-17%

Šreder za papir GREE XS 420mm

Šreder za papir GREE XS kupi

Šreder za papir GREE XS 420mm

1,249

Na lageru

1,249

 • Šreder za papir GREE XS 420mm
 • Kompaktan i svestran dizajn
 • Obrađuje višeslojne kartone ili kartone do 10 mm debljine
 • Stvara savijenu prostirku do 420 mm širine za punjenje paketa
 • Rezni valjci osiguravaju uredan i ujednačen materijal za pakiranje
 • Upravlja se preklopnim prekidačem s 3 opcije (uključeno, isključeno, rikverc)
 • Nizak nivo buke i vibracija
 • Izdržljiva metalna konstrukcija u skladu sa sigurnosnim propisima EU
 • Ekološki prihvatljiv i isplativ način za izradu materijala za pakiranje i zaštitu proizvoda tijekom transporta.

Opis

Šreder za papir GREE XS 420mm

Šreder za papir GREE XS vrlo je učinkovit i svestran stroj koji je dizajniran za izradu ambalažnog materijala od neprimjenjivog kartonskog otpada. Ovaj kompaktni uništavač kartona može se postaviti na površinu stola i idealan je za mala poduzeća, maloprodajne trgovine, e-trgovine i kućne tvrtke.

Ovaj stroj je posebno dizajniran za obradu višeslojnih kartonskih kutija do debljine od 10 mm. Može stvoriti savijenu prostirku (do širine od 420 mm), što je savršeno za punjenje paketa s pošiljkama. Valjci za rezanje GREE XS sjeckalice kartona vrlo su izdržljivi i mogu rezati jedan sloj kartona kako bi ga pretvorili u savršen materijal za podstavu za pakiranje. Višak će se istovremeno odrezati, osiguravajući da krajnji rezultat bude uredan i ujednačen.

Uređaj pokreće jednofazni motor koji je termičkim osiguračem zaštićen od preopterećenja. Motor je snažan, ali tih i neće proizvoditi puno buke ni vibracija. Snažna metalna struktura stroja osigurava njegovu izdržljivost i dugovječnost, što ga čini odličnom investicijom za bilo koji posao.

Šreder kartona GREE XS upravlja se preklopnim prekidačem koji ima tri opcije: uključeno, isključeno i obrnuto. Ako se karton zaglavi u oštricama, upotrijebite obrnutu opciju da uklonite prepreke i nastavite s radom. Ova značajka osigurava da je stroj jednostavan za korištenje i održavanje.

Uređaj je u skladu sa svim primjenjivim sigurnosnim propisima EU, tako da možete biti sigurni da je to siguran i pouzdan stroj za korištenje. Ovaj stroj za uništavanje kartona odličan je izbor za one koji traže ekološki prihvatljivo, učinkovito i isplativo rješenje za svoje potrebe pakiranja. S GREE XS sjeckalicom kartona svoj otpadni karton možete pretvoriti u visokokvalitetni materijal za pakiranje koji može zaštititi vaše proizvode tijekom slanja i rukovanja.

 

Tehničke specifikacije GREE XS šredera za papir:

SpecifikacijeDetalji
ObradaVišeslojni kartoni ili kartoni do 10 mm debljine
MaterijalNeprimjenjivi kartonski otpad
Materijal za punjenjeStvara savijenu prostirku do 420 mm širine
PogonJednofazni motor
Zaštita motoraTermički osigurač
Tip prekidačaPrekidač na preklop (uključeno, isključeno, rikverc)
Kapacitet rezanja1 sloj
Širina hranjenja420 mm
Visina hranjenja10 mm
Brzina drobilice5.5 m/min
StrukturaJaka metalna struktura
SigurnostU skladu sa sigurnosnim propisima EU
VeličinaPrijenosni stolni stroj
Razina bukeNiska buka i vibracije
Težina52 kg
Napon230V/50Hz
Snaga800W

Ova tablica sažima ključne tehničke specifikacije GREE XS drobilice za karton. To je moćan, kompaktan i učinkovit stroj koji može obraditi neprimjenjivi kartonski otpad kako bi se stvorila savijena prostirka koja je idealna za punjenje paketa s pošiljkama. Sjeckalicom se upravlja pomoću preklopne sklopke koja ima tri opcije, a stroj je dizajniran da udovoljava svim važećim sigurnosnim propisima EU.

 

Kako koristiti šreder za papir GREE XS video

 

Prednosti GREE XS šredera za papir:

 • Ekološki prihvatljiv: korištenjem otpadnog kartona za izradu materijala za pakiranje, smanjujete svoj ugljični otisak i pomažete okolišu.
 • Isplativ: Sjeckalica za karton GREE XS omogućuje vam izradu vlastitog materijala za pakiranje, što je isplativije od kupnje gotovih materijala za pakiranje.
 • Svestran: Sjeckalica može obraditi višeslojne kutije ili kartone do debljine od 10 mm i može stvoriti savijenu prostirku širine do 420 mm.
 • Izdržljiv: Snažna metalna struktura stroja osigurava njegovu izdržljivost i dugovječnost, što ga čini izvrsnim ulaganjem za svaki posao.
 • Kompaktan: Uništavač je dovoljno malen da se može postaviti na radnu površinu, što ga čini prikladnom opcijom za tvrtke s ograničenim prostorom.
 • Jednostavan za korištenje: Strojem se upravlja preklopnim prekidačem s tri opcije (uključeno, isključeno i rikverc), što ga čini lakim za korištenje i održavanje.
 • U skladu sa sigurnosnim propisima: Sjeckalica je dizajnirana u skladu sa svim primjenjivim sigurnosnim propisima EU, čime se osigurava da je siguran i pouzdan stroj za korištenje.
 • Nizak nivo buke i vibracija: unatoč svojoj snazi, sjeckalica proizvodi nisku buku i vibracije, što ga čini udobnim strojem za korištenje.
 • Uredno i jednolično pakiranje: Valjci za rezanje drobilice osiguravaju da će višak biti istovremeno odrezan, osiguravajući da krajnji rezultat bude uredan i ujednačen.
 • Štiti vaše proizvode: stvaranjem visokokvalitetnog materijala za pakiranje, možete zaštititi svoje proizvode tijekom transporta i rukovanja, smanjujući rizik od oštećenja ili loma.

Ove prednosti čine šreder za papir GREE XS izvrsnim ulaganjem za sve tvrtke koje traže ekološki prihvatljivo, isplativo i svestrano rješenje za svoje potrebe pakiranja.

 

Zašto biste trebali kupiti šreder za papir?

Karton se također može koristiti za zaštitu lomljivih predmeta omotavanjem oko njih. Da bi se to postiglo, reže se na posebne načine kako bi se pretvorilo u mekši i fleksibilniji materijal. Također, ako imate tvrtku koja mora slati puno paketa dnevno i morate ih zaštititi od oštećenja tijekom transporta, vjerojatno trošite puno novca na materijale za pakiranje. U tom slučaju razmislite o nabavci sjeckalice za karton.

 

Šreder za papir GREE XS video