-10%

Titan Baterijski alati za pakiranje 10-16mm za PET/PP Remen + Baterija + punjač

Baterijski alati za pakiranje jeftino

Titan Baterijski alati za pakiranje 10-16mm za PET/PP Remen + Baterija + punjač

1,799

Na lageru

1,799

  • Baterijski alati za pakiranje TITAN za PET/PP plastični remen širok 10-16 mm
  • LED digitalni zaslon s tekućim kristalima
  • Plastični remen širine 10-16 mm, debljine 0,5-1,2 mm
  • Kapacitet baterije: 4000 mAH 50/60HZ 75W, koji može izvesti do 700 vezivanja s jednim punjenjem
  • Automatski, poluautomatski i ručni način rada
  • Podesiva sila zatezanja: 400-3800N
  • Alat za vezivanje na baterije TITAN + baterija + punjač
Šifra: 110160 Kategorija:

Opis

TITAN Baterijski alati za pakiranje 10-16 mm za PET/PP Remen + Baterija + Punjač

Vrhunski baterijski alati za pakiranje baterija za PP i PET plastični remen TITAN s LED digitalnim zaslonom s tekućim kristalima može se koristiti za vezivanje paketa, paleta, čelika, drva, cigle, vlakana i tako dalje. Električni baterijski alati za pakiranje TITAN su potpuno automatski, ali je također moguće raditi u poluautomatskom ili ručnom načinu rada. Baterijski alati za pakiranje TITAN teški su samo 4 kg i njegove dimenzije su 330 * 150 * 140 mm. Može se koristiti s plastičnim PET i PP trakama širine 10-16 mm i debljine između 0,5-1,2 mm i može izvesti vertikalno i horizontalno vezivanje. Električni baterijski alati za pakiranje TITAN koristi najnoviju tehnologiju vezivanja koja se temelji na zavarivanju trenjem i osigurava da su plastične trake čvrsto zalijepljene. Sila zatezanja može se podesiti od 400 do 3800N. Maksimalna sila je dovoljna za vezivanje paleta, drveta, čelika ili drugih teških predmeta. Uz TITAN baterijske alate za pakiranje dobivate punjivu bateriju kapaciteta 4000mAH. S jednim punjenjem, što traje približno 90 minuta. Baterijski alati TITAN za pakiranje može izvesti do 700 vezivanja. S električnim baterijskim alatom za pakiranje ubrzat ćete proces pakiranja, smanjiti troškove pakiranja za više od 15% i poboljšati intenzitet kombiniranja oko 2 puta. Nadalje, budući da vam za pakiranje neće trebati metalne kopče, poboljšat ćete proces pakiranja i smanjiti troškove materijala za pakiranje. Baterijski alati za pakiranje ima alarmni uređaj za slabu snagu i svjetlosni signal kada je vezivanje završeno. Radi normalno pod velikim brojem prašine, sitnih vlakana i drugih odvratnih okruženja s izuzetnim filterom otpornim na prašinu. TITAN je lagan i može se koristiti jednom rukom. Ovaj baterijski alat za pakiranje, također je dizajniran za isporuku visokokvalitetnog brtvljenja zavarivanja trenjem. S baterijskim alatima za pakiranje TITAN dobit ćete snažnu bateriju, punjač i prikladnu kutiju za nošenje baterijskog alata za pakiranje. Ima jamstvo od 12 mjeseci, a servis je dostupan u Republici Hrvatskoj.

