-20%

SMITH Električni čeoni viličar E25A 2500 kg 300 cm

SMITH Električni viličar E25A 2500 kg 300 cm novo

SMITH Električni čeoni viličar E25A 2500 kg 300 cm

19,799

Na lageru

19,799

 • Snažan i jednostavan za rukovanje električni viličar
 • Optimizirana raspodjela protoka u sustavu upravljanja
 • Podesivi upravljač za veću udobnost i agilnost
 • Dvostruki sustav kočenja prednjih kotača za veću sigurnost i pouzdanost
 • Duplex teleskopski jarbol i snažan sustav za podizanje
 • Nazivna nosivost: 2500 kg
 • Središte opterećenja: 500 mm
 • Maksimalna visina dizanja: 3000 mm
 • Slobodna visina dizanja: 145 mm
 • Maksimalna brzina (neopterećeno/natovareno): 13/12 (15/14) km/h
 • Kapacitet baterije: 48V/600Ah
 • Izvrstan balans za učinkovit rad i pouzdano upravljanje
 • Digitalni prikaz parametara i tipki za bolju kontrolu
Šifra: 770080 Kategorija:

Opis

SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cmSMITH Električni čeoni viličar E25A 2500 kg 300 cm

Snažan električni viličar koji je lak za upravljanje i prijenos tereta u bilo kojem okruženju

Ovaj električni viličar na baterije savršen je partner za rad u zahtjevnim okruženjima. Njegov kompaktni dizajn čini ga idealnim za korištenje u uskim prolazima i tijesnim prostorima. Dvostruki teleskopski jarbol podržava podizanje težine do 2500 kg, dok njegov snažan motor i izdržljiva baterija osiguravaju dugoročnu radnu pouzdanost.

 • Vrhunska izvedba i maksimalna agilnost
 • Optimalna raspodjela opterećenja
 • Hidraulički podizni cilindri
 • Tiha hidraulika za podizanje
 • Podesivi volan
 • Manje zagađenja

Električni viličar E25A dobro se ponaša u unutarnjim i vanjskim prostorima. Zahvaljujući jednostavnom manevriranju i podesivom upravljaču, omogućuje jednostavno rukovanje i podizanje teških tereta do 3000 mm. Viljuškar pokreće snažan motor uparen s izdržljivom baterijom od 48V/600Ah koja omogućuje višesatnu upotrebu i brzo punjenje.

 

SMITH Električni viličar E25A 2500 kg 300 cm specifikacije

ModelE25A Električni viličar
Izvor napajanjaBaterija
Vrsta operacijeSjedeći
Nosivost2500kg
Središte opterećenja C500mm
Maksimalna visina dizanja3000mm
Slobodna visina dizanja145mm
Dimenzije vilice D4 x Š x T 1070 x 120 x 40 mm1070 x 120 x 40mm
Kut nagiba jarbola (F/R) ⍺/β6/8stup
Ukupna dimenzija (D x Š x V)3320 x 1185 x 2148mm
Vanjski min. radijus okretanja r2020mm
Maksimalna brzina (neopterećen/opterećen)Putovanje V213/12 (15/14)km/h
Uzgon V2430/300mm/s
Servis (uključujući bateriju)4100kg
MotorPutovanje48/11.5kW
Uzgon48/15kW
BaterijaServis1000kg
Kapacitet48/600V/Ah

 

SMITH električni viličar EA video

 

Osnovne karakteristike električnog viličara E25A

 • Prioritetna distribucija protoka prema upravljačkom sustavu u svim radnim uvjetima osigurava uštedu energije sustava i optimalno upravljanje.
 • Dvostruka kočnica na prednjem kotaču jamči sigurno i pouzdano kočenje, što minimalizira rizik sudara.
 • Dvostruki teleskopski jarbol koji se kotrlja održava relativni položaj tijekom kretanja i osigurava pouzdan transport tereta.
 • Napredni hidraulički sustav koji pokreće viličar osigurava neometan rad i sigurnost čak iu neočekivanim situacijama.
 • Bočni pristup baterijama omogućuje lakšu i bržu zamjenu, osiguravajući kontinuirani rad i veću učinkovitost.
 • Dvostruki električni sustav omogućuje tiho, visoko učinkovito, glatko i sigurno upravljanje cijelim vozilom.
 • Pametna ploča osigurava jasnu navigaciju vozila, pruža brzu dijagnostiku problema i jednostavno postavljanje cijelog sustava vozila.
 • Optimalne performanse u nizu uvjeta, na temperaturama između -25°C i +40°C, relativnoj vlažnosti do 100% i nadmorskoj visini do 1200m.

 

SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm priceOdlična vrijednost za cijenu

Zahvaljujući velikom kapacitetu, agilnosti i izdržljivosti, pokretan najnovijom tehnologijom hidraulike, upravljanja i baterija, električni viličar E25A pruža najviše za svoju cijenu i služi kao pouzdan stroj u zahtjevnim radnim okruženjima.

