaz i ljepilo. Materijali supstrata koji se koriste za izradu ljepljive trake su papir, polietilen ili vinil. Premaz je izrađen od materijala koji omogućuje da se ljepljiva traka ne lijepi. U kojem obliku još možemo koristiti ljepljivu traku? Najčešće korištena tvar je polivinil karbamat, a s druge strane, to je premaz koji povezuje traku s oblogom. Ljepilo koje se koristi u ovim naramenicama je polimer, a zajedničko je da imaju akril na bazi vode. Za povećanje ljepljivosti trake dodaju se i druge tvari.

 

Kupite selotejp ili iskoristite ponudu

Prodajemo kvalitetne ljepljive trake za potrebe pakiranja. Nudimo širok izbor ljepljivih traka koje su savršene za brtvljenje i učvršćivanje vaših paketa. Bez obzira trebate li prozirnu traku za pakiranje ili smeđu traku, mi ćemo vas pokriti.

Ponosni smo što nudimo izdržljive i pouzdane ljepljive trake koje pružaju jaku vezu, osiguravajući da vaši paketi ostanu netaknuti tijekom prijevoza. Naše trake dizajnirane su za dobro prianjanje na različite površine, uključujući karton i plastiku, jamčeći sigurno brtvljenje.

Kako biste započeli, jednostavno kliknite Dodaj ljepljivu traku u košaricu ili kliknite gumb ISKORISTI PONUDU i pripremit ćemo ponudu za vas.

 

Dodatne informacije

Odaberite boju

Brown, Transparent