-21%

Smith Čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm

Električni viličar na tri kotača 1500kg, 450cm

Smith Čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm

12,979

Na lageru

12,979

 • Povoljan SMITH čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm
  Prikladno za unutarnju i vanjsku upotrebu, prikladno za uske prostore, prikladno za okoliš
  Rotacija za 360° na licu mjesta
  Veličina vilice: 618*1070 mm – za EURO paletu
  Motor za dizanje ima snagu 24V/4,5 kW
  Snažna baterija 24V/400 Ah i punjač
  Ergonomski – vrlo stabilan
  Nosivost 1500 kg ili 1,5t
  12 mjeseci jamstva
  Visina dizanja: 4500 mm
  Jednostavan za upotrebu i jednostavan za podešavanje
  Čeoni električni viličar + snažna baterija (24V/400Ah) + punjač (24V/10A, europski standard)
Šifra: 770070 Kategorija:

Opis

SMITH čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm

SMITH čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača je višenamjenski viličar koji je vodeći u industriji u vremenu rada, brzinama putovanja i brzinama podizanja/spuštanja. Ergonomski ugodan električni viličar na tri kotača, jednostavan za održavanje, prednost je za svaku primjenu, uključujući uske prolaze i uske prostore. Usvaja naprednu strukturu kao što je sustav podizanja prstenaste šipke i DC kontroler, au isto vrijeme je opremljen visokokvalitetnim motorom, baterijom i motorom pumpne stanice. Čeoni električni viličar s 3 kotača koristi vrhunske tehnike i kvalitetan odobreni materijal u skladu s postavljenim industrijskim normama. Također, naš proizvod provjeravaju naši iskusni kontrolori kvalitete kako bi se izbjegao svaki mogući nedostatak. Kupci mogu koristiti čeoni električni viličar s 3 kotača po pristupačnim cijenama. Ima karakteristike

 • vrhunska izvedba Umetnite ključ u ključ
 • maksimalna vidljivost
 • ugniježđeni profili tračnica
 • hidraulički prigušeni podizni cilindri
 • niskošumna podizna hidraulika
 • smanjene vibracije
 • podesivi nagnuti valjci za opterećenje
 • optimalna raspodjela opterećenja
 • manje zagađenja
 • i lijep izgled

Ovaj čeoni električni viličar prikladan je za rad na glatkom terenu u skladištu, ali i na otvorenim prostorima. Čeoni električni viličar s 3 kotača može se koristiti za podizanje teških predmeta i paleta na visinu od oko 4500 mm i njihovo transportiranje na novo mjesto. Električni viličar je pristupačan i moćan čeoni električni viličar koji imate u blizini. Električni viličar s 3 kotača može podići razne predmete i palete i vrlo je prilagodljiv. Električni viličar ima dva motora. Jedan je za vožnju, a jedan za dizanje. Pogonski motor ima snagu 24V/1,7 kW, a motor za podizanje snage 24V/4,5 kW Ovaj čeoni električni viličar dolazi sa snažnom baterijom 24V/400 Ah i punjačem. Baterija je vrlo snažna i omogućuje korištenje električnog slagača nekoliko sati bez ponovnog punjenja. Punjenje je vrlo brzo, stoga, nećete gubiti vrijeme čekajući. Upravljivost i jednostavnost rada s ovim čeonim električnim viličarom s 3 kotača omogućit će vam da ga koristite za podizanje paleta ili teških predmeta visine 4500 mm od tla i njihovo postavljanje na novo mjesto. Čeoni električni viličar SMITH s 3 kotača dizajniran je na način da se njime lako upravlja i ne zauzima puno prostora. Ima garanciju 12 mjeseci, servis je dostupan samo u Sloveniji.

 