 

Vrlo snažna, izdržljiva i lako zamjenjiva baterija

Model baterije 5PZS600 kapaciteta 600Ah i napona 48V osigurava pouzdan rad i dugotrajnu izdržljivost. Kada je potrebna zamjena, postupak je jednostavan i dopušta dvije opcije: s bočnim ili gornjim izvlačenjem. U prvoj metodi, drugi viličar se koristi za izvlačenje baterije za zamjenu. U drugoj metodi, bateriju izvlači vozilo za prijenos i mijenja. Budući da se električni viličar E25A napaja relativno laganom baterijom, bočno vađenje je preporučena metoda zamjene baterije, čime se osigurava sigurnost i lakoća tijekom procesa.

Baterija može osigurati normalan rad viličara na temperaturama okoline između 0°C ~ 40°C, dok je temperatura okoline pražnjenja između -25°C i ~+55°C.

 

SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm on salePouzdana kontrola za sigurniji rad

Električni viličar E25A osigurava visoku kontrolu rada radi povećanja sigurnosti i učinkovitosti.

Električna kontrola koristi CURTIS motorni kontroler, ZAPI ACE2 motor i Inmotion kontroler. CURTIS kontroler usvaja visokofrekventnu MOS tehnologiju cijevi, koja osigurava izvrstan kapacitet prilagodbe brzine, bolju sigurnost, pametne performanse i visoku zaštitu. Pribor uređaja za upravljanje uključuje upravljač za vožnju, kontaktorsku jedinicu i akcelerator. Kontrola podizanja prihvaća dvobrzinsku kontrolu pumpe, koja nema mehaničkih kontaktnih točaka, smanjuje udar pri pokretanju i ima dug vijek trajanja.

 

SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm best pricePametni zaslon

Električni viličar E25A dolazi s pametnim zaslonom koji je povezan sa sustavom vozila putem CAN sabirnice. Omogućuje dijagnozu i podešavanje cijelog sustava vozila. Omogućuje čitanje ili mijenjanje postavki modula kako bi se osigurala optimalna izvedba i smanjili rizici.

Sučelje omogućuje interakciju kroz glavnu stranicu ili podizbornike i daje informacije o snazi baterije, brzini vozila, struji više i brojaču sati vožnje.

Podesivi način putovanja omogućuje optimizaciju kretanja i korištenja baterije. Viljuškar radi u tri načina rada: zadani ekonomični način (E), snažan način (P) i spori način (S).

Sučelje pametne ploče također omogućuje operateru otkrivanje grešaka ili kvarova prikazivanjem informacija o kvaru kako bi se zaustavio rad i ublažila šteta.

 

Jednostavan za korištenje i navigaciju

Ovaj okretni električni viličar vrlo je snažan i zahtijeva obučeno i licencirano osoblje za rukovanje njime. Kako biste osigurali normalnu uporabu viličara, pobrinite se da samo obučeno i kvalificirano osoblje može obavljati održavanje i popravak stroja i njegovih dijelova.

SMITH Electric forklift E25A 2500 kg 300 cm

 1. Provjerite upravljački i alarmni uređaj prije pokretanja. Ako postoje slomljeni ili neispravni dijelovi, rad treba prekinuti dok se ne poprave.
 2. Umetnite vilicu pod opterećenjem do kraja i držite je ravnomjerno na vilici. Nemojte podizati teret jednom vilicom. Ne pokušavajte podizati terete prekomjerne težine.
 3. Glatko pokrenite, okrenite, pokrenite, kočite i zaustavite stroj. Potrebno je usporiti, posebno kada radite na vlažnoj ili skliskoj površini.
 4. Stavite teret što je niže moguće dok vozite viličar i nagnite stup unatrag.
 5. Budite oprezni kada upravljate viličarom na nagibu. Kada upravljate viličarom na nagibu većem od 1/10, okrenite viličar prema naprijed kada se penjete i unatrag kada se spuštate. Nemojte okretati viličar dok je na padini. Ne utovarujte i ne istovarujte robu dok vozite viličar prema dolje.
 6. Obratite pažnju na prolaznike, prepreke i neravne površine dok upravljate viličarom. Pazite na gornji razmak iznad viličara.
 7. Ne utovarujte robu neučvršćenu ili labavo naslaganu. Budite oprezni kada nosite veliki teret.
 8. Prije napuštanja sjedala, aktivirajte ručnu kočnicu i držite je u položaju. Stavite vilicu na tlo, postavite mjenjač u neutralni položaj i ugasite motor ili isključite struju.
 9. Kada parkirate viličar na nagibu, aktivirajte ručnu kočnicu i učvrstite je. Kada parkirate viličar na duže vrijeme, postavite klinove ispod kotača.

Prednosti SMITH električnog viličara EA

 • Nulta emisija
 • Nulto zagađenje
 • Niska razina vibracija
 • Niski operativni troškovi
 • Visoka efikasnost
 • Visoka kvaliteta

Najnaprednija 3-fazna puna AC tehnologija u asortimanu SMITH električnih viličara koja kombinira talijanski ZAPI električni upravljač, ZAPI-SUPEREC AC motor i HAKWER bateriju, kao i odličan hidraulički sustav. Ove značajke jamče da će rukovanje materijalom postati jednostavno i najisplativije.

Funkcija regeneracije energije produljuje dodatnih 15% radnih sati, što pruža mogućnost za vaše teške i dugotrajne radne uvjete.