 

Specifikacija TITAN baterijskih alata za pakiranje 10-16 mm ili PET/PP remena:

ModelTITAN
BojaCrvena
Nanesite trake širina10-16 mm
Nanesite trake Debljina0,6-1,2 mm
Punjiva baterijaLitijska baterija 18V/5.0Ah
Vrijeme punjačaPunjač 90 minuta, može vezati 700 petlji
Punjač (opciono)Napon 110/220V
Težina baterije0,6 kg
Stavite trake veličinePP/PET
Maksimalna sila zatezanja (N)4000N
Brzina zatezanja (m/min)11 m/min
Vrijeme zavarivanja (s)1,1-1,4 s
Vrijeme hlađenja (s)2,5 s (podesivo)
Kontrolni sustavGumb + digitalni zaslon
Odabir modulaPotpuno automatski, poluautomatski, ručni
Odabir prijenosaPP remen: 1-3 brzine PET remen: 4-9 brzina
Karakteristike strojaŠtednja energije i zaštita okoliša, jednostavan rad, veliki kapacitet baterije
Težina stroja: SZ/GW4,0 kg
Dimenzija cijele mašine DXŠXV (mm)330x150x140mm
Dimenzija pakiranja DXŠXV (mm)440x280x180 mm

 

Automatski, poluautomatski i ručni način rada – TITAN Baterijski alati za pakiranje Automatski način rada

U automatskom načinu rada sve što operater treba učiniti je kratko vrijeme pritisnuti gumb za zatezanje i remen će se automatski zategnuti. Kada se postigne postavljena vrijednost napetosti, remen će se automatski zavariti i rezati.

Poluautomatski način rada

U poluautomatskom načinu rada potrebno je cijelo vrijeme pritisnuti i držati tipku za zatezanje. Kada se dostigne postavljena vrijednost napetosti, stroj će pokrenuti automatsko zavarivanje i rezanje (ako se gumb za navlačenje otpusti tijekom zatezanja, zatezni kotač će se prestati okretati. Operater u ovom trenutku može pritisnuti tipku za zavarivanje, a balirka će zavariti i odrežite remen.)

Ručni mod

Kada se koristi ručni način rada, gumb za zatezanje mora biti pritisnut cijelo vrijeme. Kada se postigne željena napetost, potrebno je pritisnuti gumb za spajanje kako bi zavarivanje počelo. Kada je zavarivanje obavljeno, remen se mora rezati ručno.

Kako rade baterijski alati za pakiranje TITAN?

Battery strapping tool TITAN How does it workPrvo, operater mora omotati remen oko predmeta koji treba vezati. Zatim je potrebno oba kraja remena staviti jedan na drugi, kao što je prikazano na slici. Operater zatim treba umetnuti remenje u baterijske alate za pakiranje baterije na način da desnom rukom podigne ručku, a lijevom rukom umetne trake tako da su trake naslagane vodoravno, a zatim otpusti ručku. Zatim je potrebno pritisnuti gumb za zatezanje. U ručnom načinu rada, tipku za zatezanje treba pritisnuti sve dok indikatorska lampica ne postane ljubičasta. U automatskom i poluautomatskom načinu rada tipku za zatezanje potrebno je samo kratko pritisnuti. Zatim se trake automatski zavaruju. Nakon što je zavarivanje završeno, zujalica zvoni 3 sekunde i prestaje. Tek tada operater može podići stroj za vezivanje baterija na desnu stranu.

 

Baterijski alati za pakiranje TITAN Cijena

Iako je baterijski alati za pakiranje TITAN izrađen od visokokvalitetnih materijala, može se koristiti za PET i PP trake koje su široke između 10-16 mm i dolazi s vrlo snažnom litijskom baterijom (4000 mAh) koja može izvesti 700 vezivanja u jednom punjenju, i ima LED digitalni zaslon s tekućim kristalima, cijena mu je još uvijek vrlo pristupačna. Možemo reći da je to najpovoljniji alat za pakiranje baterija s ovim karakteristikama na tržištu. Međutim, cijena alata za pakiranje baterija ne odražava se na kvalitetu. Unatoč pristupačnoj cijeni, alat za trake izrađen je od visokokvalitetne tvrde plastike i implementiran je najnovijom tehnologijom zavarivanja. Maksimalna sila zatezanja je 3800N i može se podesiti. Baterijski alati za pakiranje s jednim punjenjem TITAN mogu proizvesti više od 700 remena.

 

Baterijski alati za pakiranje TITAN Video

Dodatne informacije

Težina4.9 kg