Specifikacija čeonog električnog viličara na 3 kotača

ModelSMITH čeoni električni viličar | Električni viličar s 3 kotača 1500 kg, 450 cm
VlastBaterija
Vrsta operacijeSjedeći
Pun kapacitet1500kg
Udaljenost središta opterećenja500mm
Udaljenost između naslona vilice i prednjeg kotača158mm
Razmak kotača1090mm
Težina s baterijom2000kg
GumePU
Veličina kotača, prednji305×127mm
Veličina kotača, stražnji250×75mm
Kotači, broj, prednji/stražnji2/1kom
Širina između prednjih kotača783mm
Nosač jarbola/vilice nagib naprijed/nazad2/5°
Visina dizanja4500mm
Slobodna visina podizanja100mm
Spuštena visina jarbola1995mm
Produžena visina jarbola3950mm
Visina štitnika iznad tereta (kabine).1980mm
Visina sjedala960mm
Ukupna duljina2590mm
Ukupna širina917mm
Veličina vilice, debljina/širina/dužina35/100/1070mm
Širina nosača vilice618mm
Razmak od tla ispod jarbola90mm
Razmak od tla, središte međuosovinskog razmaka128mm
Širina prolaza za palete 1000×1200 poprečno2893mm
Širina prolaza za palete 800×1200 uzdužno3005mm
Radijus okretanja1348mm
Maksimalni nagib, opterećen/neopterećen8/10%
Brzina putovanja, opterećen/neopterećen6,5/8,0km/h
Brzina dizanja, opterećen/neopterećen100/140mm/s
Brzina spuštanja, opterećen/neopterećen155/130mm/s
Motor za upravljanje24/0,165kw
Pogonski motor24/1.7kw
Motor za podizanje24/4.5kw
Napon baterije/Nazivni kapacitet24/400V/Ah
Težina baterije350kg
Dimenzije baterije (duljina/širina/visina)645/292/570mm

 

Značajke čeonog električnog viličara s 3 kotača

Electric Forklift Side-pull batteries

Bočne baterije. To čini zamjenu bržom i jednostavnijom, osigurava kontinuirani rad i uvelike poboljšava učinkovitost.

Electric Forklift chimney design

Novi dizajn dimnjaka, lijep i jak, ne samo da prednja svjetla imaju zaštitni učinak i lako se uklanjaju za održavanje.

Electric Forklift Unfolding a snap button can fully open the cover

Rasklapanjem gumba za kopčanje možete potpuno otvoriti poklopac. Korisnici mogu provjeriti, testirati i održavati sklop pogonskog sustava, crpne stanice, sklop kontrolera, baterije kao i druge glavne električne komponente.

Electric Forklift Lifting limitation function

Funkcija ograničenja podizanja. Kada se vilice podignu na maksimalnu visinu, sustav će automatski prekinuti napajanje za podizanje i glatko se zaustaviti. Ova akcija ne samo da može uštedjeti energiju, spriječiti opasnost, već i produžiti vijek trajanja hidrauličkih sustava i povezanih komponenti.

Electric Forklift fire extinguisher bracket

Nosač aparata za gašenje požara nalazi se na stražnjem dijelu štitnika iznad glave, razumne visine za hvatanje. Podsjeća korisnike da nabave aparat za gašenje požara i podiže svijest o prevenciji požara radi zaštite života i imovine.

Electric Forklift Hand brake and handle

Ručna kočnica i ručka postavljeni su s desne strane, što zadovoljava ergonomske principe. Smanjuje radni intenzitet operatera i poboljšava udobnost rada

Electric Forklift Wide-field mast

Dizajn jarbola širokog polja i razumna pozicija za dvostruke cilindre čine operatera otvorenim vidom i poboljšavaju učinkovitost i sigurnost rada.

Electric Forklift Variable wheelbase design

Dizajn varijabilnog međuosovinskog razmaka. Pomaknite prednju osovinu kako biste pretvorili duljinu međuosovinskog razmaka. Kada se izvuče, cijelo vozilo postaje duže i osigurava sigurniji utovar, superiornu vuču i uglađeniju vožnju. Kada se uvuče, cijelo vozilo postaje kraće, što ga čini praktičnijim za rad na uskim mjestima.

Electric Forklift Rear Wheel Drive design

Dizajn stražnjeg pogona ima manju struju ronjenja, manji gubitak energije i dulje vrijeme rada baterija u usporedbi s dvostrukim pogonom na prednje kotače. Stražnji kotač je i pogonski i volan, što čini kraći radijus okretanja.

Electric Forklift most advanced vertical AC drive system

Najnapredniji vertikalni AC pogonski sustav. Motor može dobiti više energije i veći kočioni moment kako bi bio snažniji, bolji u ubrzanju i sposobnosti nagiba, što osigurava nesmetan rad viličara na neravnim cestama i padinama.

Electric Forklift High frequency MOSFET integrated AC controller

Visokofrekventni MOSFET integrirani AC kontroler pruža fleksibilnost i preciznu kontrolu brzine. Motor i električni kontroler dobro se slažu s funkcijama regenerativnog kočenja, kočenja unatrag i protuklizne rampe.

Electric Forklift Electric Power Steering system (EPS)

Cijela serija opremljena je električnim servo sustavom upravljanja (EPS) kako bi upravljanje ručkom bilo jednostavno i udobno, što uvelike smanjuje radni intenzitet operatera. Laganim okretanjem pri maloj brzini i stabilnim pri velikoj brzini, EPS čini skretanje inteligentnijim i bolje kontroliranim.

