-18%

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255

1,799

Na lageru

1,799

 • 3-u-1 skupljajući omot – stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255 može rezati, skupljati i omotati odjednom
  Postavke se mogu jednostavno mijenjati na upravljačkoj ploči – Cjelokupnim postavkama skupljanja i omatanja može se kontrolirati kroz ključne module na ploči: podešavanje temperature, postavka vremena zatvaranja i postavka vremena skupljanja.
  Visoka sposobnost omatanja od 8 kom/min zahvaljujući upečatljivom nožu za rezanje od legure i velikom ventilatoru
  Veličina brtvene površine Š420mm x L550mm x H200mm
  Visina radne ploče (na postolju): 920 mm
  Visokokvalitetna tehnologija – Toplinsko skupljanje vidljivo je kroz prozirnu napu od pleksiglasa u radu pakiranja.

Opis

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju, Stroj za skupljajuću foliju, stroj za rezanje i skupljanje i omatanje Sve u jednom stroj za zaptivanje skupljajućih omota B4255

Shrink wrapping machine B4255

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255 je tip strojeva za komorno omatanje. Dizajniran je kao jednostavan za korištenje stroj u jednom koraku gdje se brtvljenje pakiranja i njegovo skupljanje odvijaju unutar istog prostora. Veličina brtvene površine je W420mm x L 550mm i proizvod ne smije biti veći od 200mm. Visina radne ploče (na postolju) je 920 mm tako da se lako može ugraditi u liniju za pakiranje. Stroj za omatanje skupljanjem B4255 težak je 89 kg i širok je 750 mm i dugačak 1230 mm. To osigurava vrlo mali otisak stroja, u kombinaciji s velikom lakoćom korištenja za postizanje profesionalno završenog rezultata. Može zamotati do 8 kom/min, stoga je idealan za tvrtke koje žele pojednostaviti svoju proizvodnju i osigurati da uvijek ispune rokove i veliku potražnju, komorni stroj za omatanje skupljajućim materijalima bitan je dio opreme u koji treba ulagati. Naš stroj za skupljajuću foliju usvaja POF foliju za omatanje proizvoda i kutija kroz zagrijavanje skupljajuće folije. Na taj se način dokazuje izgled predmeta, a poboljšava se estetika i vrijednost predmeta. Štoviše, stroj može zaštititi predmete od vanjskih udaraca i spriječiti fragmentaciju, posebno za kontejnere.

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću folijuB4255 Prednosti

 • 3-u-1 skupljajući omot – Ovaj Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju može rezati, skupljati i umotavati odjednom, što je proces koji je dovršen glatko bez zamornog ručnog rada.
 • Podesiva radna ploča – Cjelokupne postavke skupljanja i omatanja mogu se kontrolirati putem ključnih modula na ploči: podešavanje temperature, postavka vremena zatvaranja i postavka vremena skupljanja.
 • Visoka sposobnost omatanja – Uz najveću veličinu pakiranja od W420mm x L550mm, stroj ima maksimalni kapacitet pakiranja od 420 kom/h zahvaljujući upečatljivom nožu za rezanje od legure i velikom ventilatoru.
 • Visokokvalitetna tehnologija – Toplinsko skupljanje vidljivo je kroz prozirnu napu od pleksiglasa u radu pakiranja. Predložak za odvajanje filma učinkovito izolira film.
 • Izvanredna svestranost – Ovaj se stroj može naširoko koristiti za metalne termoskupljajuće ambalaže, pića, robu i knjige u svakodnevnoj kemoterapiji, napitcima, farmaceutskim proizvodima i uredskim materijalima.
 • Visoka produktivnost – Za dovršetak procesa brtvljenja i skupljanja potreban je samo jedan operater

Stroj za pakiranje u termoskupljajuću folijuB4255 Specifikacije

B4255 Poluautomatski stroj za omatanje skupljanjem
sustavi “jednog koraka”.
ModelStroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255
Napajanje1P hase/230V /3,5kw
Ukupne dimenzije strojaŠ750 x D 1230 mm
Visina radne ploče (na postolju)920 mm
Težina stroja89 kg
Područje brtvljenjaŠ420 mm x D 550 mm
Maksimalna visina proizvoda200 mm
Impulsni sustav brtvljenjaDonja oštrica
Maksimalne dimenzije rolaDIA 250mm x Š 600mm
Izlaz4-8 kom/min

 

Shrink wrapping machine B4255

Značajke stroja za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255

  • Procedura vidljivog omota – Situaciju toplinskog skupljanja možete vidjeti kroz prozirni poklopac komore od organskog stakla u radu pakiranja. Napa se automatski otvara nakon što paket završi.
  • Snažna sposobnost pakiranja – Uz maksimalnu veličinu pakiranja od W420mm x L 550mm x H200mm, ovaj stroj može se pohvaliti sposobnošću pakiranja od 420 kom/h crtanjem na nožu za rezanje legure i velikim noževima ventilatora.

  Stroj za komorno skupljanje je poluautomatski u radu; nakon što operater spusti poklopac i započne slijed brtvljenja, solenoid se zahvaća, a ostatak procesa brtvljenja i skupljanja odvija se automatski. (Molimo pogledajte video ispod). Budući da su ove vrste strojeva niske turbulencije, mogu se koristiti s poliolefinom kao i s PVC-om. skupljajuća folija. Ovo je još jedna značajka stroja s komorom za skupljanje omotača koja ga čini prikladnim za besprijekornu proizvodnju za tvrtke.

  Kako radi stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255?

  Postupak zamotavanja proizvoda u foliju je jednostavan. Prvo zamotajte predmet u foliju i stavite ga u komoru. Kada se komora zatvori automatski odrezati višak folije. U komori počinje proces omotanja folije oko proizvoda, što se može pratiti kroz prozirni poklopac. Folija se skuplja i omotava oko proizvoda, stvarajući zaštitni omot. Kada je proces završen, operater otvara poklopac i izvlači gotov proizvod.

  Stroj za pakiranje u termoskupljajuću foliju B4255 video