Tekstilne trake za bale otpada 16mm – 340m – 4 komada

Tekstilna traka za spajanje bala otpada 16mm - 340m, vanjski promjer koluta 180 mm, širina 140 mm

Tekstilne trake za bale otpada 16mm – 340m – 4 komada

89

Na lageru

89

 • Visokokvalitetna tekstilna traka za spajanje bala otpada
 • Svaki paket sadrži 4 komada(4 x 340 metara) tekstilne trake
 • 16 mm širine i 340 metara po kolutu
 • Može se jednostavno vezati rukama
 • Izdržljiv i pouzdan, izrađen od najkvalitetnijih materijala
 • Vanjski promjer 180 mm i unutarnji promjer 140 mm
 • Prikladno za gospodarenje kućanskim, komercijalnim i industrijskim otpadom
 • Jednostavan za korištenje, s jednostavnim dizajnom i korisničkim značajkama
 • Brza dostava
 • Može se koristiti sa svim našim kartonskim kuglicama

Kolicinski popust

Količina 1 - 9 10 - 27 28+
Cijena 89 85 83

Opis

Tekstilna traka za spajanje bala otpada 16mm – 340m, vanjski promjer koluta 180mm, širina 140mm – 4 kom.

Naša visokokvalitetna tekstilna traka posebno je dizajnirana za spajanje bala otpada. Sa širinom od 16 mm, ovaj je remen savršeno rješenje za one kojima je potreban pouzdan i izdržljiv proizvod za potrebe gospodarenja otpadom. U paketu se nalaze 4 jedinice (4 x 340 metara) tekstilne trake za spajanje bala otpada.

Izrađen od materijala vrhunske kvalitete, naš tekstilni remen napravljen je da izdrži čak i najzahtjevnija okruženja. Svaki kalem sadrži 340 metara trake, što vam omogućuje jednostavno nošenje i dovoljnu količinu trake za normalnu upotrebu. Njegov vanjski promjer 180 mm i širina 140 mm. Širina tekstilne trake je 16 mm što osigurava jednostavno spajanje i učvršćivanje bala otpada, pružajući snagu i sigurnost potrebnu da vaše bale otpada čvrsto ostanu na mjestu.

 

Karakteristike tekstilne trake za vezivanje bala otpada 16mm – 340m

Naziv proizvodaVisokokvalitetna tekstilna traka za spajanje bala otpada
Širina16mm
Dužina340 metara po kolutu
Vanjski promjer180mm
Unutarnji promjer140mm
MaterijalVrhunski tekstil
SnagaIzdržljiv i pouzdan
SvestranostPrikladno za širok raspon primjena
Jednostavnost upotrebeMože se jednostavno vezati rukama
Količina4 komada u jednom paketu (4 x 340 metara)
Preporučena uporabaOsiguranje i spajanje bala otpada
PrednostiSnažan, izdržljiv i jednostavan za korištenje.
PrimjeneIdealne za gospodarenje kućanskim, komercijalnim i industrijskim otpadom

 

Tekstilna traka za vezivanje bala otpada 16mm

Naš tekstilni remen nije samo nevjerojatno jak i izdržljiv, već je i nevjerojatno svestran. Njegova visokokvalitetna konstrukcija čini ga prikladnim za širok raspon primjena, od pričvršćivanja teških predmeta do povezivanja materijala. Njegova fleksibilnost i jednostavnost korištenja čine ga odličnim izborom za razne zadatke, što ga čini bitnim alatom za svako kućanstvo ili posao.

Uložite u najbolje uz našu visokokvalitetnu tekstilnu traku za spajanje bala otpada. Sa svojom nenadmašnom izdržljivošću, snagom i svestranošću, možete biti sigurni da će vam pružiti pouzdano i učinkovito rješenje koje vam je potrebno za upravljanje otpadom s lakoćom i povjerenjem.

Osim svoje snage i svestranosti, naš tekstilni remen također je nevjerojatno jednostavan za korištenje. Vrlo je čvrst, ali fleksibilan materijal omogućuje jednostavno ručno vezanje. Njegov jednostavan dizajn i značajke jednostavne za korištenje čine ga odličnim izborom i za iskusne profesionalce i za one koji tek počinju gospodariti otpadom. Jednostavno omotajte traku oko bala otpada i zategnite je do željene razine sigurnosti. Tako je jednostavno!

U našoj tvrtki ponosimo se što našim klijentima pružamo proizvode najviše kvalitete i korisničku uslugu. Bez obzira trebate li nekoliko rola tekstilnih traka za svoj dom ili ured ili trebate naručiti na veliko za svoje potrebe gospodarenja komercijalnim otpadom, mi ćemo vas pokriti.

Odaberite danas našu visokokvalitetnu tekstilnu traku za spajanje bala otpada i doživite razliku koju kvaliteta i pouzdanost mogu učiniti!

 

Prednosti tekstilne trake za vezivanje bala otpada 16 mm

 1. Može se jednostavno vezati rukama
 2. Izdržljiv i pouzdan: naš visokokvalitetni tekstilni remen dizajniran je da izdrži čak i najzahtjevnija okruženja, osiguravajući da vaše bale otpada budu čvrsto pričvršćene na mjestu.
 3. Svestran: naš tekstilni remen prikladan je za širok raspon primjena, što ga čini osnovnim alatom za svako kućanstvo ili posao. Može se koristiti za pričvršćivanje teških predmeta i spajanje materijala.
 4. Jednostavan za korištenje: naš tekstilni remen je nevjerojatno jednostavan za korištenje, s jednostavnim dizajnom koji olakšava omotavanje oko vaših bala otpada i zatezanje do željene razine sigurnosti.
 5. Velika količina: Svaki paket sadrži 4 jedinice od po 340 metara, što vam pruža dovoljnu količinu za učinkovito i učinkovito upravljanje otpadom.
 6. Savršena veličina: Sa širinom od 16 mm, vanjskim promjerom od 180 mm i unutarnjim promjerom od 140 mm, naša tekstilna traka je savršene veličine za spajanje i učvršćivanje bala otpada.
 7. Materijal vrhunske kvalitete: naš tekstilni remen izrađen je od materijala vrhunske kvalitete, što osigurava da je dovoljno jak i izdržljiv da zadovolji vaše potrebe gospodarenja otpadom.

 

Kako se koristi Tekstilna traka za vezivanje bala otpada 16mm

 1. Umetnite traku unutar okomite balirke: Prije stavljanja otpada u balirku, umetnite tekstilnu traku unutar okomite komore.
 2. Napravite balu za otpad: Nakon što je otpad stavljen u balirku, slijedite upute balirke za sabijanje i oblikovanje bale.
 3. Upotrijebite tekstilnu traku za pričvršćivanje bale: Nakon što je bala formirana, zavežite tekstilnu traku oko bale. Rukama kucnite i zategnite remen do željene razine sigurnosti.
 4. Ponovite postupak: Ako imate dodatnog otpada za baliranje, ponovite postupak umetanjem trake u balirku, dodavanjem otpada i pričvršćivanjem bale tekstilnom trakom.