Ostale značajke čeonog električnog viličara

 • Potpuno slobodno podizanje nije obavezno. Omogućuje slagaču rad u kontejnerima ili drugim radnim mjestima ograničene visine. Dvojarbolni viličar. Garnitura za slobodno podizanje između vrha klipnjače cilindra ulja i gornje tračnice unutarnjeg jarbola. Visina dizanja vilica je unutar 100 mm, unutarnji jarbol se neće podići. Ovaj dizajn je vrlo praktičan kada viličar prolazi kroz neka vrata.
 • Uređaj za ograničenje brzine za veliku visinu. Kada se jarbol podigne iznad 300 mm, brzina vožnje će se automatski smanjiti kako bi se poboljšala sigurnost rada.
 • Glasovni alarm za vožnju unatrag. Upozorava kada viličar vozi unatrag. Zvuk je čist i stabilan, što upozorava osoblje oko radnog prostora.
 • Volan se može podesiti gore i dolje. Sjedalo se može podesiti naprijed i nazad. Naslon se može nagnuti. Svi dizajni prihvaćaju ergonomska načela i zadovoljavaju različite potrebe operatera, kako bi se postigla najbolja radna pozicija.
 • Izvrsno odvođenje topline. Dva ventilatora za hlađenje na glavnoj kutiji, jedan je za ulazni zrak, drugi za odvod zraka. A kontroler je premazan rashladnim gelom. Sve ove višestruke postavke snižavaju radnu temperaturu regulatora, pogona, crpne stanice kao i ostalih električnih komponenti te osiguravaju stabilnost sustava.
 • Okrugli dizajn omogućuje da se viličar može okretati za 360 stupnjeva na licu mjesta i smanjiti radijus okretanja. Sve to čini pogodnijim za rad na uskim mjestima.

Koja je cijena čeonog električnog viličara SMITH na 3 kotača?

Čeoni električni viličar s 3 kotača SMITHje jedan od najjeftinijih električnih viličara. Međutim, cijena čeonog električnog viličara ne odražava se na kvalitetu. Unatoč tome što je pristupačan, električni viličar s 3 kotača izrađen je od visokokvalitetnih materijala i implementirao je najnoviju tehnologiju podizanja i vožnje. Cijena čeonog električnog viličara je prikazana iznad. Električni viličar s 3 kotača ima 12-mjesečno jamstvo i dolazi sa snažnom baterijom 24V/400 Ah i punjačem. Nudimo i jeftinu međunarodnu dostavu.

Kako koristiti čeoni električni viličar SMITH na 3 kotača?

 1. Umetnite ključ u prekidač, okrenite ključ udesno, sigurnosni prekidač za napajanje u nuždi će se resetirati, a zatim nježno otvorite upravljački krug.
 2. Vilica se diže od tla oko 10 cm.
 3. Počnite otpuštati sustav parkiranja.
 4. Prema zahtjevima u smjeru u kojem želite ići pritisnite prekidač naprijed ili natrag.
 5. Polako gazite na papučicu za gas, sve dok se ne postigne potrebna brzina.
 6. Ako dođe do bilo kakvih problema pri korištenju čeonog električnog viličara i želite ga odmah zaustaviti, pritisnite crveni prekidač za napajanje u nuždi.
 7. Kada se viličar okrene, pokušajte smanjiti brzinu gdje je to moguće.
 8. Nosivost viljuškara je 10%. Vozač mora razumjeti situaciju kada se penje i papučica gasa mora biti pritisnuta što je više moguće kako bi se mogla postići maksimalna sila penjanja.
 9. Viličar u procesu nizbrdo, olabavite papučicu gasa, kako biste dobili struju kočenja unatrag, ako povratna struja ne može kontrolirati brzinu kočenja nizbrdo. Molimo da istovremeno pritisnete papučicu kočnice, kako biste osigurali sigurnost.
 10. Kada prestanete voziti, ostavite papučicu gasa dok se viličar potpuno ne zaustavi. Stavite vilicu za palete u najniži položaj, zategnite ruke u automobilu, pritisnite sigurnosni prekidač i izvucite ključ.

Instrument na električnom viličaru s 3 kotača ima indikator za prikaz snage, usporavanje podizanja jarbola i funkciju prikaza radnog vremena. kada je snaga baterije preniska, mjerač snage će prekinuti upravljački krug motora crpke. Električni viličar ne može podići vilice već može samo voziti, što znači da se viličar treba odmah napuniti. Zupčasta pumpa na motorni pogon osigurava hidrauličku snagu. Električni viličar ima dva cilindra za podizanje; nagibni cilindar služi za nagib jarbola.

Video o čeonom električnom viljuškaru na 3 kotača

 

 

Dodatne informacije

Težina2 kg