Tekstilne trake 16mm or 19mm – Ø76mm

Polipropilenske trake 16mm or 19mm cijena

Tekstilne trake 16mm or 19mm – Ø76mm

3240

Na lageru

3240

Ne postoji minimalna količina narudžbe za tekstilnu traku ali cijene su niže na temelju količine.

Cijena ne uključuje PDV i troškove dostave. MOQ: 2 komada.

Šifra: N/A Kategorija:

Kolicinski popust

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cijena 3240 3038 3037
Obriši

Opis

Pakiranje s tekstilnom trakom

Prodajemo dvije različite širine tekstilnih traka.

Postoji minimalna količina narudžbe tekstilnih traka koja je 2 komada, no cijene su niže na temelju količine.

 

Cijena ne uključuje PDV i troškove dostave. MOQ: 2 komada.

Textile straps 16mm or 19mm price best buyPakiranje s tekstilnom trakom postaje sve popularnije. Tekstilna traka je izvanredna zamjena za čelične trake, jer je jeftinija, lakša i sigurnija i prijateljska za upotrebu. Tekstilne trake izrađene su od poliestera, ali se razlikuju po međusobnom povezivanju vlakana. U procesu proizvodnje, poliestersko vlakno se ljepljivom trakom veže vrućim ljepilom. Budući da se traka dalje ne obrađuje, vrlo je pristupačna. Omotano je na disk s središnjim promjerom od 76 mm. Tekstilne, za razliku od druga dva oblika, nisu proizvedene postupkom lijepljenja. Pojedinačna poliesterska vlakna isprepletena su, što rezultira velikom vlačnom čvrstoćom i neosjetljivošću na oštre rubove. Budući da se tekstilne trake ne dobivaju postupkom lijepljenja, preporučuje se uporaba fosfatnih stezaljki. Omotano je na disk s središnjim promjerom od 76 mm. Sve tekstilne trake savršeno apsorbiraju udarce, a istovremeno omogućuju naknadno zatezanje, jer se koriste u kombinaciji s posebnim metalnim stezaljkama. Tekstilne trake dostupne su u širinama od 13 mm do 35 mm i postižu zateznu čvrstoću od 300 do 1600 kg.

Tekstilna traka – struktura

Tekstilna traka izrađena je od vrućih termoplastičnih vlakana. Ovisno o širini trake i pripadajućem broju vlakana koja čine traku, traka od 13 mm može izdržati do 390 kg tereta, a 35 mm do 1400 kg. Zbog vrućeg ljepila izgleda kao vosak. U slučaju da ima ugrađene metalne kopče, možemo sami optimizirati u koju ćemo svrhu koristiti. Tekstilna traka je među svim trakama izrađenim od poliesterskih vlakana poznata kao najstandardnija i najjeftinija. Praktična je za bilo koju vrstu ambalaže, ali proizvodi ne smiju imati oštre rubove i ne smiju biti vrući kada se jednom vežu. Ove trake su izrađene od poliesterskih vlakana, koja su ili integrirana u polimerni premaz (kompozitne trake), mogu se također lijepiti ljepilom (termoplastičnim) ili imaju pletenu strukturu (tkane trake). Vučna čvrstoća trake i svojstvo istezanja koje imaju slične su čvrstoći čelične trake U kombinaciji s ove dvije značajke i dolje navedenim prednostima, ovaj proizvod već zamjenjuje čeličnu traku u sljedećim djelatnostima: drvoprerada, rudarstvo, građevinarstvo, ambalažni otpad itd. …

Textile straps 16mm or 19mm price high qualityKarakteristike tekstilne trake

  • Za razliku od čelika, tekstilna traka je sigurnija za uporabu
  • Troškovi su niži
  • Ne ošteti privezanu robu
  • One mogu podnijeti visoku napetost i imaju veliku snagu apsorpcije
  • Možemo printati na njima
  • Lakši su za nošenje
  • Otpornije su na kemijske i vremenske utjecaje (ne hrđaju i ne trunu)
  • Možemo ih ponovo upotrijebiti
  • Pristupačni alati za spajanje s kompozitnom trakom
  • Tekstilne trake mogu se zategnuti ručno ili pneumatskim veznim alatima. Mogu se pričvrstiti posebnim stezaljkom ili jednostavno izradom čvora (ova metoda nije prikladna za kompozitne trake).

Dodatne informacije

TežinaN/A
Širina

16mm/850m – Ø76mm, 19mm/600m – Ø76mm