-23%

Stalak za traku za pakiranje HC2 – Ø200mm

Stalak za traku za pakiranje - Ø200mm

Stalak za traku za pakiranje HC2 – Ø200mm

Original price was: 180€.Current price is: 139€.

Na lageru

Original price was: 180€.Current price is: 139€.

 • Kolica za doziranje kompozitne trake s unutarnjim promjerom od Ø200 mm
 • Čelična konstrukcija za izdržljivost
 • Dizajniran za korištenje s kompozitom, užetom ili bilo kojom drugom trakom koja odgovara unutarnjem promjeru od Ø200 mm
 • Promjer: Ø200mm
 • Sustav glatke rotacije za ravnomjerno odmotavanje
 • Ladica za pohranjivanje: Opremljena je ladicom za pohranjivanje alata i pribora
 • Ručka: Omogućuje jednostavno manevriranje
 • Primjena: Profesionalna uporaba u skladištima, distribucijskim centrima, proizvodnim pogonima itd.
 • Dimenzije: 61×34×101cm
 • Težina: 13,3 kg

Cijena:

Opis

Učinkovito rješenja za pakiranje: Predstavljamo naš razmotač za PET i PP traku – Ø200 mm

Dispenser Cart for Cord/PP band - Ø200mm price

Razmotač za doziranje kompozitnog remena, na kotačićima. Težak je oko 14 kg i ima unutarnji promjer od 200 mm, što je prikladno za kompozitne remenčiće sa žicama.

 

Specifikacije Razmotača za doziranje kompozitne trake – Ø200 mm

 • Naziv proizvoda: Razmotač za doziranje kompozitne trake – Ø200 mm
 • Materijal: čvrsta konstrukcija za izdržljivost
 • Kompatibilnost s remenima: Dizajniran za korištenje s kompozitnim remenima
 • Prikladno za unutarnji promjer: Ø200 mm
 • Opterećena težina: 50 kg
 • Sustav rotacije: Sustav glatke rotacije za ravnomjerno odmotavanje
 • Kočioni mehanizam: uključen za preciznu kontrolu napetosti
 • Ladica za pohranjivanje: Opremljena je ladicom za pohranjivanje alata i pribora
 • Ručka: Omogućuje jednostavno manevriranje
 • Primjena: Profesionalna uporaba u skladištima, distribucijskim centrima, proizvodnim pogonima itd.
 • Dimenzije: 550 x 400 x 1050 mm
 • Dimenzije kutije za alat: 370 x 200 x 100 mm
 • Prikladne trake: PP/kompozitna traka s unutarnjim promjerom od 200 mm
 • Težina: 14 kg

 

Specifikacije Razmotača s dozatorom za kabelsku traku

SpecifikacijaVrijednost
Naziv proizvodaRazmotač za doziranje za kabel/PP traku – Ø200 mm
MaterijalIzdržljiva konstrukcija
Kompatibilnost s remenimaDizajniran za korištenje s remenčićima za kabele
Odgovarajući unutarnji promjerØ200 mm
Opterećena težina50 kg
Sustav rotacijeSustav glatke rotacije za ravnomjerno odmotavanje
Kočioni mehanizamUključen za preciznu kontrolu napetosti
Ladica za pohranjivanjeOpremljena polica za pohranjivanje alata i pribora
RučkaOmogućuje jednostavno manevriranje
PrimjenaProfesionalna uporaba u skladištima, distribucijskim centrima, proizvodnim pogonima itd.
Dimenzije550 x 400 x 1050 mm
Kutija za alat Dimenzije370 x 200 x 100 mm
Prikladne trakePP/kompozitna traka s unutarnjim promjerom od 200 mm
Težina14 kg

Razmotač s dozatorom za kabel i PP traku

Dispenser Cart for Cord/PP band - Ø200mm

Razmotač s dispenzerom za kompozitnu traku s kolutom od 200 mm dizajnirana su kako bi operacije pakiranja bile organiziranije i učinkovitije, čime se štedi vaše vrijeme i trud. Uz čvrstu konstrukciju i promjer od 200 mm, ovaj razmotač za doziranje je posebno dizajniran za korištenje s kompozitnim trakama. Kompozitne trake obično se koriste za pričvršćivanje tereta tijekom prijevoza, dajući snagu i izdržljivost dok štite od oštećenja. Naš razmotač s raspršivačem savršen je pratilac za kompozitne trake, omožećujući vam jednostavno nanošenje trake za glatku i besprijekornu primjenu. Razmotač s dozatorom opremljen je praktičnim značajkama kao što je čvrsta ručka za lako manevriranje i sustav glatke rotacije za glatko odmatanje trake. Također uključuje ladicu za skladištenje alata i pribora pri ruci, održavajući vaš radni prostor organiziranim i učinkovitim.

Dizajniran za profesionalnu upotrebu, naš dozatorski razmotača za kabel i PP traku za jezgru trake od 200 mm idealan je za skladišta, distribucijske centre, proizvodne pogone i druga industrijska okruženja gdje su učinkovite i pouzdane operacije vezivanja presudne. Jednostavan je za korištenje, izdržljiv i izrađen da izdrži zahtjevne primjene, što ga čini pouzdanim alatom za sve vaše potrebe pakiranja. Postignite optimalnu učinkovitost s našim razmotačem za doziranje kompozitne trake (200 mm). Doživite praktičnost, izdržljivost i učinkovitost ovog nezamjenjivog alata za vaše operacije pakiranja. Investirajte u naš razmotač za doziranje kompozitne trake (200 mm) danas i optimizirajte svoj proces pakiranja.

 

Gdje se može koristiti razmotač za doziranje kompozitne trake – Ø200 mm?

Dispenser cart with wheels

Razmotač za raspršivanje kompozitnih traka (200 mm) specijaliziran sje alat dizajniran za pojednostavljenje i optimizaciju procesa nanošenja kompozitnih traka za učvršćivanje tereta tijekom prijevoza. Evo raščlambe ključnih značajki proizvoda i načina na koji funkcionira:

 • Čvrsta konstrukcija: Razmotač s dozatorom napravljen je da budu izdržljiv i pouzdan, s čvrstom konstrukcijom koja može izdržati teške uvjete rada u industrijskim okruženjima. Dizajniran je da traje, osiguravajući dugoročne performanse i izdržljivost.
 • Unutarnji promjer od 200 mm: Razmotač s dozatorom posebno je dizajniran za korištenje s kompozitnim trakama, koje su trake izrađene od kombinacije materijala za povećanu čvrstoću i izdržljivost. Promjer razmotača za doziranje od 200 mm savršene je veličine za jednostavno odmatanje i primjenu kompozitnih traka.
 • Sustav glatke rotacije: Razmotač ima sustav glatke rotacije koji omožećuje jednostavno odmatanje kompozitne trake. To osigurava glatko i ravnomjerno odmotavanje trake, sprječavajući petljanje i omožećujući učinkovitiji postupak nanošenja.
 • Kočioni mehanizam: Razmotač je opremljen kočionim mehanizmom koji omožećuje preciznu kontrolu napetosti tijekom procesa lijepljenja. To osigurava da je remen postavljen s pravom količinom napetosti, pružajući optimalnu sigurnost za teret bez pretjeranog zatezanja ili oštećenja remena.
 • Ladica za pohranjivanje: razmotač za doziranje uključuje praktičnu ladicu za pohranu koja pruža posebno mjesto za pohranu alata i pribora tijekom procesa lijepljenja. To pomaže u održavanju radnog prostora organiziranim i učinkovitim i smanjuje potrebu za dodatnim putovanjima za alate ili pribor.
 • Jednostavno manevriranje: razmotač za doziranje ima ručku za lakše manevriranje i transport po radnom području ili objektu. To omožećuje veću mobilnost i fleksibilnost tijekom procesa lijepljenja, što ga čini praktičnijim i lakšim za korištenje.
 • Profesionalna razina: Dizajniran za profesionalnu upotrebu, razmotači su idealni za skladišta, distribucijske centre, proizvodne pogone i druga industrijska okruženja gdje je bitno učinkovito i pouzdano remenje. Napravljen je da izdrži teške uvjete rada i pruža dosljednu izvedbu u zahtjevnim okruženjima.

Općenito, razmotač za raspršivanje kompozitnih traka (200 mm) pouzdan je, izdržljiv i učinkovit alat koji je dizajniran za pojednostavljenje procesa nanošenja kompozitnih traka za pričvršćivanje tereta. Nudi praktičnost, preciznost i izdržljivost, što ga čini bitnim alatom za bilo koju profesionalnu operaciju pakiranja.

 

Korištenje razmotača za trake s unutarnjim promjerom 200 mm:

Dispenser cart with toolbox

Razmotač s dispenzerom za kompozitnu traku (200 mm) može se koristiti u različitim industrijskim okruženjima gdje se kompozitna traka primjenjuje za osiguranje tereta i pakiranje. Evo nekoliko možećih slučajeva upotrebe ovog proizvoda:

 • Skladišta: U skladištima se razmotač za doziranje može koristiti za postavljanje kompozitnih traka oko paleta, sanduka ili drugih vrsta tereta kako bi se osigurali tijekom skladištenja ili transporta. Sustav glatke rotacije i kočioni mehanizam omožećuju preciznu kontrolu napetosti, osiguravajući ravnomjerno i sigurno nanošenje traka.
 • Distribucijski centri: U distribucijskim centrima, razmotač za doziranje može se koristiti za pojednostavljenje procesa vezivanja za odlazne pošiljke. Lako manevriranje i ladica za pohranu može poboljšati učinkovitost održavajući alate i dodatke organiziranima i lako dostupnima.
 • Proizvodni pogoni: U proizvodnim pogonima, razmotač za doziranje može se koristiti za osiguranje proizvoda ili komponenti tijekom procesa proizvodnje ili sastavljanja. Čvrsta konstrukcija i profesionalna izvedba razmotača za doziranje čini ga prikladnim za upotrebu u teškim uvjetima u proizvodnim okruženjima.
 • Logistika i transport: Tijekom transporta, razmotač za doziranje može se koristiti za postavljanje kompozitnih traka oko tereta na kamione, prikolice ili kontejnere kako bi se spriječilo pomicanje ili oštećenje tijekom transporta. Precizna kontrola napetosti i izdržljiva konstrukcija razmotača za doziranje može pomoći u osiguravanju sigurnosti tereta tijekom prijevoza.
 • Gradilišta: Na gradilištima se razmotač s dispenzerom može koristiti za učvršćivanje građevinskog materijala ili opreme, poput cijevi, drvene građe ili skela. Korisnički prilagođen dizajn i jednostavnost korištenje razmotača za doziranje može pomoći u pojednostavljenju procesa vezivanja i povećati sigurnost tereta na gradilištima.
 • Maloprodaja i e-trgovina: U postavkama maloprodaje i e-trgovine, razmotač za doziranje može se koristiti za osiguranje proizvoda ili paketa za otpremu ili skladištenje. Svestrana kompatibilnost razmotača za doziranje s kompozitnim trakama omogućuje fleksibilnu upotrebu u raznim maloprodajnim i e-trgovinskim aplikacijama.

Imajte na umu da su ovo opći primjeri slučajeva upotrebe, a specifična primjena proizvoda može varirati ovisno o zahtjevima i propisima svake industrije ili slučaju upotrebe.

 

Zatražite ponudu za razmotač za vezivanje kompozitne trake – Ø200 mm

Nabavite svoj razmotač za kompozitnu traku od 200 mm danas i poboljšajte svoj postupak pričvršćivanja tereta s lakoćom i učinkovitošću. Poboljšajte sigurnost utovara, povećajte produktivnost i osigurajte profesionalnu izvedbu u svojim poslovima industrijskog vezivanja. Kliknite “Dodaj u košaricu” ili Zatražite ponudu sada i iskusite prednosti ovog svestranog i izdržljivog razmotača za kompozitne trake. Nemojte propustiti ovaj ključni alat za vaše skladište, distribucijski centar, proizvodni pogon ili druge industrijske primjene. Kupite sada i optimizirajte svoj postupak vezivanja s kolicima za doziranje kompozitne trake (200 mm).

Dodatne informacije

Težina16 kg